Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Pro za?áte?níky

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23.8.2007   #1
roeman
Newbie

 
roeman's Avatar
 
Join Date: 23.8.2007
Posts: 3
Default Lfs Server

CAU ..chtel bych poprosit o radu ..chtel bych si zalozit sevrver..mam verejnou ip..ale na ni mam router (tim padem mam jinou ..neverejnou..)da se nejak udelat aby me videli ostatni hraci muj server a mohli se ke me pripojit???nejakej program nebo neco??
roeman is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2007   #2
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Jestli to tv?j router umož?uje (v?tšina jo), tak na n?m nastav port forward, tzn. požadavky z ven?í na port na kterym ti b?ží LFS server na routeru forwarduj na neve?ejnou adresu tvýho PC.
V?tšina router? jde nastavovat jednoduše p?es HTTP, tzn. v prohlíže?i dáš http://192.168.1.1 (nap?., zkrátka adresa vnit?ního interface toho routeru) a objeví se nabídka s možnostma.

Last edited by Pablo; 23.8.2007 at 10:20.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2007   #3
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

http://www.portforward.com/
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 24.8.2007   #4
roeman
Newbie

 
roeman's Avatar
 
Join Date: 23.8.2007
Posts: 3
Default diky

Uz mi to jede...chtel bych se borci este PLS zeptat .jak na server dostat drift mod...to jsou Body za drift...DIKY HOSI
roeman is offline   Reply With Quote
Old 24.8.2007   #5
Kdo.vi
Regular Member

 
Kdo.vi's Avatar
 
Join Date: 10.1.2007
Location: Hradec Králové
Posts: 580
Default

Tuším, že body za drift jsou p?es LFSLapper
__________________
"Where does it state I should drive forward?" - Diablotic
www.dynamic-racing.org
Kdo.vi is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2007   #6
JENDAN
LFS Guru

 
JENDAN's Avatar
 
Join Date: 29.9.2007
Location: Praha
Posts: 1 749
Default Auta na DEDI

Ahoj, chci si na svym DEDI demo serveru nastavit aby povolene auta byly jenom XFG a XRG, bohuzel nevim jak na to. Muzete nekdo pls poradit?
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2007   #7
Tairo
Administrator

 
Join Date: 26.9.2004
Location: Plzen
Posts: 1 668
Default

Quote:
Originally Posted by JENDAN View Post
Ahoj, chci si na svym DEDI demo serveru nastavit aby povolene auta byly jenom XFG a XRG, bohuzel nevim jak na to. Muzete nekdo pls poradit?
u polozky /cars v setup.cfg zadej "/cars=XFG+XRG"
__________________
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . .Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. . . . . . .
Jabber:
tairo(zavinac)jabber.actual.cz
Tairo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:21.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.