Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14.1.2015   #1061
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

A co neodkladaju na to kaslu

Stale bez vlajek, atd.
Je to nadherne videt v beta multiplayeru co tam jeste vsechno chybi a zatim jsme se nedockali.

Pro me je dreampack: vlajky, pneumatiky, vymena jezdcu, funkcni pity, kolize, spectator, dest, 24h cas, funkcni svetla, lepsi textury, ...

---

Zatim muzu doporucit server "OPERATION BLACKLIST", skupina GACRUK na Steamu, VELICE doporucuji si precist pravidla a hlavne pravidla chovani na trati, je tam PDF v diskusi. Jinak velice rychle budete vykopnuti nebo skoncite na blacklistu pokud to bude zavazne, opakovane nebo bude vase chovani na trati jinak spatne. Casto tam jsou dva admini, alespon vecer tedy a koukaji jak kdo jezdi a vytvari si pro svuj server blacklist.

Auto je ted BMW E30 DTM, trat se meni kazdy den.

Ono PDF. Takze zadne cunarny ala LFS jinak vas rychle vykopnou. Asi hodne z nas je zvyklych z LFS ci jinych her kratit/vyjizdet pres obrubniky a "zelene" zony za nimi, nebo ala LFS skakat sikany pres travnik a skrtat pneumatiky/tycky/..., na to tady radeji rychle zapomente. Nejlepe sledovat chat, nejspise vas budou varovat. Nektere trate v AC jsou ok, ale nektere ke kraceni primo svadi, jednoduche pravidlo: kola davejte maximalne na obrubnik ale nikdy ne za nej. V AC narozdil od LFS obrubniky a vyjezdove zony klouzou a tak na tom clovek stejne trati ve vetsine pripadu.

Nevim co se jede dnes ale asi se tam opet ukazu. Obcas tam nekdo rychly je.

Format: P 15-20min, Q 15-20min, R 10-15min
Grip: meni se podle toho jak moc se jezdi

Startovat ze zadu je i tak chaos nebot hodne lidi jezdit v AC neumi.

Puma: pozdeji, opet plno, 24 aut, asi bylo moc brzy a trat co lidi nechteji jezdit
Ne ze by Mugello bylo jednodussi, na race setu pod 2min jsem to zatim nedostal.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 15.1.2015 at 00:36.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 15.1.2015   #1062
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Par novych screenu Alfy: https://www.facebook.com/media/set/?...9475869&type=1

a tym Scuderia Cameron Glickenhaus potvrdil, ze jejich 003C bude v AC. Nyni testujou ve Vallelunze. https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/...98&oe=55290FA1
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 16.1.2015   #1063
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Dalsi teaser, tentokrat BMW M235i Racing. https://www.youtube.com/watch?v=WjhDQKD8CG8
Kdo si vsimnul ty Oktavky ma 2 bludistaky.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 16.1.2015   #1064
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 443
Default

Quote:
Originally Posted by Alien_CZ View Post
Dalsi teaser, tentokrat BMW M235i Racing. https://www.youtube.com/watch?v=WjhDQKD8CG8
Kdo si vsimnul ty Oktavky ma 2 bludistaky.
Dobrej post?eh. Prohlížel jsem každej odraz a nakonec m? p?ekvapila jinde.
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 16.1.2015   #1065
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Dobrej post?eh. Prohlížel jsem každej odraz a nakonec m? p?ekvapila jinde.
presne to iste som robil aj ja

Ale uz by z tych slubov, teaserov, promo videi a fotiek mohlo aj nieco rozumne vzniknut... myslim tym update, lebo ten nevysiel ani nepamatam. I ked je pravda ze JackCYho predstava dreampacku (vlajky, spectate, boxy...) sa mi tiez paci a dokonca asi aj viac ako dalsie auta
__________________
Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2015   #1066
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Tento vikend se Kunos pokusi prevest AC do 64bit. Melo by to konecne vyresit problemy s delkou replaye.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2015   #1067
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Tak to im drzim palce Kde je o tom nejake info? Resp. kde oznamia vysledok? Pretoze na oficialnom fore som si nic nevsimol.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2015   #1068
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

Tam jako obvykle
https://twitter.com/KunosStefano
__________________
LFS | NKP | AC | iR sunday racer
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2015   #1069
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Quote:
Originally Posted by Alien_CZ View Post
Tento vikend se Kunos pokusi prevest AC do 64bit. Melo by to konecne vyresit problemy s delkou replaye.
Velikost replaye meli vyresit jinak nez to obejit zpristupnenim vice pameti.

Snad jim to nebude trvat vecne jako to trvalo Unity prejit na 64bit.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 18.1.2015   #1070
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Takze bude nastavitelna kvalita replaye a tim bude moct byt az 4x delsi.

