Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16.10.2014   #961
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

1.0.1 Rift Ješt? tak být u volantu. Klávesnice není to ono.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #962
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Updatnul jsem Ceskej server, je tam LaFerrari @ Spa, E30 M3 @ Spa, Cobra @ Nurburgring, 1m s3 @ mugello. Pokud chcete nejaky kombo, klidne navrhnete. Dam tam asi jeste nejakej lotus. Enjoy.
ako funguje 1M S3 bez toho aby sa znicil motor? lebo mne sa zda ze clovek moze pustat pri preradovani plyn kolko chce no stale svieti poskodenie motora...viem ze je to turbom ktore sa klavesami 0-9 da nastavit na nizsie, tak aby k poskodeniu nedochadzalo no aky je potom zmysel toho auta?

Inak zatial Spa super, prve kombo co som isiel na 1.0 bolo LaFerrar@Spa a to auto sa ovlada aj bez TC nenormalne jednoducho..az sa mi to nezda... skoda ze propagovany damage nestoji viacmenej za nic lebo v 250kmh proti muru to neurobi nic...cakal som o dost viac no asi tie licencie fakt urobia svoje...co je velka skoda...

A celkom sa mi zda ze sa zlepsila grafika....ja jazdim sice stale na min detailoch kvoli vykonu pc, no cele to vyzera o dost lepsie, co ma tesi asi najviac, ale to ma toho caka este vela, co otestovat

Trento som este neobjavil...teraz citam ze iba SP...tak zajtra testnem
__________________
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #963
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default Simulace poškození x licence

Na simulaci poškození a její omezení licencemi ze strany automobilek je položen dotaz v tomto rozhovoru. A podle vyjád?ení jde o "urban legend", tedy nijak omezováni nejsou.

Takže jde jen o nevhodnou implementaci. Sice se plech ma?ká, ale auto se na kusy nerozpadá, žádné odlétající kapoty a spoilery. P?esto je možné jej poškodit (zav?šení, motor, p?evodovka) a projevuje se to na jízdních vlastnostech. Zkusil jsem taky narvat ze? a odneslo to zav?šení p?edního kola. Kolo bylo vyvrácené a ani jet se s tím po?ádn? nedalo.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #964
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Updatnul jsem Ceskej server, je tam LaFerrari @ Spa
V?era jsem to zkusil a op?t se ukázalo, jak na publicu je takové rychlé auto nepoužitelné

Klouczech: p?išel jsem na Cobru, ale než byl další závod, odpojil ses. Aspo? jsem nedostal tolik naloženo

Btw: te? se nám Cobra S/C dubluje, jednou p?vodní mod, jednou AC verze. P?emýšlím, jestli mod verzi nesmazat, asi se s tím jezdit stejn? nebude a AC verze má pár výhod (aktuální zvuky, dotažen?jší fyzika, menší grafická náro?nost).

bavorak: grafika mi p?ijde ur?it? lepší. Nechal jsem si smazat nastavení, abych m?l jistotu, že mi tam nez?stane n?co co bude škodit, takže mi to dalo n?jaké docela vysoké detault detaily a FPS jsem nevid?l tuším pod 40 ani online, to jsem d?ív míval u nižších detail? podstatn? horší. Taky jsem si všiml, že modely mají te? v n?kolika verzích detail?, takže vzdálen?jší auta zobrazují asi modelem z mén? polygon? a to m?že taky dost pomoct.

Poškození mi p?ijde docela fajn nastavené pro za?átek, asi lepší takhle a pak trochu utahovat šrouby, než aby se vyvracely kola p?ejezdem obrubníku. Poškodit záv?s jde, vid?t a cítit to je, p?evodovce už jsem na H dal taky p?kn?, motor ob?as problikne ?erven? i když myslím že by nemusel, ale asi ho p?etá?ím víc než snese.

