Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22.8.2009   #2141
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 325
Default

taky souhlas s omezenim moznosti nastaveni u tech prvnich aut, jak to vidi Ag... demari by meli 2 auta s temer nulovou moznosti nastaveni, takze i clovek co si stahne demo a netusi nic dalsiho si bude moct zazavodit s vedomim, ze (ne)uspech je jen v jeho rukach a nebude znevyhodnen oproti ostatnim co maj postahovany sety... a pro nakouknuti "pod poklicku" nastavovani jim zustane FBM...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2142
Chvaty
Member

 
Chvaty's Avatar
 
Join Date: 13.1.2006
Location: Kada?(CZ)
Posts: 215
Default ..

A zase podle m? by bylo t?eba dobrý, aby m?l admin servru/ligy možnost dát na server pro daný auto jednotnej set a a povolit t?eba jen lad?ní podvozku nebo tlaku v pneumatikách, ?ímž by se simulovaly n?který cupy v reálu. Nevím pro? zamezovat lad?ní, jako bylo doposud. o tom lfs bylo. Ale tak je to jedno o ?em tady mluvíme. stejn? to je jen a jen na tv?rcích co s tim ud?laj;-)
__________________
http://www.chvaty-design.ic.cz
Chvaty is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2143
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by Chvaty View Post
A zase podle m? by bylo t?eba dobrý, aby m?l admin servru/ligy možnost dát na server pro daný auto jednotnej set a a povolit t?eba jen lad?ní podvozku nebo tlaku v pneumatikách, ?ímž by se simulovaly n?který cupy v reálu. Nevím pro? zamezovat lad?ní, jako bylo doposud. o tom lfs bylo. Ale tak je to jedno o ?em tady mluvíme. stejn? to je jen a jen na tv?rcích co s tim ud?laj;-)
+1
__________________
...ano, dovedu. Dovedu si p?edstavit tém?? cokoliv, protože ješt? v?tší než lidská blbost je lidská hamižnost. Rozpíná se rychleji než vesmír a její síla se konstantn? rovná nekone?nu.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2144
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
S timhle bych nesouhlasil. tyt chces tyhle auta brat jako naproste seriovky.
Ale tady jezdime na okruzich. Takze nejakej ten stavitelnej podvozek je jasnej. (pro tvou radost s omezenymi hodnotami)
jedine co je nerealne jsou prevodovky. Ale to by chctelo nekoho kdo navrhuje prevodovky aby nam ukazal jak se navrhuje prevodovka. Vypocet by to asi byl silenej ale odpovidalo by to realite.

Nejakej vhodnej kompromis ano ale takhle moc ty auta zabit to ne.
Uz takhle malo se jezdi s UF1 a demaky by asi odradilo nenastavitelne xfg a xrg.
Ty bys taky ladil Tico pred kazdou pojizdkou po okruhu?

Demare a demo nikoho nezajima. Navic je tam Formula BMW, ktera se da ladit vcelku slusne. A co me osobne na demu a mych prvnich pokusech o zavody vadilo, byl muj default setup se kterym jsem se snazil vyrovnat lidem s dokonale vyladenym nastavenim. Tenkrat to byl daleko vetsi rozdil nez ted.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu

Last edited by Agarash; 22.8.2009 at 16:31.
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2145
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Na Tico by byl stavitelnej podvozek drazsi jak Tico.
Ale jo. Videl jsem Tica co jezdej rally.
Koukni se na silnice. tam taky jezdi dost seriovek s nastavitelnym podvozkem. treba i na Favoritu.
Me jsou napriklad ukradeny formule.
Mam rad ty auta ktera by jsi rad "zlikvidoval".
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2146
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 325
Default

nevim jak by omezeni setupovani nejaky auto mohlo "zlikvidovat" .. jezdit budou porad... a navic si myslim, ze se tim padem zavodeni zlepsi, jelikoz pak uz to bude jen o ridicskem umeni a ne o tom, kdo si dokazal naklikat/stahnout lepsi set..
a rikas ze jezdi dost seriovek s nastavitelnym podvozkem? jenze pak uz to nejsou seriovky
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2147
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

