![]() |
![]() |
#18 |
Newbie
|
![]()
No ne pod st?l celý ... ale tak t?žko to dám celé p?ed st?l - to už bych byl šílen? daleko .. jen prost? ta ?ást s "nohama a pedálama" by byla pod stolem ...
Asi si napíšu do firmy, jak vysoko na tom ?lov?k sedí s tím sedadlem co tam mají ... abych si ud?lal p?edstavu. Tak jako tak to bude opruz "n?co" p?esouvat, ale s tím holt nic nenad?lám. Zatím jsem neobjevil ?ešení, kde by to mohlo stát permanentn? ... mám takový atypický pokoj "dlouhá nudle" ... dost blb? se tam umis?ují v?tší kousky ![]() Bu? kokpit p?esunu ke stolu nebo trošku pod st?l - pokud jsi myslel, abych m?l kokpit na míst? - to nelze ... Není místo. V "úložné" pozici to bude u st?ny tak debiln?, že tam nem?žu tahat kabely ani monitor ;-). Takže budu p?esouvat n?jakých 30 kg sem a tam :-) ... Ale až se bude rekonstruovat - p?estavím komplet nábytek a ten který koupím nový, tak uzp?sobím trošku svým pot?ebám ... pak už to bude stát stále na míst? a jen ob?as posunu monitor u stolu do strany ;-). To už mám vymyšlené :-). Ale do doby rekonstrukce to nelze nikam dát napevno ![]()
S pozdravem, Aleš CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27 Last edited by Breakpain; 2.4.2010 at 20:02. |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|