Co mi teda rozhodn? radost neud?lalo, že neopravili konec závodu. Nevím, jestli to je špatným nastavením server?, ale pokaždé závod skon?il chvíli po dojetí prvního i když ostatní ješt? byli na trati

Trento: fakt se mi líbí, dal bych challenge na týden, ale nevím si rady s autem, klidn? dejte návrhy.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #965
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Trento: fakt se mi líbí, dal bych challenge na týden, ale nevím si rady s autem, klidn? dejte návrhy.
u nás máme trento s cobrou. kdyby si svezl v teto kombinaci urcite nahod nejaky cas. psal ale HonazNB ze tam ani pry zadnej cas nebezi tak nevim. od stredy jsem na chate tak dnes vyzkousim. zadnej bestlap jeste nepadl tak kdyby byl zajem muzem zmenit vozidlo jeste

Last edited by bejvalo; 17.10.2014 at 11:59.
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #966
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Drzat stary mod na serveri je asi zbytocne, pretoze zvuky nefunguju a je potrebny update od modderov. Na ofiko fore bolo vyjadrenie od tvorcu Cobry, ze ma od Kunos dovolene pokracovat vo vyvoji, takze skor ci neskor tu budeme mat update s fungujucimi zvukmi.
Na Trento cas bezi, ale je to tak ako kedysi na Joux plane - casomiera sa spusti po nacitani trate a po prejdeni cielom pokracuje. Takze momentalne je to na superenie nepouzitelne.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #967
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by bejvalo View Post
u nás máme trento s cobrou. kdyby si svezl v teto kombinaci urcite nahod nejaky cas. psal ale HonazNB ze tam ani pry zadnej cas nebezi tak nevim. od stredy jsem na chate tak dnes vyzkousim. zadnej bestlap jeste nepadl tak kdyby byl zajem muzem zmenit vozidlo jeste
Cobra p?edpokládám ta od AC, ne ta moderská...
Zkusím ve?er, projel jsem jen pár prvních zatá?ek a nebylo to nic lehkého. S ?asem je problém jako býval vždy jak píše GothaR, musíš si nahodit na obrazovku tu normální miniaplikaci která ukazuje ?asy na kolo a vystartovat hned po restartu, protože ?as b?ží hned jak se objevíš na trati, ne až se rozjedeš. Cílový ?as jsme ?ešili screenshotem v cíli. U Cobry ale po?ítám, že rozestupy budou v ?ádu desítek sekund, takže n?jaká sekunda na startu nehraje roli. P?vodn? jsem m?l na mysli n?co leh?ího, ale zkusím.

GothaR: no zvuky asi doplní, ale p?edpokládám, že fyzika a optimalizace stejn? bude u AC verze lepší. Minimáln? tu stage S/C asi nebude d?vod držet, uvidíme. Já to cht?l mazat protože m? p?vodn? ve výb?ru mátlo, která je vlastn? ta "pravá", te? už jsem se v tom trošku zorientoval, tak už nejsem do mazání tak hrrr
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 17.10.2014   #968
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Takže kde se dnes všichni sejdeme ve?er?
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 19.10.2014   #969
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 443
Default

Kone?n? jsem m?l možnost vyzkoušet RC a jsem spokojený. I p?es to, na jaké šunce hraju, mi to na low detaily a 1360*768 jede p?i solo jízd? na hezkých 60-90 fps. V závod? s AI ale padám na 20 a mí?. P?ipadám si, jak když jsem hrál LFS poprvé na celeronu.

Obsah super, nový vozidla se mi líbí a i na to hotlapení a kariéru mi to snad na ?as vydrží. Doufám, že komunita nevym?e, než provedu upgrade.
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 20.10.2014   #970
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Jeden m?j známý otestoval zda LaFerrari jede i bez spalovacího motoru:
https://www.youtube.com/watch?v=MpSTJCqYBhU
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 21.10.2014   #971
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Postol som to aj na UVZ forum, ale predsa len je nas tu stale viac tak to dam aj sem.

