Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 7.7.2014   #21
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Vyšla už i Corvette DP BETA, ale to auto v?bec nezatá?í. Zkoušel jsem pár kol v Brn?...

http://acusccmod.weebly.com/blog/cor...-beta-released
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2014   #22
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

dalsi komunitni auta!

Impreza Sti - kone?n?!
Seat Ibiza &VR6
Nissan 240SX

http://www.racedepartment.com/forums...corsa-mods.36/

Last edited by bejvalo; 9.7.2014 at 09:58.
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2014   #23
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Momentalne to nebude nic svetoborne, bez poriadnych toolov to budu len 3D modely s "nejakou" fyzikou bez realneho zakladu. Treba si pockat na kvalitne auta.
K tej Impreze je celkom pekny komentar: "Not turbocharged, not AWD, not even sure if it's trying to be rally spec or just regular impreza. Very weird.. Got my hopes up, but the engine doesn't even support AWD yet.. so a car like this just isn't possible yet."
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2014   #24
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

jj taky jsem si ho cetl. jsem tezky subarista a dost se mi orosilo oko kdyz jsem ten topic videl ale ty komenty mluvi za vse. radsi nebudu zkouset. osobne bych radeji bral hnusny model s lepsi fyzikou nez to co je ted.

to porsche je ale o necem jinym. tedka s klukama jezdime jen kombinaci 997 + brno a je to parada. podle me se presne takhle ma nejak porsche chovat. ta hranice ustreleni a perfektniho gripu je tak tenka jak se presne o ni rika nic pro backory
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2014   #25
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Já taky zkoušel Porsche na Blackwoodu a je strašná haluz jezdit tra? LFS v AC.

Jinak to Porsche je celkem dobrý, ale má svý mouchy ve fyzice
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 10.7.2014   #26
Suke
Newbie

 
Join Date: 29.6.2014
Posts: 27
Default

Zdá se mi, že v ur?itých otá?kách p?eskakuje zvuk. Jinak zvuk je celkem o ni?em. A taky mi p?ijde že oproti aut?m, které už tam jsou oficiáln?, to Porsche až moc dob?e drží.
Suke is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #27
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

tak tohle je presny opak toho STIcka. perfektni prace. nemam teda zajeto, ale model vypada uchvatne

Shelby Cobra 427
http://www.racedepartment.com/downlo...obra-427.2710/

bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #28
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Podla recenzii na RD to vyzera velmi nadejne, poobede to doma urcite vyskusam
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #29
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

kdybyste meli zajem dneska je kazdotydenni Uterni pojezd u nas na serveru. verim, ze se pojede s cobrou, popripade GT3 vcetne 997 nebo M3 DTM. budem radi kdyz se kdokoli ukaze. zaciname v cca 19:00
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #30
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

S Cobrou by som sa asi prisiel povozit Ale dopln prosim do vasho fora odkazy na auta. Cobru uz mam stiahnutu, ale 997 este nie a popravde sa mi to ani nechce hladat
Minuly tyzden ma to odradilo, chcel som si zajazdit, kvoli Porsche ma to nepustilo a tak som si radsej dal single, pretoze na fore som narychlo nenasiel odkaz na download.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #31
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
S Cobrou by som sa asi prisiel povozit Ale dopln prosim do vasho fora odkazy na auta. Cobru uz mam stiahnutu, ale 997 este nie a popravde sa mi to ani nechce hladat
Minuly tyzden ma to odradilo, chcel som si zajazdit, kvoli Porsche ma to nepustilo a tak som si radsej dal single, pretoze na fore som narychlo nenasiel odkaz na download.
Odkaz na porsche najdes v sekcii Vseobecni diskuze pod Assetto Corsa, pridaval ho bavorak na moj podnet
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #32
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

ok. doplnim. porsche uz je dokonce delete, ale odkaz na stahnuti funguje. udelam topic ke dnesnimu pojezdu. vyzkousime i nejake nove trate.

EDIT: tady je odkaz http://www.ac-uvz.cz/index.php/kunen...ni-pojezdy#273

Last edited by bejvalo; 15.7.2014 at 17:01.
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #33
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

Rád bych se zašel podívat, ale momentáln? ?eším mod hell. Pozdní premiéra traktoristického moru.

Server ac-uvz.cz, nelze se p?ipojit.

Mám ?ervené:
- blackwood
- brno
- shelbycobra_0.1

Mám v po?ádku:
- Yas Marina Circuit
- 997 GT3 RSR
- a základní obsah.

