Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 16.11.2013   #21
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Klouczech View Post
Já Ghost vypínám a používám Delta.

Jinak fyzika se mi líbí, myslím si, že n?jak takhle by se M3 chovat mohla.
Ješt? to chce víc ježd?ní v AC, abych to porovnal p?esn?, ale baví m? to a chování auta je logický.

Na cílovce v Imole m? vždycky do volantu kopne n?jaká díra, nebo co to je za bug. Stává se vám to taky? Myslím tak 100m p?ed cílovou ?arou, kde je malinká pravá.
chce to zvyk...ja som na zaciatku nebol popravde uplne nadseny ale cim viac jazdim, tym lepsie a lahsie sa mi to zda lebo je to uplne prirodzene a take ako by to malo byt irl

jj mna to tam tiez kope...neviem co to je...ci to tam fakt ma byt alebo bug

Inak celkom ma otravuje ze ked stojim tak sa cele auto trasie a hlavne mi trepe celym volantom...myslim mojim logitechom
Niekedy dokonca vidno ze sa trosku hybu kolesa napriek tomu ze na 100% stojim

Ozaj a tie zelene vyjazdove zony za obrubnikmi fakt maju tak smykat (klouzat) ako to robia v AC? trosku ma to prekvapuje
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 16.11.2013   #22
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

2:17.816
Attached Images
File Type: jpg 244210_screenshots_2013-11-16_00002.jpg‎ (240.1 KB, 25 views)
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 16.11.2013   #23
scoobyk
Newbie

 
Join Date: 3.5.2012
Posts: 21
Default

jen na zkoušku: 2:20:684
BTW: jak prosím nahrát screen? zatím díky ?asu asi ani není t?eba ale tak do budoucna. n?jak mi to nechce na?íst.diky
scoobyk is offline   Reply With Quote
Old 16.11.2013   #24
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

tak som to tiez prvykrat vyskusal na nejakych hratelnych nastaveniach..
zatial moj cas : 2:19:488
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 16.11.2013   #25
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by scoobyk View Post
jen na zkoušku: 2:20:684
BTW: jak prosím nahrát screen? zatím díky ?asu asi ani není t?eba ale tak do budoucna. n?jak mi to nechce na?íst.diky
musis ten obrazok asi zmensit...mne tiez nikdy nejde nahrat screen ktory ma niekolko MB

btw: novy volny challenge... hodit niektore auto na budku...som to chvilu skusal ale nejako su tie auta pribite k asfaltu

Last edited by bavorak; 16.11.2013 at 20:23.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 16.11.2013   #26
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post

btw: novy volny challenge... hodit niektore auto na budku...som to chvilu skusal ale nejako su tie auta pribite k asfaltu

Na budku jsem dostal L49, když jsem v Monze zkoušel sko?it z paraboliky na ovál. Je tam n?jaké dob?e vylešt?né a odolné sklo. Ale nevím, zda se to po?ítá. Šance podle m? bude s Abarthem na n?jakém "saussage" obrobníku.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 16.11.2013   #27
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by salik1992 View Post
Na budku jsem dostal L49, když jsem v Monze zkoušel sko?it z paraboliky na ovál. Je tam n?jaké dob?e vylešt?né a odolné sklo. Ale nevím, zda se to po?ítá. Šance podle m? bude s Abarthem na n?jakém "saussage" obrobníku.
pocita sa vsetko...len som chcel vediet ci sa to realne da a ako to vlastne vyzera... resetne ta to znova na kolesa alebo ostanes tam na streche? a v Type 49 sa vlastne pravdepodobne zabijes
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #28
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Z?stal jsem na st?eše. Respektive na hlav?. Ale n?kde v cfg souborech jsem zahlédl n?co, co by jménem odpovídalo automatickému p?evrácení na kola. Jenže to te? nemohu najít.

BTW: Dal jsem asi rychlostní rekord s e30, 450km/h p?i volném pádu kdesi hlubuko pod tratí.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #29
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

2:16:292
...konecne asi po sto kolach

Len z nejakeho dovodu sa mi neulozil replay fakt nechapem preco...ci bug alebo som tam ja nieco dokakal...tak mam screen len takto

Salik: za to je na steame aj nejaky achievement...myslim ze za jazdu vyse 250kmh
Attached Images
File Type: jpg hl3.jpg‎ (25.4 KB, 27 views)
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #30
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post
2:16:292
...konecne asi po sto kolach

Len z nejakeho dovodu sa mi neulozil replay fakt nechapem preco...ci bug alebo som tam ja nieco dokakal...tak mam screen len takto

Salik: za to je na steame aj nejaky achievement...myslim ze za jazdu vyse 250kmh
.. from Luxembourg
.. pekny cas
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #31
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Puma /// View Post
.. from Luxembourg
.. pekny cas
Dik ...
a hej steam sa neda ukecat a nechce mi zmenit krajinu...furt len podla IP... podarilo sa mi to nachvilu zmenit na CR lebo som chcel platit cez moneybookers (a to sa ocividne z luxembourgu neda) ale vzdy po restarte steamu si zas melie svoje

Inak replay aspon nejakeho casu co som teraz narychlo zajazdil - 2:16:644
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #32
Lala
Regular Member

 
Lala's Avatar
 
Join Date: 20.3.2005
Location: Plze?
Posts: 654
Default

Zlepsil jsem to na 2:18.428

Mozna bych to sundal jeste na tech 18, ale dalsi 2s teda fakt nevim kde


Jinak:
Hrbol na cilovce citim taky. Je to na urovni ty nepouzivany sikany nebo co to je. Kdyz jedu bliz ke zdi, tak neni tolik znat. A kdyz jedu v ty stope s namalovanyma startovnima pozicema, tak uz neni znat vubec.

