Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18.7.2014   #41
Suke
Newbie

 
Join Date: 29.6.2014
Posts: 27
Default

Cobra má nový update :
http://www.assettocorsa.net/forum/in...-required.955/
Updates -
Aero modifications
Engine power
Throttle response
Drivetrain adjustments
S/C Fuel tank size
Brake power
Changes to default setup values (diff and fuel)
Suke is offline   Reply With Quote
Old 21.7.2014   #42
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

kdyby chtel nekdo vyzkouset tu placatici mazdu 757b tak muze stahovat odsud. na RD uz je topic delete
http://www.ac-uvz.cz/index.php/2014-...balik-modu#274

toho bentleyho se mi najit nepodarilo
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 21.7.2014   #43
Suke
Newbie

 
Join Date: 29.6.2014
Posts: 27
Default

Ta 787 zatím nic moc.. Já te? piluju Nordschleife, celkem náro?ná tra? pokud ji ?lov?k nezná.
Suke is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2014   #44
Petersbond
Member

 
Petersbond's Avatar
 
Join Date: 14.11.2009
Location: near Plze?
Posts: 274
Default

Je n?kde postup jak p?idávat nové trat? a nová auta ? Chci si AC znovu vyzkoušet.
Petersbond is offline   Reply With Quote
Old 31.7.2014   #45
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Jen nakopíruješ to co stáhneš do ...\assettocorsa\content\tracks nebo cars. Každé auto nebo tra? je ve své složce.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 10.8.2014   #46
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Davam do pozornosti trat Transfagarasan
http://www.assettocorsa.net/forum/in...p-v0-2t.13058/
Pred casom bol tento priechod v Top Geare oznaceny za najlepsiu cestu sveta
http://youtu.be/PhSanuvCrOA?t=4m54s
Samotna trat je spracovana dobre, asfalt je hladky, obcas su nejake nerovnosti, ale tie tam asi maju byt. Textury a modely okolo este vyzaduju vela prace, ale pri jazdeni to nevadi.
A este video z hry: https://www.youtube.com/watch?v=8QP1dQ3ds74
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013

Last edited by GothaR; 10.8.2014 at 20:59.
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 10.8.2014   #47
Ryko
Member

 
Ryko's Avatar
 
Join Date: 4.6.2007
Posts: 148
Default

Tak toto si musim dat. Zhodou okolnosti som pred mesiacom bol na Transfagarasane a bol to neskutocny zazitok aj z pohladu vodica aj z pohladu turistu. Som zvedavy ako to moderi zatial spracovali...
Ryko is offline   Reply With Quote
Old 13.9.2014   #48
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
Davam do pozornosti trat Transfagarasan
Výborná tra?, te? jsem stáhl verzi 0.4t a zkusil jsem to s E30 Drift (když je na screenu ) a je to zábavná kombinace, asi vyhlásím challenge...
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 1.10.2014   #49
Suke
Newbie

 
Join Date: 29.6.2014
Posts: 27
Default

Souhlasím super technická tra? :-)
Suke is offline   Reply With Quote
Old 25.10.2014   #50
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Minidash - sikovna androidi aplikace

jet is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #51
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

raceme.io bookovaci portal (alpha verze), konecne cisty zavodeni?
jet is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #52
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
raceme.io bookovaci portal (alpha verze), konecne cisty zavodeni?
Kéž by to fungovalo. Už m? ty crashe?i z online dost otrávili, pravidelné zám?rné sest?elování jezdci o x kol zp?t, blokování a další "parádi?ky". AC asi i díky obsahu jako Ferrari, GT?ka atd p?itáhlo masy, což má pozitivní dopad na finance a budoucnost, ale negativní na seriózní online závod?ní. Hlasování o kicku se nedá vyvolat za jízdy, takže ten boj s pitomcema na trati je zatím celkem neúsp?šný.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2014   #53
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Po dlhsej dobe doplnim otestovane a schopne mody:
Pikes peak - http://www.assettocorsa.net/forum/in...ailable.15320/
Bathurst (nefunguje casomiera) - http://www.racedepartment.com/thread...athurst.88091/
Tu som nasiel inu verziu, ale este som ju netestoval - http://www.mediafire.com/download/xn...urst_v.0.7.rar
BMW M5 E39 - http://www.sim-dream.com/?p=376
Honda NSX R - https://mega.co.nz/#!iRFV3QTA!SeixFP...-SFMdb3-1AmALk
Odporucam sledovat tuto stranku: https://www.facebook.com/sim.raccing
Su tam aj mody, ktore boli z oficialneho fora odstranene
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013

