Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Závody a motorismus všeobecn?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23.7.2006   #21
Felix
Regular Member

 
Join Date: 14.8.2004
Location: Lhenice
Posts: 949
Default

Quote:
Originally Posted by SIR
nechce se nekomu udelat balik pro blbce, aby to jen rozbalil a prepsal?
jj to by bylo dobry Pac uz se mi stalo ze sem vcera RBR preinstalovaval
__________________
Pot?ebujete web?
www.tomas.stiborek.info

www.felix.stiborek.info
Felix is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2006   #22
Woodbine
Senior Member

 
Woodbine's Avatar
 
Join Date: 15.5.2005
Location: Plze?
Posts: 1 360
Default

Quote:
Originally Posted by SIR
nechce se nekomu udelat balik pro blbce, aby to jen rozbalil a prepsal?
Imho univerzální "blbuvzdornej" balík ud?lat nejde. Zm?na aut v RBR je poctivá ru?ní práce. Kadovo link na auta je do?asn? mimo provoz, takže kompatibilní modely lze stáhnout tady:
http://rbr.onlinegames.cz/index.php?act=download
nebo tady:
http://www.richardburnsrally.nejhry....oad_modely.htm

Možná i jinde, ale to jsem nezkoušel. Online by to v?tšinou m?lo fungovat i s fyzikou, která je p?ibalená u modelu auta (zkoušel jsem nap?. tu Fiestu a funguje v pohod?). Pokud by to nešlo, tak fyziky jsou tady:
http://rbr.onlinegames.cz/index.php?act=download&cat=15

Jenom pozn. na záv?r - fyziku k autu je vždycky t?eba nacpat do souboru physics.rbz ze hry. Nejlépe otev?ít pomocí tcmd, p?íp. jinýho programu, kterej to bude um?t. A tam pak p?epsat složku s fyzikou, která pat?ila p?vodnímu autu, který jste nahrazovali.

EDIT: Ješt? jsem zapomn?l, p?ed experimentováním je dobrý si ud?lat minimáln? zálohu složky Cars a souboru physics.rbz, kdyby se náhodou n?co posr... (nepovedlo).

EDIT2: Te? jsem si vzpomn?l, že jediný auto, co mi online nejde, je Fabia 06 WRC. Ale ta není v seznamu povolených modifikací, takže tam je to ok, že nejde.
__________________
Kopal jsem za EGT a byl jsem Escargot Rally Team manager. Už ani nepoužívám nastavení voz? od XEDOX engineering.
Hrál jsem na: Asus P4P800SE | Intel P4 2.8@3.4 | 1 GB DDR | ATI X800GTO | Logitech G25

Last edited by Woodbine; 23.7.2006 at 13:47.
Woodbine is offline   Reply With Quote
Old 23.7.2006   #23
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

Quote:
Originally Posted by Itar
Ad. vozy, nejspíš se neshodují s fyzikou...m? to taky nešlo, te? mám nainstalované jenom Clio S1600 a jede v pohod?. Co se tý?e Fordu 2004, Subaru 2006 a dalších, stáhni si fyziku z rbr.online, ale musíš ji nainstalovat do aut, který jsi p?ed?lal, tzn. Subaru 2006 místo hyundai, tak ve fyzikách musíš soubory s Subaru 2006 nakop?it do h_accent...nejlepší na to je Commander, protože umí otev?ít physics.rbz
ale ja mam predelany fyziky co sem stah spolu s texxturama k tem autum !a stejne nejde !de jen ford 2004(hyundai) a subaru 00
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #24
Itar
LFS Guru

 
Itar's Avatar
 
Join Date: 22.8.2005
Location: Velké Opatovice
Posts: 2 318
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk
ale ja mam predelany fyziky co sem stah spolu s texxturama k tem autum !a stejne nejde !de jen ford 2004(hyundai) a subaru 00
Práv? že, myslím zrovna pro ten Ford není p?ed?laná fyzika, ?ekni, co máš dalšího?
__________________
Itar is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #25
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

Quote:
Originally Posted by Itar
Práv? že, myslím zrovna pro ten Ford není p?ed?laná fyzika, ?ekni, co máš dalšího?
jenze prave ford mi de , mam subaru 06 wrc , 3O7 , fabii(jenza ta neni povolena vubec) lancera evo 9 (ne N), a fiestu concept
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #26
Itar
LFS Guru

