Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31.12.2014   #1041
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Licence Lamborghini http://www.assettocorsa.net/lamborgh...icial-license/
  • Lamborghini Aventador
  • Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera
  • Lamborghini Hurcan LP620-2 Super Trofeo
  • Lamborghini Asterion
  • Lamborghini Miura SV
  • Lamborghini Countach
  • Lamborghini Veneo
  • Lamborghini Gallardo GT3
  • Lamborghini Huracan GT3
A jinak nas v roce 2015 ceka Barcelona, Zandvoort, Brands Hatch a asi 50 novych aut.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2015   #1042
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Bavorak, nebo komu vadilo to lehce rozbite okno po narazu do kufru. Toto by melo pomoci.

Code:
assetto_corsa.ini
[DAMAGE]
GLASS_THRESHOLD=1.00
Pokud to nestaci pak jedine zmenit texturu. Na coz se asi za chvili podivam nebot je priserna.

Tak se to marne snazim rozbit okno abych vyzkousel texturu a pak mi dojde ze ja uz si to nastavil na 1.00 a to okno je vcelku nesmrtelne, celne do zdi a nic. Tak tim se to da hodne omezit az skoro nebo mozna i uplne vypnout pokud nekomu vadi to divne rozbite okno jak kdyz nekdo hazel kameni na okno misto aby prasknulo z pnuti. Nekdy to tu texturu namapuje divne a je to spis jak kdyz nekdo prastil do okna kladivem nez by se rozbilo narazem vozidla.

1.00 = nerozbitne
0.99 = maly tukanec zezadu a rozbije se predni sklo
Tak se to moc nastavit tedy neda

Zda se mi to nebo se jim o vikendu pretizilo AC forum, od patecniho vecera se skoro nenacita.


Mam vlastni upravenou texturu skla, nejak jsem mod na to nemoh najit, pak to sdilnu az se k AC dostanu. AC forum casto umira, opet sobota k veceru a skoro se jim to nenacita.
Jeste udelam texturu nerozbitnou pro ty co to chteji mit nerozbitne uplne. Ono se to stejne nerozbiji na vsech autech, na modovanych to nekdy neni udelane a nebo si tam mohou tu texturu mozna i zmenit.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 3.1.2015 at 17:09.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 3.1.2015   #1043
aspect
Newbie
 
Join Date: 25.4.2006
Posts: 31
Default

Quote:
Originally Posted by JackCY View Post
Bavorak, nebo komu vadilo to lehce rozbite okno po narazu do kufru. Toto by melo pomoci.

Code:
assetto_corsa.ini
[DAMAGE]
GLASS_THRESHOLD=1.00
Pokud to nestaci pak jedine zmenit texturu. Na coz se asi za chvili podivam nebot je priserna.

Tak se to marne snazim rozbit okno abych vyzkousel texturu a pak mi dojde ze ja uz si to nastavil na 1.00 a to okno je vcelku nesmrtelne, celne do zdi a nic. Tak tim se to da hodne omezit az skoro nebo mozna i uplne vypnout pokud nekomu vadi to divne rozbite okno jak kdyz nekdo hazel kameni na okno misto aby prasknulo z pnuti. Nekdy to tu texturu namapuje divne a je to spis jak kdyz nekdo prastil do okna kladivem nez by se rozbilo narazem vozidla.

1.00 = nerozbitne
0.99 = maly tukanec zezadu a rozbije se predni sklo
Tak se to moc nastavit tedy neda
dikec ?é?e, otestuju :-)
aspect is offline   Reply With Quote
Old 3.1.2015   #1044
Piroman
Newbie