Last edited by GothaR; 12.11.2014 at 09:39.
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 24.11.2014   #54
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

DashMeterPro ve sleve (grr.. a ja ho kupoval za plnou cenu )
jet is offline   Reply With Quote
Old 25.11.2014   #55
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
DashMeterPro ve sleve (grr.. a ja ho kupoval za plnou cenu )
Co když si chci p?j?it tablet, který nemá SIMkartu, ale aplikaci si koupím p?es sv?j ú?et, co mám na mobil?

bude fungovat i na tabletu po p?ihlášení na google?
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 25.11.2014   #56
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Klouczech View Post
Co když si chci p?j?it tablet, který nemá SIMkartu, ale aplikaci si koupím p?es sv?j ú?et, co mám na mobil?

bude fungovat i na tabletu po p?ihlášení na google?
Zaplatene aplikacie su viazane na gmail ucet takze ano podla toho kde sa prihlasis pod svojim uctom s ktorym si si to kupil tak tam budes mat tu appku uz kupenu takze ready to download

Inak celkom dobry biznis taka appka za stovku... vyse 1000 stiahnuti takze uz urcite 200 000Kc do vrecka a to je este urcite o dost viac
__________________
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 28.11.2014   #57
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
DashMeterPro ve sleve (grr.. a ja ho kupoval za plnou cenu )
V?era koupeno, díky za info. Co mi chybí je možnost jiné barvy, když je hodnota záporná, nulová a kladná. Nebo to n?kde jde nastavit? Má to voleb že jsem stihl projít sotva t?etinu. Taky mi to haprovalo p?i závod?, jakoby se zasekávalo t?eba až na 2s, takže jsem nevid?l, že už mám ?adit - ale to m?že být tím, že mi rušil wifi signál druhý ntb, takže budu ješt? testovat.
Jinak je to opravdu povedená aplikace a možnostmi je o dost jinde než ty všemožné free projektíky, kterých jsou plná fóra, ale které jsou v?tšinou zanechané osudu n?kde v p?li cesty.

bavorak: no každý m?l tu možnost se do toho pustit, ona to zase není taková sranda jak to vypadá, takže zasloužené peníze.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 28.11.2014   #58
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Dík, ja som tiež kúpil hoci pri PC budem asi až niekedy od jari... :-) Tento soft poznám pôvodne ako plugin pre Torque, ?iže použitie v reálnom aute, po zadaní prevodovky odhaduje aj prevodové stupne. Síce neviem na?o, ale je to pekné. :-)
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2014   #59
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
V?era koupeno, díky za info. Co mi chybí je možnost jiné barvy, když je hodnota záporná, nulová a kladná. Nebo to n?kde jde nastavit? Má to voleb že jsem stihl projít sotva t?etinu. Taky mi to haprovalo p?i závod?, jakoby se zasekávalo t?eba až na 2s, takže jsem nevid?l, že už mám ?adit - ale to m?že být tím, že mi rušil wifi signál druhý ntb, takže budu ješt? testovat.
s tema barvickama jsem to uz psal vvojari a bylo mi sdeleno, ze to je planovana funkce, ale nema top prioritu...
zasekavani jsem nepozoroval
jet is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2014   #60
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Taky jsem mu to psal + ješt? jednu v?c a odpov??:

"This kind of feature is planned for the future, I added your suggestions to the "to-do list"."

Zasekávání mohlo být opravdu tou mojí wifi, že tam komunikovalo víc za?ízení najednou, zkusím si zprovoznit wifi na druhém routeru, který mám hned za monitorem a v??ím, že to bude ok.
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:28.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.