Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Offtopic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21.7.2009   #41
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

samozrejme ze nemaji, ale psat si sem zadost o crack uz je trochu moc, nemyslis?
jet is offline   Reply With Quote
Old 21.7.2009   #42
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
samozrejme ze nemaji, ale psat si sem zadost o crack uz je trochu moc, nemyslis?
ano, uznavam chybu a omlouvam se.
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2009   #43
FragHammer
Member

 
Join Date: 25.1.2007
Posts: 257
Default

coz o to. ono samotnej crack je docela prijemnej zpusob jak si zrychlit spousteni hry i pri legalni verzi teda pokud je to hra, jenz potrebuje medium v mechanice...
FragHammer is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2009   #44
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by FragHammer View Post
coz o to. ono samotnej crack je docela prijemnej zpusob jak si zrychlit spousteni hry i pri legalni verzi teda pokud je to hra, jenz potrebuje medium v mechanice...
momentalne sem v pozici, ze na Ccku je 850MB volnyho mista a na Dcku 1,5GB, takze instalace se odklada na naurcito
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2009   #45
Branislav
Senior Member

 
Branislav's Avatar
 
Join Date: 27.8.2006
Posts: 1 316
Default

skor by som to nazval modnute exe ,alebo upraveny exá?

spat ku GTA 4 ,na ps3 ked som to vcera hral tak to nerobi Hra ma neuchvalita ,ze si ju nekupim a ani nechcem hrat. Ano duuku ja viem ze som divny
__________________
SDI|| Team Leader
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna
Kill Kocurik
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2009   #46
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Branislav View Post
skor by som to nazval modnute exe ,alebo upraveny exá?

spat ku GTA 4 ,na ps3 ked som to vcera hral tak to nerobi Hra ma neuchvalita ,ze si ju nekupim a ani nechcem hrat. Ano duuku ja viem ze som divny
no ja ji prave vcera hral na ps3 a docela se mi to liiibilo, ale neni to kam nainstalovat tak zas nic, za mesic nebudu ani vedet, ze nejaky GTA4 je...
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2009   #47
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Nahodou vyborna hra, pokud pominete scenar a ukoly je to skvely .
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 28.7.2009   #48
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 289
Default Game Booster

Neviem kam inam to da?, ale od piatku pred hraním LFS (ni? iné na PC nehrám) spúš?am free utilitku Game Booster - povypína pre hranie nepodstatné services a ponúkne na vypnutie aj programy (ICQ at?) - v mojom prípade aj firewall Comodo, ?o mu ale nepovolím, až taký frajer nie som. :-) Celý ?as je Booster akože spustený (nevidite?ne) a po skon?ení hrania sta?í klik a obnoví to všetko tak ako to bežalo pred tým, vraj nezasahuje do registrov.

http://www.iobit.com/gamebooster.html
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 6.9.2009   #49
Spangler
LFS Guru

 
Spangler's Avatar
 
Join Date: 30.1.2006
Location: Kutná Hora, Praha
Posts: 3 251
Default

Ma smysl zkouset GTA 4 na C2D 2Ghz, 2gb ram, GF 9300GS (256mb), XP nebo to bude nehratelne ? (na HW pozadavky sem koukal, ale ty jsou casto oproti realite nic nerikajici)
__________________
ACTUAL LINUX e-Racing Team
http://lfs.actual.cz
Spangler is offline   Reply With Quote
Old 6.9.2009   #50
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
Ma smysl zkouset GTA 4 na C2D 2Ghz, 2gb ram, GF 9300GS (256mb), XP nebo to bude nehratelne ? (na HW pozadavky sem koukal, ale ty jsou casto oproti realite nic nerikajici)
Myslím, že to zkusit m?žeš. Nezapome? na patche.
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 8.9.2009   #51
Orda
Newbie

 
Join Date: 3.9.2006
Location: Doma
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
Ma smysl zkouset GTA 4 na C2D 2Ghz, 2gb ram, GF 9300GS (256mb), XP nebo to bude nehratelne ? (na HW pozadavky sem koukal, ale ty jsou casto oproti realite nic nerikajici)
já to hraju na C2D 2,3GHz, 2GB RAM, GF 8600GT (256MB) a hrát se to dá, pokud se spokojíš s nízkýma detailama, m? to bavilo i p?es to, že jsem to musel hrát na 22" monitoru s rozlišením 800*600 a s minimemem detail?
__________________
Subaru Impreza WRX Sti, jóó to je m?j sen :)
Orda is offline   Reply With Quote
Old 8.9.2009   #52
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 289
Default

Quote:
Originally Posted by Orda View Post
na 22" monitoru s rozlišením 800*600 a s minimemem detail?
Tak to máš zážitok, na ktorý budeš o desa? rokov spomína?... "Jó, ja som kedysi hral GTA4 na 22" monitori s rozlíšením 800*600 s minimom detailov a bavilo ma to, to boli ?asy! Nie ako tie dnešné hry, už to stojí za starú ba?koru..." a v bio-holografickej diskusii sto súhlasných kryštálov. :-)
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 8.9.2009   #53
ŠakaL
Member

 
ŠakaL's Avatar
 
Join Date: 5.2.2007
Location: Praha
Posts: 380
Default

Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
Ma smysl zkouset GTA 4 na C2D 2Ghz, 2gb ram, GF 9300GS (256mb), XP nebo to bude nehratelne ? (na HW pozadavky sem koukal, ale ty jsou casto oproti realite nic nerikajici)
klidne to skus,ale nemas sanci ani s mizernym nastavenim grafiky..ze zacatku hry to este slape paradne,a navic ten nejnovejsi patch tomu hodne pomoh co se tyce FPS ale v prubehu hry dou FPS dolu,jiny mesta atd..
Na my sestave v podpisu,je to tak tak..chce to Core i7
ŠakaL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:10.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.