Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Offtopic

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 3.7.2009   #21
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Branislav View Post
A o fraps viem ,ale chcel som sa tomu vyhnut.
ty nemas rad fraps?
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 3.7.2009   #22
Branislav
Senior Member

 
Branislav's Avatar
 
Join Date: 27.8.2006
Posts: 1 316
Default

nemam ,lebo vzdy ho zabudnem vypnut a potom mi leze na nervy atd. Nemam ho rad ,lebo mi lezie do kapusty
Proste Otazka je v deme benchmark a ked ano tak ako ho spustim dakujem
__________________
SDI|| Team Leader
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna
Kill Kocurik
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 3.7.2009   #23
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Ten benchmark v demu by m?l n?kde být, ale kde ti ne?eknu mám plnou a tam není ur?it?
Jinak pokud nenajdeš m?žes skusit tohle http://www.armaholic.com/page.php?id=5809
__________________
...ano, dovedu. Dovedu si p?edstavit tém?? cokoliv, protože ješt? v?tší než lidská blbost je lidská hamižnost. Rozpíná se rychleji než vesmír a její síla se konstantn? rovná nekone?nu.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 3.7.2009   #24
dravgunov
Member

 
dravgunov's Avatar
 
Join Date: 21.7.2005
Location: Náchod
Posts: 496
Default

ARMA I jsem hrál svého ?asu velmi ?asto (i datadisk) pouze multiplayer a užil jsem si dost. Prozatím jsem zkusil demo ARMA II a jsem zklamán. Prost? mi to n?jak nesedne, nevím pro?. Asi to ovládání...nebo opravdu nevím. P?ed vyzkoušením dema jsem to skoro koupil, ale asi to nedopadne.
__________________

http://forum.czechlfs.net/image.php?type=sigpic&userid=256&dateline=12137154  20

C2Q Q6600@3.0Ghz / Gigabyte P965 DS4 / 2x2GB 1066Mhz DDR2 / 8800GT 512MB

dravgunov is offline   Reply With Quote
Old 3.7.2009   #25
Kdo.vi
Regular Member

 
Kdo.vi's Avatar
 
Join Date: 10.1.2007
Location: Hradec Králové
Posts: 580
Default

Co jsem zjiš?oval, tak by benchmark m?l být v demu mezi singleplayerovými misemi.
__________________
"Where does it state I should drive forward?" - Diablotic
www.dynamic-racing.org
Kdo.vi is offline   Reply With Quote
Old 3.7.2009   #26
D4NO
Member

 
D4NO's Avatar
 
Join Date: 24.11.2007
Location: ?eský T?šín , Silesia
Posts: 423
Default

Quote:
Originally Posted by Kdo.vi View Post
Mimochodem - s patchem 1.02 má v?tšina lidí o 5-10 fps víc, než v demu nebo neopatchované (?eské) verzi.
Tak, OF by?la ze za?átku taky zabugovaná jak ?ábel, ovšem poslední verze se dá nazvat dokonalou... Doufám že to tak bude i u ARMA
D4NO is offline   Reply With Quote
Old 8.7.2009   #27
ŠakaL
Member

 
ŠakaL's Avatar
 
Join Date: 5.2.2007
Location: Praha
Posts: 380
Default

uz me to prestalo bavit, ta hra je tak blbe udelana az to neni mozny,mam to na patchi 1.02... v prubehu hry sem postupne snizoval nastaveni,pze se to cukalo cim dal vic,skoncil sem na normal , 1280x.... a FPS stejne hruza,ze se nestydej vydat neco takovyho,bezi to na starym enginu a vysledek je tohle
Nevim co sou z toho vsichni hotovy.
ŠakaL is offline   Reply With Quote
Old 8.7.2009   #28
FragHammer
Member

 
Join Date: 25.1.2007
Posts: 257
Default

to je klasickej prubeh pri vydavani her teto serie kazda jednotliva hra byla nehratelna na vetsine normalnich PC, pak prisly patche, pak uz se delaly lepsi PC a pak se to trochu dalo hrat. Ja doted nerozjedu ARMU 1 tak, abych byl spokojen. Ale uz jsem si tak nejak zvykl. A neni to stejnej engine. Je to o neco vylepsenej engine (resp. jsou mu zvyseny pozadavky )
FragHammer is offline   Reply With Quote
Old 21.7.2009   #29
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Tak jsem ze srandy zapojil volant v Arm? II v o?ekávaní co za katastrofu m? ?eká Když pominu osy pedál? tak FF m? opravdu p?ekvapil - srovnal bych ho z TDU. Bohužel mám momo a to nemá plný rozsah jako G25 nebo DFP, ale i tak tam byl pom?rn? zna?ný "feeling" z toho, že ?ídím auto "vejt?asku" která n?co váží
__________________
...ano, dovedu. Dovedu si p?edstavit tém?? cokoliv, protože ješt? v?tší než lidská blbost je lidská hamižnost. Rozpíná se rychleji než vesmír a její síla se konstantn? rovná nekone?nu.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 21.7.2009   #30
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Vitr View Post
Tak jsem ze srandy zapojil volant v Arm? II v o?ekávaní co za katastrofu m? ?eká Když pominu osy pedál? tak FF m? opravdu p?ekvapil - srovnal bych ho z TDU. Bohužel mám momo a to nemá plný rozsah jako G25 nebo DFP, ale i tak tam byl pom?rn? zna?ný "feeling" z toho, že ?ídím auto "vejt?asku" která n?co váží
toto bolo mozne uz od OFP a celkom doplna realnost hry a aj letecke paky sa daju vyuzit pri lietani...
__________________
C2D 6600, MB Asus P5B, 4GB DDR-2-667, nVidia 8800GTX, 500GB HDD, X-Fi Gamer, LCD Acer AL2051W, G15 keyboard, MX1000 mouse, G25 wheel
karlik is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2009   #31
Branislav
Senior Member

