8.11.2006 | #1 |
Administrator
|
Tiskovka ALML, round4, div1
"Super" závod:
quali: 3. flek, pro m? super sprint: vzal jsem si špatný set , takže jsem m?l jedni?ku dlouhou jak tejden -> hned p?i rozjezdu propad na 5. místo, to jsem držel, jeli jsme v p?knym vlá?ku, za náma trošku mezera, takže v poklidu a najednou LOST CONNECTION long: start z prvního, za?al jsem ujížd?t, 40 minut nudy, náskok celkem slušnej. Pak jsem sice trefil vnit?ek nejpomalejší vrace?ky a musel jsem couvat, ale na t?ch zbylých 20min náskok po?ád luxusní - a jak si to tak maluju, že když nuda závod bez p?edjížd?ní, tak aspo? moje první vít?zství, tak najednou prd do sluchátek a ?umim na menu - LOST CONNECTION (možná nebyl nejlepší nápad zajížd?t nový server ligovým závodem ) |
8.11.2006 | #2 |
Administrator
|
u me bylo vsechno spatne a hlavne set, protoze po par kolech jsem PP pneu dostal na 80 stupnu a uz neschladla. K tomu jsem pridal "par" ran do svodidel a mel jsem temer "idealni" setup
8.11.2006 | #3 |
Senior Member
|
celkom sa to dalo :
qual : nevyslo mi to, asi 3x mi niekto volal na mobil, takze som bol nesustredeny :/ takze 4. flek sprint : vdaka Pablovej prevodovke 3. miesto, celkom fajn zavody long : ooomg, prvych 20-25minut sama zapcha, zatial co "tlupa" na prvych prieckach nam utekala... po cely cas som v blizkosti Itara, bolo nejakych par fajn predbiehaciek s Chaosom a ostatnimi... od cca 20.minuty narazeny tlmic a nechcene zmeneny odklon, takze sa to dost vlieklo, predbehol ma Duuku, ale ked uz som si zacal zvykat na "novy setup" , tak som svojho kolegu zacal dobiehat a tak ma pustil (diky ti !) ospravedlnujem sa Sliderovi za kontakt a jeho naslednu koliziu pri vyjazde na rovinku, ale snazil som sa ist najcistejsie ako som mohol a uz som mal viac nez dostatocny "overlap" kazdopadne sorry tak dik vsetkym za zas raz skvele zavody...
8.11.2006 | #4 |
Moderator
|
quali: tusim 7. 0,01 za svym pb
sprint: tradicne jsem podelal uplne vsechno, 12. long: na startu jsem udrzel 3. misto za Misakem, ten mi kousek ujel, pak jsem ho po nejake dobe dotahl a predjel a od te doby jsme jezdili v max. 1,8s rozestupu. V poslednim kole se na nas navic dotahl Jarda Polma, takze nervy na zaver....1. Jenom skoda, ze to koplo Pabla. :-( Dneska jsem na nej nemel a vitezstvi by si zaslouzil.
Achievement unlocked: Get 3rd place in forum spam rank Last edited by Kid222; 9.11.2006 at 16:01. |
9.11.2006 | #5 |
Administrator
|
Na to ze jsem uz tradicne nemel nic natrenovano, me velmi potesilo 2. misto v quali a to navic o par setinek pred Jardou...
Sprint byl start cil na 2. miste, obcas nejaka drobna chyba pramenici z nenatrenovanosti tohoto komba. Long: prvni polovina zavodu paradni, v pocatecni zacpe jsem se docela propracovaval dopredu nez jsem narazil na DoNa kterej moc pekne branil svoji pozici. Pak si pamatuju souboje s Jardou, asi 2x jsem ho s vyp?tím sil p?edjel, abych mu vzapeti svoji pozici prenechal zadarmo nejakou svou pitomou chybkou... chybky me staly zaveseni, takze jsem se ho pak asi 20min dokazal uz jen drzet na 2s, ale pak jsem se opet az moc kamaradil se svodidlama, takze jsem uz mel zavesy na pravy strane uplne v haji (ramena poskozeny jedno tak 40% druhy tak 65%, tlumic predni znicenej na 70% zadni na 50%)... poslednich 15 min jsem sice jel co to slo ale eraser me presto svizne stahoval... nakonec me ale dojet nestacil, pac byl nastesti konec zavodu... bejt tak o 2 kola delsi, tak jsem svou 4. pozici neuhlidal...
9.11.2006 | #6 |
Member
|
quali - jako tradi?n?, rozklepanej , ale poslední kolo mi to vyšlo
sprint - už si dávám pozor na to turbo p?i startu, žádná chyba 1 flek long - zase jsem trochu p?ifouk p?ední pneu , teplota kolem 87 stup??, za?alo mi to jezdit až když bylo 15 minut do konce , stáhl jsem náskok vedoucích jezdc?, ale na p?edjetí to bylo už málo, tak 3 flek líbí se mi jak celá miniliga probíhá, žádný zbyte?ný ?e?i, fr?í to jak na koloto?i, prost? super závod?ní:-))) |
9.11.2006 | #7 |
LFS Guru
|
QUAL: ani nevím kolikátý jsem dojel, ale je to nepodstatné
Sprint: Nakonec 4., po útrapách a celkem p?kném závod? s Pablem (Až do chvíle, co ho to koplo ) Long:Hr?za a d?s, první p?lka jakš takš dobrá, pár dobrých manévr? s Eraserem a spol. potom už jenom pár chyb a nudná jízda tuším na 7. míst? až do cíle.
9.11.2006 | #8 |
Member
|
joo v pohode kdyz to neni umyslne tak to neresim navic ja longy neumim ptz na ne neumim udelat setup a tak je jedu spis poklidnou jizdou tak me to ani moc nevadilo vic by me to nastvalo ve sprintu kde sem ale v posledni zatacce nedobrzdil a 2 me púredjeli docela smula no