Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Média

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25.9.2008   #61
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Cayman[CZE] View Post
V dalsim testu se pokusim podle Miriho navodu nasadit TV Director, aby to melo uz profesionalni nadech
Co se tyce LFS Directora, tak ovladani neni slozite, ale chce to trochu cviku, aby z toho padaly dobre zabery. Dalsi vec, ktera LFS Directora omezuje je fakt, ze kdyz kliknes na nejake tlacitko ovladaciho panelu automaticky se prekliknes z okna lfs a ztratis zvuk. Ja pouzivam na ovladani druhy pocitac,ktery je pripojen na prvni pc pres insim. Automatika LFS Directora je dobra, ale preci jen je to porad AI a jak znamo, AI se obcas chova jako dement Dokaze napriklad prepnout ze strhujiciho souboje o prvni mosto na bouracku osamoceneho jezdce z petikolovou ztratou.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #62
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
prekliknes z okna lfs a ztratis zvuk
vcera pri testovani nam prave nebehal zvuk vzdycky, kdyz jsem pres jabber komunikoval s Kadou , tak to Kadu prave napadlo, ze LFS okno musi byt aktivni, aby to grabovalo zvuk ..... tenhle a ostatni problemy, ktere pri testech vznikly, budou reseny nasledovne: cele "vysilaci studio" pobezi na 2 pocitacich; prvni se pripoji k LFS serveru a pobezi na nem pouze prubeh zavodu, k druhemu pocitaci bude ten prvni pripojen A/V kabelem pres strihovou kartu; druhy pocitac bude grabovany obraz a zvuk sypat na disk, odkud si to bude cist VLC a posilat na server. Na tomto druhem pocitaci rovnez pobezi TV Director, protoze diky HW zpracovani videa a HW ukladani do MPEG4 formatu tam zbyde hromada vykonu. Tim se vyresi jak problem s pretezovanim procesoru v pripade softwaroveho grabu, tak problem s prepinanim oken a nefunkcniho zvuku. Porad jeste cekam, az dorazi strihova karta, jinak cely ten cirkus se bude odehravat na dvou Core2Duo masinach s 2GB pameti, takze urcite vykonu az do ...... vsak vis kde Predpokladam, ze KADA tam urcite nema zadny stary "udejchany pecka", takze po hardwarove strance to uz je "vychytany"; jediny problem by mohl byt s kvalitou Internetovych linek, ktere jsou uz tak docela brutalne pretezovane .... uvidime, drzte palce ....
__________________
Angel Power Racing
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #63
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Cayman[CZE] View Post
uvidime, drzte palce ....
Drzim drzim!
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #64
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
AI se obcas chova jako dement Dokaze napriklad prepnout ze strhujiciho souboje o prvni mosto na bouracku osamoceneho jezdce z petikolovou ztratou.
mne to minule prepinalo medzi 3 subojmi kazde 3 sekundy
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #65
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

Quote:
Originally Posted by Cayman[CZE] View Post
druhy pocitac bude grabovany obraz a zvuk sypat na disk, odkud si to bude cist VLC a posilat na server.
Taky držím palce aby se zada?ilo. O správnosti fungování postupu v citaci mám jisté pochybnosti, ale t?eba budeš mít št?stí. Neznám grabovací SW a nevím jak se VLC staví k na?tení nekompletního a dost možná locknutého video fajlu...
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #66
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

VLC uplne v pohode casto to pouzivam kdyz neco stahuju abych se po par procentech na to kouknul. Kdyz sem byl na strahove (a obecne CVUT koleje) meli tam udelane vysilani TV pres stream a koukalo se na to pres VLC datovy tok kolem 8 Mbitu ale oni to meli udelany nejak chytre ze to jelo i kdyz se na to koukalo hoodne lidi najednou nejde to udelat nejak tak aby se ty toky nescitaly ?
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #67
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by Mambo View Post
VLC uplne v pohode casto to pouzivam kdyz neco stahuju abych se po par procentech na to kouknul. Kdyz sem byl na strahove (a obecne CVUT koleje) meli tam udelane vysilani TV pres stream a koukalo se na to pres VLC datovy tok kolem 8 Mbitu ale oni to meli udelany nejak chytre ze to jelo i kdyz se na to koukalo hoodne lidi najednou nejde to udelat nejak tak aby se ty toky nescitaly ?
Nejspise vysilali multicastem, ktery se vsak da pouzit pouze na nejake lokalni LAN siti .... uz jsem si s tim hodne hral, je to vynikajici vec, ale pro nas pripad naprosto nepouzitelna, bohuzel. Do 8 Mbit datového toku jsou pak schopni nacpat i nekolik kanalu najednou a kazdy si vybere co chce
__________________
Angel Power Racing
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #68
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by Los[cz] View Post
jak se VLC staví k na?tení nekompletního a dost možná locknutého video fajlu...
stejne jako psal Mambo, taky si obcas prohlednu nekompletni stahujici se soubor a VLC se k tomuto stavi ponekud benevolentne, ale bohuzel musim rici, ze do jiste miry mas pravdu ..... kdyz jsem si dneska zkousel grabovat obraz do souboru, tento mi VLC nechtel otevrit: bud soft nebo wokna ho locknout a cau babi; takze opet dalsi klacek pod nohy ...... uz pracuji na jinem a mozna elegantnejsim reseni ..... urcite dam vedet jak to dopadlo
__________________
Angel Power Racing
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #69
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Hele a co vytvorit tu lokalni sit pres hamachi ? je to jednoduchej program k pouzivani ... projede to pres NAT atd ..
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 25.9.2008   #70
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 868
Default

Ad lockly soubory, na to by mohlo pomoct toto. Hamachi neresi datovy tok. Podle myho s konektivitou nebude problem.

