Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 9.5.2014   #741
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Na zkousku jsem server zalozil (Mugello / BMW M3 E30)- Asseto Corsa CZ heslo:multi
Je pro deset lidi, uvidime jak to linka a pc zvaldne

16:15 Server uz je vypnuty

Last edited by HonzaNB; 9.5.2014 at 16:14.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #742
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

Zkusil bych se p?ipojit za chvilku až dojedete vy dva tam...
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #743
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Je to ale nejake divne, mam nastaven race, ale start je z boxu
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #744
Radec
Newbie

 
Join Date: 4.5.2007
Posts: 11
Default

No berte m?a jako pojízdn? šikanu
Radec is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #745
Kombr
Newbie

 
Join Date: 17.9.2013
Posts: 12
Default

A nechcete to dat nekdy vecer? Nejakej peknej kratkej zavod
Kombr is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #746
aspect
Newbie
 
Join Date: 25.4.2006
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
Na zkousku jsem server zalozil (Mugello / BMW M3 E30)- Asseto Corsa CZ heslo:multi
Je pro deset lidi, uvidime jak to linka a pc zvaldne

?ao, šprajcnu se v nahrávací obrazovce, p?i loadovaní auta i když to jde shodit a rejoinout v pr?b?hu qualy, nedokažu se tam napojit. N?kdo podobnej problem?

edit: tak to je bugyš u m?, nedokažu se dostat ani do singlu :-)

Last edited by aspect; 9.5.2014 at 16:05.
aspect is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #747
Superobo
Newbie

 
Join Date: 9.6.2008
Posts: 39
Default

tak pre mna zatial sklamanie. neviem ci som rozmaznany z lfs, ale toto ma este co vylepsovat. neriesim, ze je problem sa dostat na nejaky server. ale do hlavy mi nejde to, ze pretek konci vtedy, ked prvy prejde cielom. a neviem ci po preteku vypli server alebo co, ale normalne ma vyhodilo prec. nechapem. a to uz ani nehovorim o tom, ze fps mi pada k 30, zo 100. hodinu som tomu dneska obetoval a dokopy som si ani nezajazdil. takze kym nebudeme mat nejaky vlastny server, tak sa o to asi ani nepokusam
Superobo is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #748
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Po skonceni zavodu te to vyhodi ze serveru vzdy a znovu se musis prihlasovat. Doba po ukonceni zavodu (od prujezdu prvniho) se da nastavit v konfiguraci serveru, ale stejne se ti po prujezdu prvniho zobrazi tabulka s vysledky a tak je problem dojet do cile.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #749
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

"Launcher filter options added" - kone?n?, už je tam 340 server?, to už se n?jak filtrovat musí

Superobo: no to ukon?ování je na pika?u obecn? a ješt? k tomu to mají servery špatn? nastavené. Na konci t? server prost? vykopne, aby mohla jet další runda "B -> Q -> R". Teoreticky by se dalo ?ekat na dojezd posledního, ale pokud to ten n?kde odstaví, byl by ten server "seknutý" t?eba hodinu, takže by to cht?lo n?jakou lepší automatiku.

HonzaNB: "0.9.4 - Fixed single session race start in pits" Žeby?

Te? jsem jel E30 Gr.A na 10 kol, myslel jsem, jak to bude ok a jeden osel už v quali nedokázal rozdýchat, že ho p?edjíždím a opakovan? m? sejmul, nakonec jsem Q stejn? vyhrál, ale start race byl tak rychle, že jsem se skoro nesta?il postavit na rošt, kde jsem byl nepochopiteln? druhý Pak jsem všem ujel, ale nikoho jsem o kolo nep?edjel, p?esto jsem v cíli m?l jako jediný plný po?et kol. Tohle bude chtít asi ješt? hodn? bugfix?.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #750
Radec
Newbie

 
Join Date: 4.5.2007
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Te? jsem jel E30 Gr.A na 10 kol, myslel jsem, jak to bude ok a jeden osel už v quali nedokázal rozdýchat, že ho p?edjíždím a opakovan? m? sejmul, nakonec jsem Q stejn? vyhrál, ale start race byl tak rychle, že jsem se skoro nesta?il postavit na rošt, kde jsem byl nepochopiteln? druhý Pak jsem všem ujel, ale nikoho jsem o kolo nep?edjel, p?esto jsem v cíli m?l jako jediný plný po?et kol. Tohle bude chtít asi ješt? hodn? bugfix?.

M?li o kolo mé?, protože jsi dojel do cíle s takovým náskokem, že ani druhý nestihl dojet to poslední kolo než se to ukon?ilo. Tak m?li poslední po?ítané to p?edposlední...
Radec is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #751
Ryko
Member

 
Ryko's Avatar
 
Join Date: 4.6.2007
Posts: 148
Default

Tak pod?a toho ?o tu ?ítam a aj po vyskúšaní jedného online preteku je to zatia? tak trošku paródia na multiplayer... Ale ni? v zlom, je to alpha verzia a musia ozaj vychyta? kopec bugov, ako spomínate...

Držme palce Kunosákom, nech sa im darí všetko pekne pomaly odstra?ova? a vylepšova?, aby sme si ?ím skôr mohli da? bezproblémový plnohodnotný online race...