Zdravim, vedel by mi niekto poradit ako spravne, resp. ake su najlepsie hodnoty v nastaveniach pre Logitech G25? Po update na RC verziu mi pride volant prilis citlivy, efekty ako prejazd obrubnikov alebo zablokovanie kolies pri brzdeni spusti neskutocne silne FFB. Bojim sa aby to moja G25 vydrzala kedze uz ma jeden motor vymeneny. V logitech profileri mam hodnoty Overall 100,Spring a Damper 0, Centering spring odskrtnute a 0, Use special s.w.settings zaskrtnute, Combined pedals odskrtnute, 900°, Use special game setting zaskrtnute a Allow game tiez zaskrtnute.

V hre: FFB : gain 100, filter 0 , damping 0, Kerb 100 Road 80 Slip 20,
Steering : gamma 1.0 filter 0 speed 0
Pedal set: gamma 2.4

Ak by bol niekto ochotny poskytnut svoje nastavenia, budem povdacny
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 21.10.2014   #972
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Já na G27 nic nem?nil, ale ?ekl bych, že by m?lo sta?it snížit Kerb, Road a Slip na n?jaké hodnoty a to si odzkoušej, které ti vyhovují.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 23.10.2014   #973
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Co nato povedat
https://www.youtube.com/watch?v=j2iLzUDpkxs
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 23.10.2014   #974
Piroman
Newbie

 
Join Date: 6.3.2012
Posts: 76
Default

Quote:
Originally Posted by Puma /// View Post
Kde súdruhovia z NDR urobili chybu?
Piroman is offline   Reply With Quote
Old 23.10.2014   #975
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by Piroman View Post
Kde súdruhovia z NDR urobili chybu?
Release Candidate
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 24.10.2014   #976
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Minule se mi stalo, (kdyz jsem sledoval, jak jedou ostatni na serveru), že jim kola zatá?í na druhou stranu, než zatá?í volantem.
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2014   #977
scoobyk
Newbie

 
Join Date: 3.5.2012
Posts: 21
Default zvuk

zdravím, hraju AC jen single, stáhl sem si ve starší verzi n?jaké jiné zvuk aut, ale v v RC verzi mají zvuk v jiném formátu. Nevíte o n?jakém ?ešení nebo patchi? ?ešilo se to na ac foru? Díky
scoobyk is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2014   #978
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

V RC verzi se p?ešlo na kompletn? nový audio engine, který má mnohem lepší možnosti. D?sledkem bylo, že bylo pot?eba p?ed?lat všechny zvuky aut, což se u mod? asi v?tšinou ješt? nestalo (nevím), je teda pot?eba po?kat až to tv?rci upraví. N?kde se uchýlili k tomu, že si do?asn? p?j?ili zvuky z jiného auta (Nissan Primera z E30 t?eba).
Pokud ti jde o defaultní AC auta, zkus nap?ed sou?asné zvuky než budeš nahrazovat, už to je mnohem lepší, než bylo.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2014   #979
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 288
Default

Nova licence https://www.facebook.com/Assetto.Cor...type=1&theater
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2014   #980
scoobyk
Newbie

 
Join Date: 3.5.2012
Posts: 21
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
V RC verzi se p?ešlo na kompletn? nový audio engine, který má mnohem lepší možnosti. D?sledkem bylo, že bylo pot?eba p?ed?lat všechny zvuky aut, což se u mod? asi v?tšinou ješt? nestalo (nevím), je teda pot?eba po?kat až to tv?rci upraví. N?kde se uchýlili k tomu, že si do?asn? p?j?ili zvuky z jiného auta (Nissan Primera z E30 t?eba).
Pokud ti jde o defaultní AC auta, zkus nap?ed sou?asné zvuky než budeš nahrazovat, už to je mnohem lepší, než bylo.
Díky, se zvuky sem spokojen krom lotus T125 s1 kde je povedený zvuk tento: https://www.youtube.com/watch?v=QI7QK8i1uAI už sem si na n?j d?ív zvykl a sice to je 10v ale p?i brzd?ní zvuk nemá chybu
scoobyk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:00.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.