6.6.2006 | #1 |
Newbie
|
2 problemy pls help
1.chvili hraju LFS a potom m? to vyhodi na plochu a ob?vi se mi tam chyba: VPU RECOVER
VPU Recover resetoval graficky akcelerátor, nebo? tento p?estal odpovidat na p?íkazy grafického ovlada?e. Prosím informujte o t?chto problémech firmu ATI technologies atd......................... nevite co mi pomuze? mam ATI Radeon 9200 128MB tak to byl první problém a te? ten druhý: mam volant TRUST FF380 Force Feedback Race Master a nefugují mi žadne vibrace takže nic moc je mozny ze ten volant ta hra nepodporuje? dik moc za všechny odpov?di. |
6.6.2006 | #2 |
Regular Member
|
1. nemáš p?eto?enou grafiku?
2. máš aktuální verzi ovlada?? korektn? nainstalovanou? 3. d?lá to jen lfs?
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla |
6.6.2006 | #3 |
Member
|
Tak to mam stejny problem taky mi to dela , ale jenom u lfs , nekdy muzu jezdit hodiny a nekdy to po deseti minutach spadne .
Mam zakladni desku nVidia nforce4 K8N Neo3 a grafiku ati radeon x1600pro . Zatim myslim ze je to neco mezi deskou a graf. kartou. Zkousel sem ruzne verze ovladacu grafiky ale nic nepomohlo . a pretaktovanou ji urcite nemam. Hral sem na ni napriklad Doom 3 a zkousel to poradne osolit a behalo to solidne a stabilne .
6.6.2006 | #4 | |
Newbie
|
Quote:
|
|
6.6.2006 | #5 |
Administrator
|
ad. force feedback - zkus primo ve hre (kdyz jsi na trati) klavesy , .
jsou to ty 2 klavesy napravo od pismena M
7.6.2006 | #6 | |
Newbie
|
Quote:
|
|
8.6.2006 | #7 |
Senior Member
|
M?l jsem tu samou kartu a žádnej problém, ovlada?e Omega... Teda vlastn? jeden problém jo - bylo to hranatý a blb? se na to koukalo. Zkus kdyžtak vypnout/zapnout VPU Recover v ovlada?ích, co to ud?lá.
8.6.2006 | #8 |
Newbie
|
VPU recover d?lá to, že rozpozná když ti vytuhne grafická karta a restartuje pouze ji. Pokud ho vypneš, pravd?podobn? budeš po takovém vytuhnutí muset restartovat celý kompl. Vypadá to na problém s p?eh?íváním grafárny. Zvláštní ovšem je, že to d?lá pouze v LFS.
8.6.2006 | #9 |
Regular Member
|
Zkusil bych vypnout VPU Recover jak pise Woodbine, na starsim kompu me to delalo to samy a po vypnuti tohodle srace byl klid, ale nezarucuju ze se to u tebe bude chovat stejne. Jinak je to asi problem deska/GK
|
8.6.2006 | #10 |
Administrator
|
VPU recover - m? to na ATIn? d?lalo taky a taky jenom v LFS a bylo to asi p?eh?ívání, sta?ilo snížit takt (m?l jsem jí mírn? p?eto?enou) a nebo otev?ít case. Že mi to ned?lalo v jiných hrách jsem si vysv?tloval tím, že v LFS jí dám kontinuáln? zabrat t?eba 2h, kdežto jiný hry jsem nejel v kuse zdaleka tak dlouho. Je fakt, že to mohlo být i jak píše Krpas, protože jsem zárove? VPU recover vypnul
|
8.6.2006 | #11 |
Administrator
|
jeste bych se podival, jestli nemas nastaveno agp 8x a zaply fastwrite - nekterym atinam to nedela dobre a projevuje se to tak, jak popisujes
9.6.2006 | #12 |
Newbie
|
dobry stacilo preinstalovat ovladace asi se vloudila nejaka chybicka tak ted uz mam problem s tim volantem
|