A ty by jsi seriovku s mekym podvozkem tahal na okruh?
Ja to beru jako amaterske zavodeni a tam najdes hodne veci.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2148
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 325
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
A ty by jsi seriovku s mekym podvozkem tahal na okruh?
Ja to beru jako amaterske zavodeni a tam najdes hodne veci.
podivej se v brne nebo moste na verejny testovani, pripadne den otevrenych dveri... valna vetsina lidi tam jede se seriovkama... a sam jsem na okruhu nekolik seriovek prohanel a neni to spatny... malokdo ma totiz to stesti, ze si muze dovolit nasypat do auta desetitisice a zazitek z jizdy na okruhu to zas az tak moc nezlepsi... nerikam casy...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2149
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 445
Default

http://tinyurl.com/mfbwav

No offense...
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2150
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 325
Default

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
true story
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2151
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Zatim to neni hadka. zatim to je diskuze.
Kazdej na to mame jinej nazor.
Vim, ze na trackdays je zabava i se seriovkou. Viz panda ktera si na mokru v moste davala supersporty.
Okruhem jsem myslel zavody.
LFS beru jako zavodni simulaci.
Silnicni auta beru jako amaterske zavody.
Dost veci se v tehle kategorii da stelovat.
Omezenej setup VWS mi pripomina kdyz mladi kluci zavodi s auty rodicu.
Omezene moznosti nastaveni ano ale s rozmyslem.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2152
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Scawen
While we were working on the Scirocco in December, we found that we could not make the LFS model handle as well as the real car. One of the reasons for this was that the LFS tyres had too much grip and this was causing the inside wheels to lose too much load while cornering. But simply reducing the grip would not have been a good approach... the result would have been just the same old LFS but at lower speeds.

We decided to look into a completely new core tyre model.
A pak že VWS je k prdu. Díky za n?j!
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2153
D4NO
Member

 
D4NO's Avatar
 
Join Date: 24.11.2007
Location: ?eský T?šín , Silesia
Posts: 423
Default

Nejlepší je podle m? nápad chvatyho, s jednotnými setupy pro ligy/servery.

Co se tý?e diskuze tady tak je to podle m? plácání o ni?em, v?tšina dema?? ani neví že m?žeš mít na auto n?jakej set, další se na to vykašlou po tom co si "nastaví set" tak že na n?m nejde jezdit, n?kte?í zas chodí na LFS jenom kazit závody ostatním. A ti, kterým jde o to zlepšit se si bu? seženou setup od jiných, nebo si ho vygooglí. Ovšem d?íve nebo pozd?ji pochopí, že jestli se chce LFS bavit, není jiná možnost než S2.

BTW: zajímalo by m? kolik dema?? má dokonale vylad?nej setup a p?itom si ho d?lali sami.
D4NO is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2154
JENDAN
LFS Guru

 
JENDAN's Avatar
 
Join Date: 29.9.2007
Location: Praha
Posts: 1 749
Default

Quote:
Originally Posted by Chvaty View Post
A zase podle m? by bylo t?eba dobrý, aby m?l admin servru/ligy možnost dát na server pro daný auto jednotnej set a a povolit t?eba jen lad?ní podvozku nebo tlaku v pneumatikách, ?ímž by se simulovaly n?který cupy v reálu. Nevím pro? zamezovat lad?ní, jako bylo doposud. o tom lfs bylo. Ale tak je to jedno o ?em tady mluvíme. stejn? to je jen a jen na tv?rcích co s tim ud?laj;-)
+1
po jednotnym setu uz nejakou dobu touzim
__________________
N?kte?í lidé tvrdí, že milují Severní smy?ku, bu? lžou, nebo tam nejeli dostate?n? rychle.