 
Join Date: 6.3.2012
Posts: 76
Default

JackCY ako je to s umiestnenim pohladu osy na auto da sa to nejak nastavit ?LFS ma moznost na prednu os alebo zianu. Ja pouzivam na ziadnu. AC ako tak pozeram na videa ma umiestnenie iba na prednu da sa to zmenit ? Je to takto ako na tomto videu - https://www.youtube.com/watch?v=2ZdNQdPe28c
ak ano LFS to ma lepsie vyriesene pri AC mam zaludok na vode.
Piroman is offline   Reply With Quote
Old 3.1.2015   #1045
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Nevim ale mam take radsi to v LFS kde mi to prijde z videa ze to je nastaveno na CoG a kamera se neotaci s vozem ale tak nejak nasleduje jeho fyzikalni smer. Kdyz couvas tak koukas na predek auta.
Kdezto v AC je to tak nejak zabetonovane a porad se to otaci s vozem at jedes kam jedes uplne stejne jako kdyz sedis ve voze. Mozna ze to nastaveni, jak se to jmenuje jedno tam je a funguje pri pohledu z vozu kdy se kamera nehybe s autem ale se svetem. Jestli a jak toto pomuze pri pohledu zezadu netusim, tento pohled nepouzivam ale presne kvuli tomu rozdilu od LFS jsem casto nucen pouzit F5 a pohled si otacet rucne kdyz delam screenshoty, coz je ok ale na rizeni asi nic moc, mozna se to chova jako ten pohled v LFS zkus, F5 a nastav si kam chces ale pochybuju ze si to bude nejak pohled pamatovat ==> nepouzitelne.

Code:
camera_onboard.ini
[MODE]
IS_WORLD_ALIGNED=0
Pochybuju ze nastaveni na 1 bude mit nejaky vliv na pohled zezadu.

Tak F5 ti nepomuze uz jsem to zkousel. Jedine ze by meli nekde skryte nastaveni v cfg ale zadne jsem tam nevidel na to aby se to chovalo jako v LFS.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 4.1.2015 at 00:36.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 5.1.2015   #1046
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Na UVZ moje mody povazuji za cheaty, skoro i rizeni mysi a klavesami je pry cheat

Tak to dam radeji sem. Po zmineni Bejvalem o moznosti menit grip jsem to tedy zkusil abych zjistil jak dobre je AC chraneno proti podobnym opravdovym cheatum.

Offline? Vubec, WR se da zajet na cemkoliv nebot uzivatelska aplikace od RSR a asi i ta od Rivali jez sbiraji casy nijak nekontroluji zda pouzivate originalni verzi a neprovedli jste si nejake sve upravy do gripu trati.
Bez problemu se dany cas nahral na RSR:



Hned jsem ho smazal. Kdo YoRapa poznava z LFS tak asi vi ze v LFS tezko zajedu rychlejsi cas nez on a ze cas zajety mnou na RSR je nesmysl. WR je sice nekde asi okolo 1:52.500, mozna i nize ale ja se svym PB 1:53.6xx nebo 4xx si o casu pod 1:53 mohu nechat jen zdat.

Online? Checksum. Cervena smrt a nazdar. Pri pripojovani selze checksum a hned to odpoji.



Bohuzel toto ale neni 100% a jsou pripady i zde snad uz Ceske kde lidi jezdili na jine verzi trate, jezdili v mracich a checksum jim to dalo spravny a pripojeni povolilo. Nejspise je tak mozne ze casem nekdo prijde na to jak se ten checksum v AC pocita, z ceho a obejde to nebo bude mit nahodne stesti a jeho zmeny gripu to povoli. Toto jsou stale vse jen trivialni zmeny ala cvicena opice otevru notepad a prepisu par cisel, zadny hardcore nebo zasahy do hry jez jsou nutne u vetsiny jinych her. Kunos se na to asi vcelku vykaslal a AC se zda velice otevrene pro vselijake upravy jez v jinych hrach by byli komplikovane a bez debat by se jednalo o cheaty.
Drive se stavalo ze AC davalo vadny checksum i pro neupravenou hru, AC forum je plne temat s timto kdy se nedalo pripojit na server. Po par updatech uz jsem to nepotkal ale na podzim kdyz jsem s AC zacal jsem byl take rad ze jsem se vubec nekam pripojil a vadny checksum jsem dostaval, mozna byli stare servery ale vypadalo to ze tam maji v AC proste chybu jako vzdy.