 
Itar's Avatar
 
Join Date: 22.8.2005
Location: Velké Opatovice
Posts: 2 318
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk
jenze prave ford mi de , mam subaru 06 wrc , 3O7 , fabii(jenza ta neni povolena vubec) lancera evo 9 (ne N), a fiestu concept
subaru, 307-stáhnout wrc fyziku
evo 9-stáhnout N fyziku
fiesta-stáhnout s1600 fyziku

stáhni to z downloads na rbr.online, 100%to jede
__________________
Itar is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #27
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk
fabii(jenza ta neni povolena vubec)
Fabka2005 povolena je.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #28
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

Quote:
Originally Posted by Itar
subaru, 307-stáhnout wrc fyziku
evo 9-stáhnout N fyziku
fiesta-stáhnout s1600 fyziku

stáhni to z downloads na rbr.online, 100%to jede
kuwa proc kdyz to stahnu ze stranek na kterej se to vlastne jezdi tak mi to nejde!nechi lancera N chci lancera A/8

co se tyce ty fabie nevim!zejtra az budu home tak az si zahotlapuju na MMHHC tak to reinstalnu a uvidise

btw link na rbr.online?

edit: uz vim asi takze snad to pujde jinak rozlamu cd ale zkusim to za zejtra te link taky vim
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.

Last edited by sonyk; 24.7.2006 at 14:41.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #29
DoN
Administrator

 
DoN's Avatar
 
Join Date: 21.7.2004
Location: Rožnov p.R.
Posts: 1 103
Default

link na rbr online je http://www.rbr-online.it/

ale to pro nas nema smysl, protoze sami si to zorganizovat nemuzeme, to musi ti taliani...ale pokud si chcete zajet jakoukoliv trat na jakemkoliv povrchu, tak si to stahnete - ale pocitejte s tim, ze vam pak nepujde rbr turnaj plugin
__________________
http://www.rallyphotos.cz
DoN is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #30
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by DoN
link na rbr online je http://www.rbr-online.it/
Podle myho Itar myslel spis http://rbr.onlinegames.cz/.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #31
DoN
Administrator

 
DoN's Avatar
 
Join Date: 21.7.2004
Location: Rožnov p.R.
Posts: 1 103
Default

Quote:
Originally Posted by Kada
Podle myho Itar myslel spis http://rbr.onlinegames.cz/.
ahh, ja to necetl nahoru, ja si precetl jen co rikal sonyk a myslel jsem, ze se pta na "TO" rbr online, co myslim ja

btw: nechcete nekdo zalozit dalsi turnaj?
__________________
http://www.rallyphotos.cz
DoN is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #32
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

myslel sem rbr.online ale doslo mi pak ze mysli rbronlinegames.

zaloz sam dit muzes
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #33
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Jestli budete nekdo zakladat, dejte urcite vetsi penalizaci za superrally (3 min jsou podle myho akorat). A povolte prosim originalni auta (jak to bylo v Sonykove turnaji), zadny jiny (temer) mi nejedou a nepojedou.

Ted me napadlo, ze o superraly mozna vic lidi nevedelo. Kdyz se vysekate tak, ze auto uz nejede, tak dejte odstoupit. Za RZty do nejblizsiho servisu se vam pocita cas "svetovej rekord"+penalizace. V servisu opravite a jedete dale.

Last edited by Kada; 24.7.2006 at 15:49.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #34
DoN
Administrator

 
DoN's Avatar
 
Join Date: 21.7.2004
Location: Rožnov p.R.
Posts: 1 103
Default

tak jsem teda vytvoril novy turnaj:

liveforspeed RBR turnaj - http://rbr.onlinegames.cz/index.php?...f65757de48774a
heslo: lfs

doufam, ze jsem vsechno nastavil tak, jak jsem chtel. Ale nevim k cemu se u prvni RZ vybira auto a u dalsich ne - jaky to ma smysl? ja nechci nikomu prikazovat jake ma jet auto, ale neslo tam zvolit neco jako "vlastni"..tak snad vam pujde vybrat jakekoliv (wrco)
__________________
http://www.rallyphotos.cz
DoN is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #35
Woodbine
Senior Member

 
Woodbine's Avatar
 
Join Date: 15.5.2005
Location: Plze?
Posts: 1 360
Default

Jenom pro up?esn?ní - p?i vytvá?ení turnaje ve výb?ru povolených modifikací je t?eba dát "Všechna auta" + "RBR Champ", což by m?la být kombinace všeho, co je v RBR dostupný. Jdu zkusit, co vytvo?il DoN.

