Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17.3.2014   #461
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Z4 @ Joux Plane REV replay

?ím víc lidí pojede, tím lepší. Snad to rozjede i 00Ja, když si PC vytíží ješt? jedním AIkem.
Díky za replay.. tak po zhliadnuti som si uvedomil ze som to jazdil prilis pre oko divaka tych niekolko sekund som musel stratit hlavne tesne po starte , kedze vo vsetkych vracakoch som tahal rucnu a vyjazd bol vzdy v dyme a bokom holt moja choroba dverami napred
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 17.3.2014   #462
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Tak to sem postnu po pár kolech... Set jsem trochu upravoval, i když mi to moc lepší nep?ijde (a nebo spíš I have no idea what I'm doing). Dost si musim zvykat na ovládání, pod plynem nedotá?í, na brzdách p?etá?í.

Asi to oproti ostatním bude pomalý, ale co už, jsou tam sice rezervy, ale dneska už na to nervy nemám.

7:10.708
Attached Images
File Type: jpg nurburgring.jpg‎ (206.9 KB, 17 views)
__________________
Flame

Last edited by Flame; 17.3.2014 at 23:52.
Flame is offline   Reply With Quote
Old 17.3.2014   #463
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

da se s tim neco udelat aby to zatacelo? jsem zkousil setupovat podle toho minihelpu tam, ale porad to jede dost impotentne..
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 17.3.2014   #464
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Zkusil jsem taky, n?jak se mi nezdálo, že by GTE bylo tak špatný (když tak p?kn? vypadá ) a je Taky mi to nezatá?í a na brzdách p?etá?í a celkov? to je takový divný (default setup)
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 17.3.2014   #465
00Ja
Regular Member

 
00Ja's Avatar
 
Join Date: 29.7.2004
Location: Plzen, CZ
Posts: 865
Default

Koukam, že mam co dohán?t...

7:30:441
Attached Images
File Type: jpg 1.jpg‎ (63.4 KB, 13 views)
__________________
S2 licence, Logitech DFP.

Last edited by 00Ja; 17.3.2014 at 23:42.
00Ja is offline   Reply With Quote
Old 18.3.2014   #466
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

7:03.792

00Ja: jestli jsi nem?nil v setupu v?bec nic, tak si zm?? normální pneu na semislicky
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 18.3.2014   #467
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

7:03.427

Inak pridal som odklony a zapornu zbiehavost ale nepaci sa mi to auto uplne, co sa tyka handlingu...strasne nedotacave pod plynom a bez plynu ma zas moc vesely zadok... Z4 mi prislo ovela krajsie na ovladanie, ale to mohlo byt aj povrchom na joux plane
Attached Images
File Type: png LotusEvoraGTE_NurbGP.png‎ (124.8 KB, 9 views)
__________________
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 18.3.2014   #468
00Ja
Regular Member

 
00Ja's Avatar
 
Join Date: 29.7.2004
Location: Plzen, CZ
Posts: 865
Default

Pablo: aha, díky

Ale i tak mam po?ád co trénovat.

7:19:352
Attached Images
File Type: jpg 2.jpg‎ (28.3 KB, 10 views)
__________________
S2 licence, Logitech DFP.
00Ja is offline   Reply With Quote
Old 18.3.2014   #469
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 5.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

V?bec to nezatá?í...

6:59,2

Setup:
https://drive.google.com/file/d/0Bwp...it?usp=sharing
Attached Images
File Type: jpg 2014-03-18_00001.jpg‎ (263.4 KB, 12 views)
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno

Last edited by Klouczech; 18.3.2014 at 21:04.
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 18.3.2014   #470
Lala
Regular Member

 
Lala's Avatar
 
Join Date: 20.3.2005
Location: Plze?
Posts: 654
Default

7:05.437

http://cloud-2.steampowered.com/ugc/...E1F813D340968/

Default set + semislicky
__________________
Cin ostatnim to, co si prejes, aby cinili oni tobe.
Lala is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2014   #471
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Klouczech: nemáš screen z menu s mezi?asy na jednotlivých kolech? Až se k tomu zase dostanu, tak bych porovnal, kde tolik ztrácím.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2014   #472
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 5.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Klouczech: nemáš screen z menu s mezi?asy na jednotlivých kolech? Až se k tomu zase dostanu, tak bych porovnal, kde tolik ztrácím.
To nemám, ale myslím, že
1. kolo 2:24
2. kolo 2:17
3. kolo 2:17
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2014   #473
treborX
Newbie

 
treborX's Avatar
 
Join Date: 4.12.2007
Location: Znojmo
Posts: 23
Default

7:11:252
Attached Images
File Type: jpg Bez názvu.jpg‎ (256.0 KB, 10 views)
treborX is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2014   #474
Pulec
Newbie

 
Pulec's Avatar
 
Join Date: 27.7.2004
Posts: 23
Default

7.15.034

S klouczhkovým setupem, ale i tak musím n?kd? hodn? ztrácet. Co takhle replay?
Attached Images
File Type: jpg 2014-03-19 21_32_33-Greenshot.jpg‎ (142.8 KB, 7 views)
Pulec is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2014   #475
00Ja
Regular Member

 
00Ja's Avatar
 
Join Date: 29.7.2004
Location: Plzen, CZ
Posts: 865
Default

Vím, že v LFS na vás ztrácim, ale ne zas tolik... replay by byl super.
Mám default set, jen jsem p?ezul pneu na semislicky a ubral trochu paliva. ABS vypnutý, TC vypnutý, mám jen automatickou spojku.