Myslim ze AC muze na seriozni ligy zatim zapomenout dokud neudelaji slusnou ochranu online hry a nedoplni chybejici zakladni funkce.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 5.1.2015 at 22:17.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 5.1.2015   #1047
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

No co sa tyka checksumu, tak to bude asi iba pre oficialne auta a trate. Ten pripad ked niekto jazdil na inej trati bol na Hungaroringu. Tiez ked si pozries subory aut oficialnych a modov, tak je vidiet, ze oficialne su sifrovane do kn5 suborov. Mody su volne a mozes si do auta pridat ABS, TC, menit prevodovku, atd.
Z toho mi vychadza, ze server zrejme checksum nepocita, ale ma ho len zaznamenany pre oficialny obsah.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 6.1.2015   #1048
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Na auta a trate jsem koukal, oficialni a mody a vsechno je v kn5 ulozene, nezda se mi pri pohledu na data ze by oficialni byli sifrovane. Jsou tam videt nazvy souboru jez to kn5 obsahuje.

Aaaaaa, uz to vidim. Modovana auta maji slozku "data" kde jsou vsechny ty fyzikalni nastaveni, oficialni ji maji schovanou nekde v tech kn5.

Oficialni trate od Kunos ale slozku data maji a tak se tam da editovat kde co.
Ono ani neni problem v tom jestli je neco videt nebo ne ale aby probihala kontrola na zmeny jez nejsou povoleny, v singleplayeru a hlavne multiplayeru. I kdyz to Kunos schova do kn5 tak to stejne nekdo najde a vykucha. (Tak jako se nakonec podarilo vykuchat setupy v LFS ze spr a mpr a online hry a no uz neni z ceho jineho ze? Scawen to mohl schovat jak chtel ale stejne to nekdo najde.)

Mod trat jsem nezkousel jestli checksum to odhali online nebo ne.
Online jsem zkousel Imola s Lotus 49.

To nema chybu

Nejake dalsi app v AC jez by jsi doporucil? Hlavne funkcni ukazatel paliva, posledni cas kola, nejlepsi cas session, pozice v zavode ktera se meni neustale a ne jednou za kolo, vcelku takove ty nejzakladnejsi veci co znam z LFS a v AC nejsou a nebo jsou to defaultni APPky co maji velikost pul obrazovky s sedivym pozadim. Neco rozume velkeho a prehledneho a hlavne aby to nezpusobovalo vice problemu nezli uzitku, OV1 napriklad ma tendenci AC zasekavat a co jsem ho vypnul tak zatim bez problemu. Stuttering se zda pryc.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 6.1.2015 at 01:11.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 6.1.2015   #1049
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Tak bejvalo uz ten offtopic na UVZ zmazal
Appky pouzivam uz jedine z toho packu miniapps a to stats bar plus, chat a time:
http://www.assettocorsa.net/forum/in...pps-v5-1.1018/
Potom mam este fps displayer od Kunosu, ale to len tak kvoli prehladu.
Stats bar plus ma v sebe aj delta cas, co je super vec, ukazovatel paliva je tiez sikovny, akurat poziciu to ukazuje az pri prejazde startom. To bude asi nejaka specialita AC a vypocitavat to online cez python by mozno zabralo vela z vykonu CPU.
Ale ako sledujem forum, tak vsetko dolezite pokryva OV1, ja to nepouzivam kvoli velkosti a hlavne kvoli tomu, ze to uz pre mna boli nadbytocne informacie: http://www.assettocorsa.net/forum/in...app-v4-1.3219/
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 6.1.2015   #1051
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

GothaR: pouzival jsem z OV1 to poradi jezdcu na trati a moji pozici v zavode, bylo to sikovne male. Zbytek jsem vypnul. I tak se mi to ale obcas zasekavalo a pak jsem nasel ze to muze byt zpusobeno OV1 pri procitani OV1 threadu. Tak jsem to cele vypnul a zapnul zpatky ty velke default aplikace.