EDIT: Tak v kombinaci všechny auta a RBR champ mi jde všechno, co mám v RBR, i to, co mám navíc (Impreza 06 WRC, Lancer Evo9 GrN, 307 WRC 2005, Fiesta S1600), krom? Fabie 06 WRC (ale to je ok, protože ta není zatím podporovaná). Takže pokud to n?komu nejde, tak to má prost? rozbitý. Kdyžtak je tam testovací turnaj Wood-lama test 2 (bez hesla, 2x rally škola).
__________________
Kopal jsem za EGT a byl jsem Escargot Rally Team manager. Už ani nepoužívám nastavení voz? od XEDOX engineering.
Hrál jsem na: Asus P4P800SE | Intel P4 2.8@3.4 | 1 GB DDR | ATI X800GTO | Logitech G25

Last edited by Woodbine; 24.7.2006 at 17:32.
Woodbine is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #36
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by DoN
Ale nevim k cemu se u prvni RZ vybira auto a u dalsich ne - jaky to ma smysl? ja nechci nikomu prikazovat jake ma jet auto, ale neslo tam zvolit neco jako "vlastni"..tak snad vam pujde vybrat jakekoliv (wrco)
To je auto, ktery se defaultne zobrazi, nikomu auto neprikazujes. Omezeni na auta vybiras na 2. strance zalozeni turnaje ("Povolene modifikace"). Vyber aut je taky omezenej pomoci "1 auto na cely turnaj" (tzn. vyberes auto v 1. RZ a pak uz nejde zmenit).
Kada is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #37
Loukota
Regular Member

 
Loukota's Avatar
 
Join Date: 25.9.2004
Location: Most
Posts: 534
Default

Quote:
Originally Posted by Kada
Jestli budete nekdo zakladat, dejte urcite vetsi penalizaci za superrally (3 min jsou podle myho akorat). A povolte prosim originalni auta (jak to bylo v Sonykove turnaji), zadny jiny (temer) mi nejedou a nepojedou.

Ted me napadlo, ze o superraly mozna vic lidi nevedelo. Kdyz se vysekate tak, ze auto uz nejede, tak dejte odstoupit. Za RZty do nejblizsiho servisu se vam pocita cas "svetovej rekord"+penalizace. V servisu opravite a jedete dale.
tohle mi nefungovalo u sonykovo turnaje, dal jsem odstoupit a dalo me to do servisu zde jsem se opravil a kdyz jsem dal pokracovat tak se to ukoncilo.
__________________
viaduct.ic.cz
Loukota is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #38
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by Loukota
tohle mi nefungovalo u sonykovo turnaje, dal jsem odstoupit a dalo me to do servisu zde jsem se opravil a kdyz jsem dal pokracovat tak se to ukoncilo.
Ty RZ pri vytvareni turnaje musi oznacit jako "zachytna pro superraly" (ci tak neco), myslel sem, ze je to default, kdyz je umoznenej servis.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2006   #39
Woodbine
Senior Member

 
Woodbine's Avatar
 
Join Date: 15.5.2005
Location: Plze?
Posts: 1 360
Default

Quote:
Originally Posted by DoN
liveforspeed RBR turnaj - http://rbr.onlinegames.cz/index.php?...f65757de48774a
heslo: lfs
Uškrtím DoNa za tu vodu na asfaltu... Ale jinak gut, nový subo jede úpln? samo.
__________________
Kopal jsem za EGT a byl jsem Escargot Rally Team manager. Už ani nepoužívám nastavení voz? od XEDOX engineering.
Hrál jsem na: Asus P4P800SE | Intel P4 2.8@3.4 | 1 GB DDR | ATI X800GTO | Logitech G25
Woodbine is offline   Reply With Quote
Old 25.7.2006   #40
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by DoN
tak jsem teda vytvoril novy turnaj:

liveforspeed RBR turnaj - http://rbr.onlinegames.cz/index.php?...f65757de48774a
heslo: lfs
Tak tohle si s vama nezajedu :-(. DoN zrejme zapl "Mod pocasi" - kontrolovat, coz u me vede k hlasce "spatne pocasi v tracksettings.ini". Zkousel jsem vse, i preinstalovat rbr, ale bez uspechu.
Kada is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.