7:18:467

EDIT: mezi?asy mívam asi takhle:
2:31
2:23
2:23

Takže dostávam 6s na kolo.
Attached Images
File Type: jpg 3.jpg‎ (23.7 KB, 5 views)
__________________
S2 licence, Logitech DFP.

Last edited by 00Ja; 20.3.2014 at 00:02.
00Ja is offline   Reply With Quote
Old 20.3.2014   #476
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

U mna jemne zlepsenie 7:02.306

http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=240111310
__________________
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 20.3.2014   #477
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Jen taková technická, abychom s AC nová?ky mysleli to samé:
ABS a TC je dvojí: jedno v menu na kart? "Realism" a to má v?tšina lidí vypnuto, jezdí na profil PRO. Zde se to dá zapnout jako "arcade" pomocník, tj. i pro auta, co to v reálu nemají. Pak je ABS (a TC) to, co je reáln? v daném aut? a to si nevypínejte, zbyte?n? byste si to pro za?átek ztížili. Tohle ABS se m?ní za jízdy p?es Ctrl+A.
Když tu pak n?kdo napíše, že to zajel s ABS off, tak myslí to v aut?, ten pomocník v menu se bere jako samoz?ejmost, že je off.

Možná bychom se mohli dohodnout, že budeme dávat screeny z menu po kliknutí na ?ádek s výsledkem - zobrazí se mezi?asy pro jednotlivá kola a pro lidi bude jednodušší identifikovat, kde p?esn? kolik ztrácí.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 20.3.2014   #478
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 5.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Jen taková technická, abychom s AC nová?ky mysleli to samé:
ABS a TC je dvojí: jedno v menu na kart? "Realism" a to má v?tšina lidí vypnuto, jezdí na profil PRO. Zde se to dá zapnout jako "arcade" pomocník, tj. i pro auta, co to v reálu nemají. Pak je ABS (a TC) to, co je reáln? v daném aut? a to si nevypínejte, zbyte?n? byste si to pro za?átek ztížili. Tohle ABS se m?ní za jízdy p?es Ctrl+A.
Když tu pak n?kdo napíše, že to zajel s ABS off, tak myslí to v aut?, ten pomocník v menu se bere jako samoz?ejmost, že je off.

Možná bychom se mohli dohodnout, že budeme dávat screeny z menu po kliknutí na ?ádek s výsledkem - zobrazí se mezi?asy pro jednotlivá kola a pro lidi bude jednodušší identifikovat, kde p?esn? kolik ztrácí.
Správná poznámka.

Lotus jsem jel na nastavení PRO ve h?e, tak aby byl ?as valid i na RSR jako PRO - to znamená 26C teplota a nastavení na PRO. ABS v aut? na 1, TC na 0.

Mezi?asy m?žete vid?t tady v hotlap chart:
http://www.radiators-champ.com/RSRLi...ll&friends=all
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 20.3.2014   #479
00Ja
Regular Member

 
00Ja's Avatar
 
Join Date: 29.7.2004
Location: Plzen, CZ
Posts: 865
Default

Aha. Já si samoz?ejm? vypnul ABS i pomocí toho CTRL+A Menu REALISM mam na CUSTOM, ale nastavený je to, koukam, stejn? jako PRO. S ?asem dne a teplotou jsem nehýbal, penalizace zapnutý. Ale že by mi to p?idalo 6s na kolo, to se mi nezdá. Cítim, že t?eba vte?inu mám rezervu, ale po?á netušim, kde sebrat t?ch vte?in šest... Nebo aspo? ?ty?i. To by pak podle m? ta ztráta odpovídala.

Zkusim to nato?it FRAPSem.
__________________
S2 licence, Logitech DFP.
00Ja is offline   Reply With Quote
Old 20.3.2014   #480
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Klouczech: no zrovna v tomto challenge RSR neukáže všechny mezi?asy, ale jen nejrychlejší kolo. Screen stejn? posíláme, takže pro? ne ten s nejvíce informacemi.

00Ja: Frapsem neto?, pošli replay. Když do n?j sko?íš, m?žeš t?mi zarážkami na ?asové ose vymezit za?átek a konec, pak dáš Save. Najdeš ho v Dokumenty/Asetto Corsa/replay
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:03.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.