Last edited by Alien_CZ; 18.1.2015 at 09:38.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 18.1.2015   #1071
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Alien_CZ View Post
Tento vikend se Kunos pokusi prevest AC do 64bit. Melo by to konecne vyresit problemy s delkou replaye.
Já to tedy nesleduji nijak pe?liv?, ale nep?išlo mi ze zpráv na Twitteru, že by p?echod na 64 bit n?jak souvisel s replayem.
Nap?ed se pokusil ud?lat vícevláknový DX11 rendering, aby vy?ešil záškuby se zapnutýma reflections -> neúsp?ch, je p?íliš pozd? na tak velkou zm?nu.
O den pozd?ji pr?lom, našel spoustu zbyte?n? odesílaných dat do GPU v jednotlivých snímcích, prý to te? je jako úpln? jiná hra, fps dropy jsou pry?.
Ud?lal pár fix? na kolize.
Nový víkendový projekt - p?evést AC do 64 bit -> úsp?ch, ale žádný FPS p?ínos.
Problém, Python x86 a x64 dll mají stejná jména -> dlouhodobý plán: odstranit Python z AC a nabídnout to samé skrz C++ API
Nová možnost nastavit kvalitu replaye -> až 4x delší replay (což jsem pochopil zaznamenaným ?asem delší p?i stejné fyzické délce (500MB), tj. nijak nesouvisí s 64 bit adresování nebo obecn? 64 bit)

Ale já to jen prolítávám o?ima, je možné, že v diskuzích se to vysv?tlovalo podrobn?ji a tvoje informace je správná.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 18.1.2015   #1072
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

64bit umoznuje vyuziti vice ram. Takze by se mohl zvysit ten 500mb limit.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 20.1.2015   #1073
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Problém, Python x86 a x64 dll mají stejná jména -> dlouhodobý plán: odstranit Python z AC a nabídnout to samé skrz C++ API
Hura.

---

Kde se daji najit ligy v AC? Jsou nekde na AC foru nebo jinde, jezdi se neco se slusnou konkurenci (102% a mene)?
Ceske UVZ a GTCRS vynechavam, UVZ me nenecha jezdit bez volantu a konkurence pokud se neprihlasi 2-3 lidi je nulova. Davat zbytku 2s na kolo i s pomalym Fiatkem je na me moc velky rozdil. To bych musel jezdit s 50kg handicapem kdyby v AC byl.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 20.1.2015   #1074
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by JackCY View Post
Hura.

---

Kde se daji najit ligy v AC? Jsou nekde na AC foru nebo jinde, jezdi se neco se slusnou konkurenci (102% a mene)?
Ceske UVZ a GTCRS vynechavam, UVZ me nenecha jezdit bez volantu a konkurence pokud se neprihlasi 2-3 lidi je nulova. Davat zbytku 2s na kolo i s pomalym Fiatkem je na me moc velky rozdil. To bych musel jezdit s 50kg handicapem kdyby v AC byl.
Racedepartment ma skoro kazdy den zavod - http://www.racedepartment.com/pages/calendar/

Ja se jeste zaregistroval na http://www.ac-italy.net/ a http://www.schwarzbierbude.de/

Nechapu, proc te UVZ nenecha jezdit bez volantu. GTCRS by ale mohli, jsou tam jiní admini.

Ten UVZ BMW je uz celkem tezkej.
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 29.1.2015   #1075
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Quote:
Originally Posted by Klouczech View Post
Racedepartment ma skoro kazdy den zavod - http://www.racedepartment.com/pages/calendar/

Ja se jeste zaregistroval na http://www.ac-italy.net/ a http://www.schwarzbierbude.de/

Nechapu, proc te UVZ nenecha jezdit bez volantu. GTCRS by ale mohli, jsou tam jiní admini.

Ten UVZ BMW je uz celkem tezkej.
Diky kouknu. Na RD se da jezdit i zadarmo nebo clovek musi platit? To se mi nechce obzvlast pokud by to nemelo velmi dobrou uroven. Aaa uz jsem nasel info zavodu musim se tam proklikat, nejak jsem to nemohl najit kdyz jsem se tam registroval. Ano, premium ucty maji prednost ale zadarmo se asi jezdit da.