 
Branislav's Avatar
 
Join Date: 27.8.2006
Posts: 1 316
Default

zabudol som sem hodit post ,takze benchmark aj s tym HDR mi dopadol na 27fps a bez neho (co osobne si myslim ,ze je lepsie pre moje oci ,lebo z hdr mi doslo naozaj zle ked sme to skusali s duukom) 35. S novym 4jadrovym procakom ,ktory ma vypnute dve jadra som mal 41 fps. V hre samotnej som to mal ale omhoho vyzsie FPS po zapnuti frapsov. Podotykam ,ze dialku na 4.4km vsetko full a HRD off
__________________
SDI|| Team Leader
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna
Kill Kocurik
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 26.10.2009   #32
Devilstorm
Member

 
Devilstorm's Avatar
 
Join Date: 13.1.2006
Location: ?echtice
Posts: 216
Default

Tak jsem si ji koupil o vikendu na Steamu ve slev? a mam jí celou anglicky Sakra jak to? Já myslel, že to bude ?esky
__________________
TEAM : Sunday Drivers inc.
Asus P5E, Intel Q6600 (3,3GHz),HD5870,8GB DDR2 Vitesta Extreme,1000+500+250GB WD+Hitachi SATA II, HP LP2475W, DFP
last.fm
Devilstorm is offline   Reply With Quote
Old 26.10.2009   #33
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Devilstorm View Post
Tak jsem si ji koupil o vikendu na Steamu ve slev? a mam jí celou anglicky Sakra jak to? Já myslel, že to bude ?esky
ja som ju taktiez kupil a mam tam aj cestinu v ponuke nastavenie v hre...
__________________
C2D 6600, MB Asus P5B, 4GB DDR-2-667, nVidia 8800GTX, 500GB HDD, X-Fi Gamer, LCD Acer AL2051W, G15 keyboard, MX1000 mouse, G25 wheel
karlik is offline   Reply With Quote
Old 26.10.2009   #34
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

ja ji koupil tusim pres xzone a prisla mi i vojenska helma hh
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 26.10.2009   #35
ŠakaL
Member

 
ŠakaL's Avatar
 
Join Date: 5.2.2007
Location: Praha
Posts: 380
Default

A ja bych to nekoupil
Mozna za rok, az se tvurci vratej na zem,a hru nakym zpusobem zoptimalizujou
ŠakaL is offline   Reply With Quote
Old 26.10.2009   #36
Novas
Regular Member

 
Novas's Avatar
 
Join Date: 7.4.2005
Location: Jablonec nad Nisou
Posts: 718
Default

Quote:
Originally Posted by Devilstorm View Post
Tak jsem si ji koupil o vikendu na Steamu ve slev? a mam jí celou anglicky Sakra jak to? Já myslel, že to bude ?esky
divny... mam taky steamovou a mam ji cesky...
Novas is offline   Reply With Quote
Old 26.10.2009   #37
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by Devilstorm View Post
Tak jsem si ji koupil o vikendu na Steamu ve slev? a mam jí celou anglicky Sakra jak to? Já myslel, že to bude ?esky
hmm divné, taky ji mám na steamu a hned po prvním spušt?ní m? oslovila ?esky což m? popravd? p?ekvapilo skus se mrknou do nastavení jazyka
__________________
...ano, dovedu. Dovedu si p?edstavit tém?? cokoliv, protože ješt? v?tší než lidská blbost je lidská hamižnost. Rozpíná se rychleji než vesmír a její síla se konstantn? rovná nekone?nu.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2009   #38
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

jo mimochodem mam na predaj krabicovu ARMA 2 ak by niekto chcel...cena 15€
__________________
C2D 6600, MB Asus P5B, 4GB DDR-2-667, nVidia 8800GTX, 500GB HDD, X-Fi Gamer, LCD Acer AL2051W, G15 keyboard, MX1000 mouse, G25 wheel
karlik is offline   Reply With Quote
Old 1.11.2009   #39
Devilstorm
Member

 
Devilstorm's Avatar
 
Join Date: 13.1.2006
Location: ?echtice
Posts: 216
Default

Tak jsem tu hru smazal, stahnul znova a po?ád nic. V nabídce jazyku mam stále jen English, French, a Italiano Tak to asi budu muset hrát english
__________________
TEAM : Sunday Drivers inc.
Asus P5E, Intel Q6600 (3,3GHz),HD5870,8GB DDR2 Vitesta Extreme,1000+500+250GB WD+Hitachi SATA II, HP LP2475W, DFP
last.fm
Devilstorm is offline   Reply With Quote
Old 1.11.2009   #40
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Devilstorm View Post
Tak jsem tu hru smazal, stahnul znova a po?ád nic. V nabídce jazyku mam stále jen English, French, a Italiano Tak to asi budu muset hrát english
skúsil by som od základu, windows nastavi? na ?eštinu (miestne jazykove nastavenie a tak), potom steam nastavi? na ?eštinu no a potom spusti? hru...
__________________
C2D 6600, MB Asus P5B, 4GB DDR-2-667, nVidia 8800GTX, 500GB HDD, X-Fi Gamer, LCD Acer AL2051W, G15 keyboard, MX1000 mouse, G25 wheel
karlik is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.