Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27.6.2008   #1
Hegi_sk
Newbie

 
Hegi_sk's Avatar
 
Join Date: 13.5.2008
Posts: 80
Default Fps

neviem ci tu uz niekde nie je takato tema... ale chcem sa spytat kolko mate normalne FPS?.. ja mam 35 sa mi to zda ze je to malo a to nemam maximalne rozlisenie ked si dam tak len 30 FPS ..
Hegi_sk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #2
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

urcite to tu nekde je reseno
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #3
Hegi_sk
Newbie

 
Hegi_sk's Avatar
 
Join Date: 13.5.2008
Posts: 80
Default

tak ked to tu bolo mozes mi povedat kde prosim ta ..
Hegi_sk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #4
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

ani sem nestih editnout

resi se to treba tady http://forum.czechlfs.net/showthread...light=sn%EDmky

a 30 je docela malo pokud to neni na startu plneho pole
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #5
Hegi_sk
Newbie

 
Hegi_sk's Avatar
 
Join Date: 13.5.2008
Posts: 80
Default

no tak to som na tom dost zle co myslis pomohlo by zvacsenie ramky z 512 mb na 1 gb? alebo rovno vymenit procesor? ..
Hegi_sk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #6
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

V tom ti neporadim ja mam AMD BARTON 2500 XP takt na 2200MHz, 512 ram a AGP ATI RADEON 9600 XF 128MB. mam rozliseni 1152 x ???, 85Hz, AA a AF na 4x ve hre nejdu pod 30 snimku podle trati prazdnej 60 - 70 fps

EDIT: mam vyple vlajky, stromy

Stini mam to mensi rozliseni
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.



Last edited by sonyk; 27.6.2008 at 16:44.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #7
Eraserko
Member

 
Eraserko's Avatar
 
Join Date: 16.1.2007
Location: Nitra
Posts: 337
Default

ramka pomoze urcite, ale chce to byt v rovnovahe s ostatnymi, teda aby ani jedna vec nebola slaba, ktora to bude brzdit..
Eraserko is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #8
Hegi_sk
Newbie

 
Hegi_sk's Avatar
 
Join Date: 13.5.2008
Posts: 80
Default

tak je pravda ze aj grafika by sa hodila nova lenze najprv mi treba zistit aku mam maticnu a co znesie ale viem ze urcite znesie aj 2 gb ramku takze si zvacsim na to 1 gb a potom sa pustim na grafiku ... aj sa hanbim povedat aku mam teraz ..
Hegi_sk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #9
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

jeste mrkni treba sem, treba ti to taky pomuze

http://forum.czechlfs.net/showthread.php?t=1071
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #10
Hegi_sk
Newbie

 
Hegi_sk's Avatar
 
Join Date: 13.5.2008
Posts: 80
Default

dik za ten psoledny link zvysilo sa mi FPS na 38 ..
Hegi_sk is offline   Reply With Quote
Old 27.6.2008   #11
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 325
Default

no nevim, imo dokoupeni pameti ti moc nepomuze... LFS je v prvni rade o procesoru, pak o grafice a pak o pameti... myslim ze 512MB staci... LFS mi vyuziva neco malo pres 200MB ...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:16.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.