UVZ neni co dodat, je to rozhodnoti admina (boha) po tom co jsem tam dal navod na nastaveni ovladani pres mys kdy to asi nekterym lidem co mozna investovali tisice do vybaveni neni po cuchu ze se to da jezdit i bez toho a rychle.
UVZ = realismus co se tyce cockpitu a vybaveni, ale realismus na trati neni a celkova uroven je hodne pomala asi tak na urovni bezneho public serveru :/ Dvojnasobna spotreba paliva a vynucene pitstopy na sprint zavodech jsou otravne, alespon pro me.
Muzu jezdit ve volnych zavodech kdyz tam zbyde misto, ale nema pro me smysl se hlasit pokud tam neni s kym souperit, coz je tech cca 2-4 lidi asi.
Klouczech, Vresnak urcite rychlejsi.
Puma, GothaR, kdyz chteji tak me pekne prozenou nebo nechaji za sebou v oblaku prachu.
Zbytek? Jak kdyz tam neni. Staci jim ujet par zatacek po startu.

Kdyz jsem dal na UVZ vlastni mod na zmenu textur tak uz jsem pomalu cheater na UVZ a zatklouk jsem si tam hrebik do rakve. Mentalita je tam uplne jina nez na AC foru nebo v LFS co se tyce modu a zavodeni.

GTCRS me sice jezdit necha ale admin me taky rad nema, pratelsky server UVZ. Jezdi GT2, nebavi me GT2/3, je to jak lepidlo. Trenink GT2 jsem zkousel a jel jsem s nimi Macau s Evorou GX, nepripadalo mi ale ze bych i na GTCRS mel s kym zavodit. Navic GT2 se jezdi vsude.

S tim mysakem ztracim dost, natrenovane mam prd, setupy si patlam narychlo, nevim kam se ta uroven ze simu vytratila. Nejakych tech 101-102% se s mysakem jezdit da.
Startovat bez pedalu v AC je take zabava s vysokym prvnim prevodem, zejmena kdyz se v momente kdy zaradim prvni stupen zaroven provede "throttle cut" od omezovace a motor se tak napul udusi. Je to jak loterie s tim startovat, bud to odleti jak raketa nebo musim kopat spojku abych se rozjel. Naopak treba s X-Bow R se da startovat na dvojku nebot prvni stupen je na tom aute pro zavody uplne zbytecny.


BMW E30 DTM... na UVZ si nemalo lidi stezuje ze se auto zmenilo a je tezsi s nim jezdit. Me to auto prijde OK az na to ze hodne brzdi motorem coz ale neni problem se s tim i tak naucit jezdit. Jinak je to spise nedotacive auto pri neutralnim nastaveni. Ovsem hodne lidi asi jezdi na default setupu a pak se neni cemu divit ze auto nezvladaji kdyz ho nemumi cist a nastavit podle svych potreb a potreb trate. I kdyz setup dostanou tak to neni nic platne nebot casto nevi jak tomu slapnout na krk a pripadne velmi nestabilni setup uridit ci se setupu prizpusobit. Ne vzdy je rychly setup "user friendly" spise naopak. Nektere zatacky vyjizdim lehkym driftem, v AC neni az takovy problem s palenim pneumatik, male vracaky jezdim i pres rucni brzdu nebo kopu spojku, E30 DTM neni zase az tak zakerna aby se s tim nedalo jezdit za limitem. Samozrejme jezdit ciste bez klouzani je rychlejsi.



AC - E30 DTM @ Vallelunga - 8 laps - 1:41.972



V LFS mi prislo ze uroven jezdcu byla mnohem lepsi a hlavne zkusenejsi. Ridit mysakem byla nesporna nevyhoda jez znamenala tak velkou ztratu v seriozni konkurenci ze se nedalo ani kvalifikovat do zavodu v lize.

AC a ligy, nevim nevim, vcera jsem jel Vallelungu 15 kol s E30 DTM. Asi po 10 kolech se AC rozhodlo teleportovat me do pitu, zaseknout obraz, hrat zvuk jak auto dal jelo po "trati" a narazelo do svodidel. AC jsem musel zabit a spustit znovu, na nic nereagovalo, nedalo se odpojit, nic, zaseknuty obraz v pitu. Tech bugu v AC je opravdu moc.

Rad bych si udelal vlastni aplikace, ale opet budou menit API a tak ani do toho se zatim nepoustim dokud si Kunos neujasni jake API chteji zpristupnit.

---

RD jezdi hodne zavodu (alespon v AC) v casech pro US nebo AU ktere jsou ale pro EU nevhodne.
schwarzbierbude mi i nekdo dalsi dnes doporucoval.
GenR se zda presouva k AC, server jim asi nebezi stale ale uz jsem na nem take jezdil. Tergu jsem potkal online nahodne.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 29.1.2015 at 23:59.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 2.2.2015   #1076
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Docela pekna trat, Donington Park:


Neni to placka a jezdi se nahoru dolu, do nekterych zatacek neni videt, atd.