Last edited by Kada; 25.9.2008 at 16:31.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #71
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

Vcerejsi (25.9.2008) druhy a neplanovany test probehl, rekl bych, uz presne podle nasich predstav a podle slov tech, kteri meli moznost shlednout zaznamy obou zavodu prvniho podniku serialu ALTP7 alias WTCC byla kvalita vice nez dobra. Abych vyzkousel opravdu vse, pouzil jsem i TV Directora, ktery doda prenosum tak trochu profesionalni nadech. Pozadal bych ty z vas, kteri se zucastnili "betatestovani narychlo" (Kada nektere z vas kontaktovat pres kecalky), aby jste se vyjadrili ke kvalite u kazdeho z vas. Pokud budou vase prispevky pozitivni, planujeme zive vysilani prvniho zavodu KZ System F1,ktery porada tym Knipex Racing jiz tuto nedeli.
Ti z vas, kteri mate zajem ucastnit se zaverecneho testu, kontaktujte mne bud na ICQ 300648134 nebo na jabberu wanbor@jabbim.cz dnes cca po 17 hodine odpoledni. Dekuji vcerejsim testovacum za jejich cas.
__________________
Angel Power Racing
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #72
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 446
Default

V?era jsem chvilku sledoval a bylo to OK. Plynulý, bez problém?. Bral bych možná v?tší rozlišení, ale to by asi sežralo n?co z pásma, jinak žádný výtky nemám.
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #73
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Dalo by se rict, ze kvalita byla srovnatelna s prenosy z MoE a dalsich zavodu, ktere prenasely profi eTV. Za predpokladu, ze tam zase nepovali "oou" z ICQ
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #74
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Dalo by se rict, ze kvalita byla srovnatelna s prenosy z MoE a dalsich zavodu, ktere prenasely profi eTV. Za predpokladu, ze tam zase nepovali "oou" z ICQ
dekuji za pochvalu a slibuju, ze zadne "oou" z ICQ uz nebude

EDIT: link na stranku s postupem instalace a rovnez z moznosti sledovani .....
__________________
Angel Power Racing

Last edited by Cayman[CZE]; 26.9.2008 at 18:16.
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #75
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

Zaverecna zprava: po dalsich testech jsme se shodli, ze je zive vysilani pouzitelne a muzeme jej nasadit do ostreho provozu ....... zajemci o zive vysilani, nehrnte se, dostane se na vsechny
__________________
Angel Power Racing
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #76
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

Quote:
Originally Posted by Cayman[CZE] View Post
Zaverecna zprava: po dalsich testech jsme se shodli, ze je zive vysilani pouzitelne a muzeme jej nasadit do ostreho provozu ....... zajemci o zive vysilani, nehrnte se, dostane se na vsechny
pokud bude streamovaný i druhý závod F1 cupu, mám zájemce/diváka - samotného šéfredaktora ?asopisu Sv?ta Motor?.
__________________
none
Miri is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #77
jirka.svs
Member

 
Join Date: 4.11.2007
Location: Ústí n.L. Czech
Posts: 484
Default

Quote:
Originally Posted by Cayman[CZE] View Post
po dalsich testech jsme se shodli, ze je zive vysilani pouzitelne a muzeme jej nasadit do ostreho provozu .....
jj, byl jsem sv?dkem jako divák, skv?lá práce
jirka.svs is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #78
Itar
LFS Guru

 
Itar's Avatar
 
Join Date: 22.8.2005
Location: Velké Opatovice
Posts: 2 318
Default

Bude po závod? záznam streamu n?kde ke stáhnutí?
__________________
Itar is offline   Reply With Quote
Old 26.9.2008   #79
Cayman[CZE]
Member

 
Cayman[CZE]'s Avatar
 
Join Date: 2.12.2007
Location: Mariánské Lázn?
Posts: 123
Default

TO MIRI: pokud bude zajem ze strany KxR pro vysilani primych prenosu, odvysilam klidne cely vas sampionat
Quote:
samotného šéfredaktora ?asopisu Sv?ta Motor?.
tohle zni velice zajimave

TO JIRKA.SVS: Jirko diky za test a diky za hodnoceni ....

TO ITAR: stream ukladat nebudu, alespon ne tuto nedeli, kdy se mozna bude vysilat prvni zavod (zalezi na mladencich od KxR), protoze mi jeste nedorazila strihova karta; vsechny nasledujici zavody uz ale ukladane budou a budu je davat k dispozici jako HQ videa ...... zaroven budou k dispozici na video serveru jako soubory VoD (Video on Demand = video na vyzadani), tzn. kdokoli si kdykoli bude moci video prahrat jako zaznam treba napresrok .....
__________________
Angel Power Racing
Cayman[CZE] is offline   Reply With Quote
Old 28.9.2008   #80
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

bude na hlavnej stranke czechlfs.cz nejaky clanok o dnesnom Live TV prenose z pretekov KZ System F1 Cup? chcem to pridat aj na simracing.sk, aby bolo viac divakov, ale nechce sa mi vymyslat k tomu text, ked to niekto planuje urobit na czechlfs.cz
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:44.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.