Off-topic: cez víkend skúsim nainštalova? starý dobrý LFS, aby som si reálne porovnal aktuálnu verziu AC, jazdu aj multipayer. Stále viac ?udí píše, ako je LFS stále top z h?adiska fyziky a celkového dojmu z jazdy, tak som zvedavý. Sú vôbec ešte nejaké online preteky? Len už si nepamatám ani meno ani heslo, dúfam, že bude možný nejaký reset...
Ryko is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #752
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Tak tak, ako celok to dajme tomu funguje, ale urcite to chce hlasovanie tak ako v LFS. Bude to treba spisat a hodit na oficialne forum (ak to tam este nie je). LFS ma pre online vyborny system, ked sa ludia mozu pripajat priebezne a potom si odhlasovat zrychlene ukoncenie session a pokracovanie. Toto moze v pohode fugovat aj s bookingom a hlavne po ukonceni zavodu. To podla mna urcite zmenia, len ide o to, do akej podoby.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 9.5.2014   #753
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Zalozil jsem "Ceskej Server 1", heslo "ufr". Mel by bezet 24/7
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #754
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Ryko View Post
Off-topic: cez víkend skúsim nainštalova? starý dobrý LFS, aby som si reálne porovnal aktuálnu verziu AC, jazdu aj multipayer.
Multiplayer porovnávat nemusíš, zatímco v LFS je rok 2006, AC pomalu slízá ze stromu a okolo jsou t?etihory

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
Tak tak, ako celok to dajme tomu funguje, ale urcite to chce hlasovanie tak ako v LFS. Bude to treba spisat a hodit na oficialne forum (ak to tam este nie je). LFS ma pre online vyborny system, ked sa ludia mozu pripajat priebezne a potom si odhlasovat zrychlene ukoncenie session a pokracovanie. Toto moze v pohode fugovat aj s bookingom a hlavne po ukonceni zavodu. To podla mna urcite zmenia, len ide o to, do akej podoby.
Hlasování, bany, chat atd bude v "Multilayer options" - to co te? nic ned?lá. Já bych ale rád, aby se to s možnostmi hlasování u public server? nep?ehán?lo, to je n?co, co se mi v LFS nelíbí. Vlezu na server a zbývá tam 20 min quali, ok, kroužím, mám hodinu ?as, závod si dát stihnu. Po skon?ení quali se 5 minut lidi dohadují co bude a pak se odhlasuje nová hodinová quali - to bych st?ílel V AC systému se mi líbí, že vím co bude a že to bude, že m?žu jít na záchod a nikdo mezitím neodstartuje závod atd. Pro ligu by to ur?it? cht?lo možností více, ale mohl by je mít t?eba jen admin. No uvidíme s ?ím p?ijdou.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #755
Lala
Regular Member

 
Lala's Avatar
 
Join Date: 20.3.2005
Location: Plze?
Posts: 654
Default

Zasr**y retardi!

Jo - stary "dobry" casy public (demo) serveru ... kdyz clovek chytne dobrou partu, da se pekne zazavodit. Kdyz se do toho ale vmisi cu**k, co jezdi v protismeru, tak zkazi vsem veskerej dobrej dojem. Me uz dneska par takovych stalo vitezstvi.
__________________
Cin ostatnim to, co si prejes, aby cinili oni tobe.
Lala is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #756
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

A proto je záhodno jezdit na privátním serveru. A když už teda z nouze i na publicu, tak dop?edu po?ítat s nejhorším a zbyte?n? se kv?li n?jakým exot?m neroz?ilovat, když vlastn? o nic nejde
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #757
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

V?era jsme jezdili ve t?ech na onlineracing.eu serveru a zkoušeli kolizní model.

Musím ?íct, že i p?i dobrým pingu, byl tém?? jakýkoli kontakt ala lfs prolnutí nebo kolize jako v GT5, takže hr?za.

Ty bugy bych ješt? pochopil, ale netcode a kolizní model nevypadá moc dob?e
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #758
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Hodil jsem tam zase heslo "ufr". Ten server zvladl v klidu i 24 zavodniku, takze muzem klidne neco usporadat. Vecer cca v 7 bych mohl jezdit, muzem se tam sejit. Btw dobry zavod s Lalou
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv

Last edited by Logical; 10.5.2014 at 14:20.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #759
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Hodil jsem tam zase heslo "ufr". Ten server zvladl v klidu i 24 zavodniku, takze muzem klidne neco usporadat. Vecer cca v 7 bych mohl jezdit, muzem se tam sejit. Btw dobry zavod s Lalou
Já p?ijdu tak v dev?t, jestli tam n?kdo bude...
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 10.5.2014   #760
reverzo
Newbie

 
Join Date: 26.2.2010
Posts: 1
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Hodil jsem tam zase heslo "ufr". Ten server zvladl v klidu i 24 zavodniku, takze muzem klidne neco usporadat. Vecer cca v 7 bych mohl jezdit, muzem se tam sejit. Btw dobry zavod s Lalou
Hele a máte n?jakej TS3? Když n?jak nevalí chat v AC?

Jo a nejde se mi p?ipojit.. Heslo mám ufr, ale furt to hlásí Unable .. blá blá blá connect to server.. blá ...
reverzo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:37.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.