Ukazatel pneumatik si nenastavuje automaticky typ pneumatiky a ani je nema vsechny prednastavene. Maxima nepotrebuji a nejradsi bych take cele AC prepnul z psi na kpa jednotky.

I ten zakladni ukazatel od Kunos vpravo nahore, nechapu co to ma byt. Pozice 8/1? To jsem 8. z celkoveho poctu zavodniku 1? Nepobiram.
Unknown session? Je to hotlap, nevim proc tam neni napsano hotlap.
"/12" dalsi nahodne cislo na obrazovce.

Casy OK, jen jak je text svetly a nema stiny pokud auto nema strechu tak je to na svetlem pozadi a videt je to spatne.

Delta nepotrebuji, staci mi lap time. To spis po jizde bych se rad podival kde nejvice ztracim, v ktere casti ==> telemetrie a porovnani s nekym jinym.

Ukazatel paliva, pro me moc cisel. Spotrebu na 100km nepotrebuji a pocitadlo na kolo neni az tak presne a spolehlive. Asi zatim neni zadna databaze spotreb a tak nez si to vytvori vlastni pro to auto lokalne tak to ukazuje nekdy vselijak. Zejmena pokud se clovek uci a boura a spotreba mu kolisa. Kdyz zavodim tak me ani nezajima kolik mam paliva nebo kolik to spotrebuje na kolo ale spise kolik kol mohu odjet a to je tam jako male cislo schovane vpravo. Pitstopy to take neumi a nepocita, na to mam sice kalkulacku pred zavodem a v LFS to staci nebot casto staci nastavit pitstop pred startem ale mit to "live" v AC by se hodilo nebot pitstop v AC se nastavit neda

Tak bud nejake app prepisu pro vlastni potrebu a nebo pokud se na AC nevykaslu opet a bude co jezdit pak si klidne udelam vlastni app.




At si to bejvalo promaze je to jeho server/forum. Me obcas zarazi co je schopen vymyslet za pravidla. Tu nechut, odpor a nepochopeni jak muze nekdo ridit mysi a ne alespon gamepadem jsem potkal jak na AC foru v diskuzich, ale ne navodu jez jsem tam pridal, tak na UVZ kdyz jsem navod prelozil a dal jim ho tam v cestine, to byla doslova boure. Uz jim tam nic davat nebudu kdyz se jim to nelibi, i upravy textur povazuji na UVZ za cheaty. Hold asi budu jezdit jinde nebo si opet pockam az bude AC dodelanejsi a nebude to beta.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 6.1.2015 at 12:08.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 6.1.2015   #1052
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

ja jazdim len s pouzitim default appky "Essentials" kde je rychlost, prevodovy stupen, cas posledneho kola, pozicia, pocet kol, akysi stav paliva a neviem co este tam je. Inak pocas ligovych pretekov mam vsetky apky vypnute a pouzivam android appku na mojom SGS2 tusim sa to vola MiniDash a je to Free. Mam to tesne za volantom a funguje cez wifi.
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 6.1.2015   #1053
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Dalsi poznatky ze zkoumani AC:
  1. E30 DTM, otackomer v aute ukazuje kompletni blbost a neodpovida otackam jez jsou ve fyzikalni simulaci, ten model otackomeru ukazuje vice nezli motor toci a to tim vice cim mensi otacky jsou. Na volnobeh tak ukazuje 4500rpm ale v simulaci je 2500rpm. Redline je snad 9400rpm a v simulaci je 9200rpm. 6000rpm odpovida v simulaci asi 4500rpm. Hodne je to posunute.
  2. I kdyz mam deadzone pedalu nastaven na 0% tak presto AC neregistruje plyn 2% a mene, asi se bude tykat vsech pedalu v AC a nebo je to bug auta, opet E30 DTM.
  3. Nastaveni deadzone v AC se neuklada do nastaveni herniho ovladace (volantu) ale nekam zahadne neprisel jsem zatim na to kam, asi to schovavaji v registrech nebot v zadnych cfg souborech jsem to nenasel a v profilech hernich ovladacu to neni. Pokud si tak nekdo vytvori dva profily na dva volanty s ruznymi deadzone nejspise si to deadzone bude pamatovat pouze to posledni nastavene.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP

Last edited by JackCY; 7.1.2015 at 14:12.
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 7.1.2015   #1054
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Na novinky co sem dával Alien_CZ se t?ším, teda spíš na kvalitní trat?, z aut na ty oby?ejn?jší než na supersporty, ale i t?eba ta DTM t?ída nebude možná špatná. Tak snad zapracují i na MP, damage atd.

Appky: na obrazovce jsem všechno pozabíjel krom? modré vlajky a FPS. Bu? je to hnusné (a velké, s pozadím), nebo nefunguje jak chci nebo zpomaluje (na mém PC je každý frame navíc dobrý) a navíc se mi v?bec nelíbí, když je výhled z auta "po?máraný" hromadou app. Používám Android app co doporu?oval Jet, dá se hodn? nastavit, t?eba palivo aby ukazovalo kolik bude pot?eba dotankovat, takže konec výpo?t?m za jízdy. MiniDash je proti tomu hra?ka, skoro nic to neumí krom? otá?ek/?azení a designov?.. no zadarmo co by ?lov?k cht?l
FPS už umí zobrazovat Steam klient v beta verzi, takže odpadne další app.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 7.1.2015   #1055
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Tak uz jsem taky presedlal z LFS na Assetto.

Zatim nejvic litam na severni smycce.

Docela se tesim na ten slibovanej balik od Lamborghini.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 8.1.2015   #1056
JackCY
Regular Member

 
JackCY's Avatar
 
Join Date: 25.4.2007
Posts: 552
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
Tak uz jsem taky presedlal z LFS na Assetto.

Zatim nejvic litam na severni smycce.

Docela se tesim na ten slibovanej balik od Lamborghini.
Ja asi presedlam zpet, AC multiplayer je Navic se opet zmenila fyzika aut, setupy co jsem mel na GT2 jsou nevalidni, GT2 auta jezdi o 2-3s pomaleji.

Asi tak, offline nebo i online na cruise (practice) si krouzim severni smycku (mod nebot official zatim take nevydali a moderi je predbehli) a tot asi tak vse na co je zatim AC dobre, zkouseni normalnich silnicnich trati.

Aut je dost, trati taky, ale chybi kvalitni zpracovani hernich mechanismu ze strany Kunosu. Snad to nekdy dodelaji a nebudou dulezite updaty protahovat jako se tomu stalo v LFS, kde to ale byla vesmes "one man show" a tak je pomalejsi vyvoj normalni kdyz na tom nepracuje studio plne lidi jako ma k dispozici Kunos. AC 2011-2015, zatim se Kunos daleko nedostal na to kolik cloveko hodin na to padlo zejmena kdyz uz predtim nekolik simulatoru udelali.
__________________
mpwr.JackCY LFSStats v2.1 WIP
JackCY is offline   Reply With Quote
Old 9.1.2015   #1057
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Prvni auto z Dream Packu - BMW M235i Racing
https://www.facebook.com/media/set/?...9475869&type=1
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2015   #1058
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

BMW na Nordu.
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...12873627_o.jpg
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 13.1.2015   #1059
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Alfa Romeo 155 Ti DTM teaser
https://www.youtube.com/watch?v=vOBSPoEnU1g
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 13.1.2015   #1060
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Dolezitejsi je datum vydania dream packu - Q1 2015. Len aby to neskoncilo ako Scirocco v LFS Ale na druhej strane musime uznat, ze Kunos pri AC vela veci neodkladaju a ak ano, tak v horizonte 1-2 tyzdnov, co dava slusnu nadej na rychle vydanie
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:33.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.