Pocital uz nekdo spotrebu? Ja ted ujel 15 a kousek kola, coz pri delce 4,9 km na kolo dava cca 74 km. Startuju default se 30 litrama paliva, takze mi vychazi 22,2 l/100km. Je to realny pro starou M3-ku jetou v zavodnim tempu?
Attached Images
File Type: jpg E30_Imola_2-18-428.jpg‎ (57.5 KB, 14 views)
__________________
Cin ostatnim to, co si prejes, aby cinili oni tobe.
Lala is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #33
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Lala View Post
Zlepsil jsem to na 2:18.428

Mozna bych to sundal jeste na tech 18, ale dalsi 2s teda fakt nevim kde


Jinak:
Hrbol na cilovce citim taky. Je to na urovni ty nepouzivany sikany nebo co to je. Kdyz jedu bliz ke zdi, tak neni tolik znat. A kdyz jedu v ty stope s namalovanyma startovnima pozicema, tak uz neni znat vubec.

Pocital uz nekdo spotrebu? Ja ted ujel 15 a kousek kola, coz pri delce 4,9 km na kolo dava cca 74 km. Startuju default se 30 litrama paliva, takze mi vychazi 22,2 l/100km. Je to realny pro starou M3-ku jetou v zavodnim tempu?
sak pozri zaznam a uvidis kde stracas...

malo tlacis na to...ja ujdem na 30litrov iba 12 a kusok kola

Inak mne ta spotreba pride realna...ked som bol na masarykovom okruhu na mojom bmw tak som mal 21l/100km a M3 ma asi trosku vacsi objem motoru, takze to moze sediet
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #34
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

bavorak: p?kný ?as

2:18.132
dokážu až do ?olíku dojet i o 1s rychleji než v mém best lap, ale tam ud?lám vždy hodiny nebo mám extrémn? pomalý výjezd nebo nep?esko?ím obrubníky na kopci v šikan?, takže vlastn? nejsem schopen zajet kloudné kolo v kuse
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 17.11.2013   #35
aspect
Newbie
 
Join Date: 25.4.2006
Posts: 31
Default

ahoj, na poslední chvíli p?idávám m?j ?as :-) 2:17:688


edit: ABS ON....srab!
Attached Images
File Type: jpg Bez názvu.jpg‎ (370.1 KB, 18 views)

Last edited by aspect; 19.11.2013 at 01:15.
aspect is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2013   #36
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

OT: aspect - Join Date: 25.4.2006 - Posts: 1

slušný zimní spánek vítej
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2013   #37
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Vypisal som nove kombo na tento tyzden..trosku rychlejsie auto a ina trat...hadam nemate nic proti...ak hej, tak vam to stejne nepomoze :P

Pablo: hej ja som mal tiez problem dat cele kolo pokope dobre...myslim ze aj v tom pb som mal rezervu v strednom sektore ale ono sa to asi neda zajazdit dokonale na vsetkych v jednom kole
Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
OT: aspect - Join Date: 25.4.2006 - Posts: 1

slušný zimní spánek vítej
Hlavne respekt ze si pamatas heslo

Inak zatial dakujem za ucast...dufam ze nas bude uz len pribudat
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2013   #38
Petersbond
Member

 
Petersbond's Avatar
 
Join Date: 14.11.2009
Location: near Plze?
Posts: 274
Default

Jen se zeptám, default set OK. A co pomocníci ABS, trakce ..... co je povoleno zakázáno ?? Protože n?která videa z youtube mi p?ipadají, že je min. kontrola trakce zapnutá.
Petersbond is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2013   #39
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

po kratkom traningu ja zatial 1:53:776
TB zatial 1:53:048
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 18.11.2013   #40
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Petersbond View Post
Jen se zeptám, default set OK. A co pomocníci ABS, trakce ..... co je povoleno zakázáno ?? Protože n?která videa z youtube mi p?ipadají, že je min. kontrola trakce zapnutá.
Od za?átku mám nastaveno Realism PRO a tam je vše vypnuté, p?edpokládám, že ostatní jezdí stejn?. Co jsem si ale všiml, že má n?kdo dost málo paliva, tak nevím, jestli to vyjezdil, nebo rovnou ubral v garáži - ale nehrotil bych to, ono to stejn? ty ?asy po?ítá zatím trochu divoce.
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:27.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.