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2009   #2155
FragHammer
Member

 
Join Date: 25.1.2007
Posts: 257
Default

kdyz uz se tu o tom tak bavite, tak ja jsem taky pro to (ne ze by tohle pseudohlasovani o necem rozhodovalo) a to predevsim proto, protoze jsem proste absolutne neschopnej udelat nejakej kloudnej set a jakykoli nepovedeny kolo nevim jestli mam svadet na svoji neschopnost (v drtive vetsine) a nebo na spatne zvolenej set... na druhou stranu moznost vozy nastavovat takovym zpusobem je tak trochu vysada lfs a dava to dobrou moznost pro tymy na to, aby se staly skutecnym tymem, ktery krom dobrych jezdcu ma i kvalitni setupare a dobre grafiky...takze ja vlastne nevim co chci.. (jak zmenit nazor v prubehu postu )
FragHammer is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2009   #2156
Chvaty
Member

 
Chvaty's Avatar
 
Join Date: 13.1.2006
Location: Kada?(CZ)
Posts: 215
Default ..

prost? podle m? je blbost u n?kterých aut zamezovat n?jaký nastavování. Jo t?eba u t?ch p?evodovek jak tady bylo ?e?eno že by byli víc skokový aby sme je neladili po jednotkách. Tak to uznávám t?eba ješt?. ale stejn? je to podle m? jedno.

Nevím jak by to bylo možný ud?lat s tou jednotnou ?ástí setupu pro všechny na servru ale ur?it? by to bylo good, protože by se nám rozší?ili i možnosti, jak d?lat závody.

Bud by byli takový amaterský závody, že všechno pevný. doladte si jen tlak v pneu. ostatní by bylo bloklý a pevnej set tim pádem. pokud by sis zm?nil n?co jinýho, nepustilo by t? to na trat.

A opak toho by byli závody typu profi. Všechno si nalad tak jak pot?ebuješ v?etn? p?evodovky.

Prost? všechno by bylo na adminech servru. a pak neni problém aby na demu byl založenej servr s názvem " všichni jsou si rovni" kde se všechno blokne a na server se povolí n?jakej kompromis set, nebo default....



Protože nap?íklad podle m? takový xfg na rallycrossu v reálu klidn? m?že mít skládanou p?evodovku když bude chtít.
__________________
http://www.chvaty-design.ic.cz
Chvaty is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2009   #2157
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

V iR jsou dve auta u kterych se neda nic nastavit a rekl bych, ze na zabave to neubralo. Nevim, jak slusne nastavit auto v iR, protoze to proste nemam vyzkouseny, ale rozhodne jsem se s tim nemusel zdrzovat prvni dve hodiny co jsem to spustil. Proste jsem sednul do auta a ucil se trat a ne nastavovani. Vtahlo me to do hry mnohem intenzivneji nez kdybych vedel, ze tam krouzi nekdo, kdo nad setem stravil 3 tydny. Ono vubec v iR premysleji vic nez Mr.Sc. Obcas mi prijde, ze dela hru pro sebe a ne pro lidi. To ostatne uz nekolikrat rekl.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2009   #2158
Megin
Senior Member

 
Megin's Avatar
 
Join Date: 22.3.2007
Location: Tren?ín
Posts: 1 099
Default

Ked sa pozriem do minulosti nebude to poprvy krat ked sa budu musiet prerabat sety, naposledy bolo treba prestavovat podvozky, prevody a tusim este aj brzdy a pneu. Takze takmer cely set.
__________________
InSeRT>Martin 'Megin' Plško | Independent Slovak eRacing Team

Megin is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2009   #2159
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
V iR jsou dve auta u kterych se neda nic nastavit a rekl bych, ze na zabave to neubralo.
a zrovna tohle mi docela vadilo... po chvili jezdeni jem se totiz dostal do faze, kdy uz jsem jezdil temer bezchybne a citil co se s tim autem deje a moznost upravit stabilizatory, sbihavost atd. mi dost chybela.
stejne tak dost chude nastaveni ff, diky kteremu jsem mel mozoly na rukou, mi moc velky kopec zabavy neprineslo...
spolu s cenou jsou to veci, kvuli kterym si nebudu kupovat ir
jet is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2009   #2160
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
po chvili jezdeni jem se totiz dostal do faze, kdy uz jsem jezdil temer bezchybne a citil co se s tim autem deje a moznost upravit stabilizatory, sbihavost atd. mi dost chybela.
Je otázka jak k tomu p?istoupíš, jestli je cílem závodit se soupe?i a nebo s ?asem. Samoz?ejm? za p?edpokladu, že i s tím default setem se to chová jako auto.
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:44.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.