30.8.2007 | #81 | |
LFS Guru
|
Quote:
|
|
31.8.2007 | #82 |
Administrator
|
Bylo to u nás, žádnej problém, projížd?l jsem m?sto autem n?kolikrát a nikde nic krom? kolony na tom kruhá?i, kterou zp?sobili. Kruhá? má 5 ramen, z toho 3 takový vytížený, 2 skoro v?bec. 2 poliši stáli p?ímo na kruhá?i na 2 z t?ch vytížených ramen a synchronn? vždy zastavili na pár minut (2-3) nájezd aut, vyjížd?t se mohlo kamkoliv. Vid?l jsem to pak jako chodec, takže jsem m?l p?ehled co kde je, pak jsem jedním tím ramenem odjíždel autem a nic. Nap?ed jsem myslel, že má jet n?jaký nadm?rný náklad a d?laj mu volno, ale když jsem vid?l že to náhodn? zastavujou a nic nejede.. Navíc za tím kruhá?em tím že je ve m?st? se všechny silnice dost v?tví, takže ?ešit tím problém o pár km dál by nem?lo ani smysl, dál jsou jiný kruhá?e a k?ižovatky a ty jely v pohod?.
|
31.8.2007 | #83 |
Member
|
To Pablo: U nás je taky pom?rn? frekventovanej kruhá?. 6 nájezd?, ale z toho jen 4 i výjezdy. Byla p?es nás objíž?ka hlavního tahu z Brna na Svitavy pro kamiony a ta p?es n?j vedla. Vyžádalo si to n?jaká omezení, semafor na jedné k?ižovatce a na tomto kruhá?i se daly semafory na vjezd, ale i výjezd práv? z t?ch dvou hlavních ulic. Bylo to ze dvou d?vod? a fakt se to celkem osv?d?ilo - aby se i auta z t?ch vedlejších dostaly p?es kruhá? (jinak to bylo nemožný, protože kruhá? byl v podstat? vytíženej rovn? vd?ma sm?rama) a p?edevším kv?li chodc?m, aby nebrzdili provoz, když se courají po jednou po p?echodech, zvláš? proto, že je cca 200m nádraží a lidi se tém?? všichni valí p?es ten kruhá?. Fakt to pomohlo a bylo to lepší než bez objíž?ky ale bez semafor?.
Kruhá?: http://www.mapy.cz/?query=49%C2%B021...terY=133404432# |