Ach jo, Blackwood jsem stahoval dnes ?erstv? spolu s Yas Marina a 997 z poskytnutého odkazu. Brno 1.0 mám z d?ív?jška a Cobru jsem stahoval dnes z jiného odkazu, taky verze 0.1. Offline funguje vše z uvedeného.

Minimáln? ta Cobra je imo divn? nastavená na serveru (nebo jezdíte divnou verzi), má se ukazovat nikoli jako shelbycobra_0.1, ale jako Shelby Cobra 427, viz ostatní servery.

EDIT: s Brnem a Blackwoodem je taky mišmaš v názvech, váš server vyžaduje "brno" a "blackwood", ostatní servery pak obvyklé "Brno" a "Blackwood". Past vedle pasti, s takovou se nás tam moc šanci sejít nemá, krom? hacker? ;-)

Last edited by Los[cz]; 15.7.2014 at 18:45.
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #34
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

Nakonec se zada?ilo.

Brno m? bavilo nejvíc, nepletly se žádné GT a ani ?lov?k nemusel zkoumat kam vede tra? (Marina). P?íšt? zasko?ím zas, bude-li ?as
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 15.7.2014   #35
Suke
Newbie

 
Join Date: 29.6.2014
Posts: 27
Default

Cobra je super auto, ale na brzdy s tím jít to je katastrofa. Jezdím teda na Pro. Když jedu po rovin? skoro na max, tak to ust?eluje, to auto není na takovou rychlost ready
Suke is offline   Reply With Quote
Old 16.7.2014   #36
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Suke: posun si brake balance viac dopredu, potom je to na brzdach stabilnejsie.
Co sa tyka stability vo vysokych rychlostiach, tak to este planuju doriesit: http://www.assettocorsa.net/forum/in...57#post-199385
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 16.7.2014   #37
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

losi chyba byla na nasi strane. aspon co se auta tyce. nemel jsem auto ve spravne slozce, ale jeste o rad vis tak to server videl jinak trosku, pac nastavuje config podle meho "contentu". trate bez problemu uplne vsechny a u ostatnich taky ok. tam nevim kde muze byt problem. jediny co si musi clovek pohlidat je aby byla slozka s trati a v ni uz soubory hry. nemelo by to byt takto - brno 1.0/brno/"obsah trate"

za me vcera parada. krome yas mariny. to byl omyl auto me hodne bavi. dneska bychom mohli dat opacko. vyhodim ty GT3ojky, zbytecne tam delali krovi.

jinak nebojte se dojit k nam na TS. nekouseme jen obcas sproste nadavame problemy se tam resej daleko lip
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 16.7.2014   #38
Suke
Newbie

 
Join Date: 29.6.2014
Posts: 27
Default

Já s váma v?era cht?l zajezdit, ale než jsem stáhl cobru a mapu, tak už jste nejezdili , hrozný internet, pak jsem se tam s n?kým nahán?l po Brn?, dneska to ale asi nestihnu :-)
Ten booking je nahovno, už se t?ším jak budou servery, kde se dá hned p?ipojit bez n?jakého ?ekání a jen jezdit.
Suke is offline   Reply With Quote
Old 16.7.2014   #39
bejvalo
Newbie

 
Join Date: 29.5.2014
Posts: 35
Default

tady je kdyztak topic kde budem davat mody, ktere budou podporovany na UVP serveru. prani a stiznosti prosim piste tam - http://www.ac-uvz.cz/index.php/2014-...balik-modu#274

udelal jsem to i z toho duvodu jak pise suke. at je kazdy pripraveny uz predem. vcera jsem to vypustil do obehu trosku pozde, timto se omlouvam. je fakt ze uloziste webshare je pomale, ale 30korun za mesic se me nezda moc, takze nedockavci muzou zaplatit. sam mam predplacene na rok a download mam 10-14mega za sekundu
bejvalo is offline   Reply With Quote
Old 17.7.2014   #40
Sali
Member

 
Sali's Avatar
 
Join Date: 25.10.2004
Location: PLZE?
Posts: 175
Default

?au kluci. V?era jsem poprvé nainstaloval AC a dal pár zkušebních kol na Monze. Jak se trochu rozjezdím a doladím nastavení tak se k Vam p?idám.

Sali
__________________
http://forum.czechlfs.net/image.php?type=sigpic&userid=77&dateline=117177805  7
Sali is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:28.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.