Download
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 2.2.2015   #1077
Lala
Regular Member

 
Lala's Avatar
 
Join Date: 20.3.2005
Location: Plze?
Posts: 654
Default

Já m?žu v?ele doporu?it Lake Louise:
http://www.racedepartment.com/downlo...ain-epic.3238/

(snad to sem ješt? nikdo nedával)
__________________
Cin ostatnim to, co si prejes, aby cinili oni tobe.
Lala is offline   Reply With Quote
Old 3.2.2015   #1078
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Tak jsem to trochu potrapil a po par 1:41.8xx padlo too:



AC - E30 DTM @ Vallelunga - 1:41.656


Jen stale nemohu najit slusny nahravaci program.

Fraps: Rychly dobry ale neumoznuje kompresi pri nahravani a nastaveni nula, replay buffer neumi, pustit, nahrat nekolik GB zaznam a pak komprimovat extra... :/ Na plynuly zaznam ale nic lepsiho neni a ty hooky maji udelane dobre i kdyz nekomu muze vadit snizeni fps na nasobek fps nahravani, prave toto pomaha s plynulosti videa.
OBS: Pomaly a to hodne, vubec nezvlada zachytavat snimky plynule, umi streamovat, zvlada QS/VCE, umi replay buffer a lecos lze nastavit, video je plynule co se tyce snimku a pro stream je to OK a fps je stabilni=konstantni ale obraz se bude skubat nebot to nekdy opakuje snimky tim jak to nestiha zaznamenavat. Fungoval tak nejak OK ale ted mi to porad zahazuje snimky, cim narocnejsi grafika hry tim vic to bude zahazovat.
Dxtory: Nastaveni ok, AAC zvuk ale neumi, kodek jsem nenasel, zachytavani nic moc neco mezi Fraps a OBS, kdyz nestiha tak snimky neopakuje a video tak ma variabilni fps, lze pridat VCE a MP3 komprese, replay buffer neumi. Zda se ze to nejak divne komprimuje a jak pres x264 tak pres VCE to dela artefakty ve videu, maly zeleny obdelnik vpravo dole v originalu a na Youtube potom z toho jsou takove ruzove artefakty...
Bandicam: Pustil jsem smazal jsem, asi tak to reknu, nezvlada ani crop videa a vse nad 1920x1080 zmackne do tohoto rozliseni, s mym 1920x1200 to tak vytvarelo 1728x1080px a obejit nebo prenastavit se to neda. Replay buffer jsem tam myslim nevidel.
RadeonPro: Rychle jsem opet mazal, uz nevim proc ale asi toho moc neumel nebo to nahravalo neplynule. Jestli to neumi systemove kodeky pak ani x264 nebo VCE se neda pridat. Replay buffer nema.
Raptr: Jeste jsem nezkousel, replay buffer by mel mit.

Neco jineho na nahravani co funguje?
x264/VCE/MP3 si umim pridat
Afterburner nechci, pouzivam neco jineho s GPU a dve podobne utilitky najednou se nesnesou. AB neumi nastavovat moji GPU spravne.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 3.2.2015 at 19:50.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 3.2.2015   #1079
Piroman
Newbie

 
Join Date: 6.3.2012
Posts: 76
Default

No ja pouzivam/pouzival som Fraps .... az na tie xy GB zaznamu je super skoro kazde video som si upravoval cez Sony Vegas takze po skomprimovani to bolo iba niekolko desiatok MB.
Ma napadla jedna "vychytavka" ako velmi rychlo dostanes video na youtube spusti si pri jazde youtube streaming a mas to za sekundu. Uz si iba zostrihnes zaciatok a koniec a mas to
Piroman is offline   Reply With Quote
Old 3.2.2015   #1080
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Já používám OBS a nahrávání i v AC a Oculusu mi funguje bez problém? bez dopadu na FPS. A to nemám žádný super hardware. Tady p?idám nastavení, t?eba ti to pom?že:

OBS v0.638b:
Kódování: NVENC, použít CBR ano, maximum 24000kb/s (1920x1080 a 30fps)
Kódování zvuk: AAC, 48000kHz, 192kb/s, stereo
Obraz: Rozlišení ru?n? na 1920x1080, žádné zmenšení, 30FPS
Pokro?ilé: Vícevláknová optimalizace - ano, priorita - vysoká, povolit jiné modifikátory, NVENC - High performance, profil - main, použít CFR
Zdroj nastaven jako snímání hry, ve vlastnostech pouze snímat kurzor.

Jestli máš AMD, tak tam je to horší, ale myslím, že podpora jejich encoderu by m?la být zanedlouho také p?idaná.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:31.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.