Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 5.11.2014   #981
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Jazdite niekto na 3 monitoroch? Dost nad tym uvazujem, ale nikde sa mi nedari najst porovnanie vykonu. Aktualne fungujem na R9 270X, full HD zvlada v pohode, ale neviem ci si dokaze poradit aj s triple full HD. Znizenie detailov by mi nevadilo. Podla Google vela ludi odporuca R9 290, ale rad by som sa dozvedel, ze to nie je potrebne a usetril tak 300 €
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013

Last edited by GothaR; 5.11.2014 at 09:53.
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #982
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

jak muzes s r9 270x funguvat uplne v pohode? ja mam stejnou kartu, zdaleka nemam vsechno na max a stejne mam na startu v poli klidne i pod 30fps...?
jet is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #983
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

No na starte fps pada aj mne, ale bezne na trati mam 50-60+vsync. Presne nastavenia detailov si nepamatam ale su relativne vysoke. Najvacsi rozdiel mi robilo nastavenie odrazov (reflection). AA mam nastaveny cez aplikaciu od AMD.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #984
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Jo kdybych m?l 30, to by bylo n?co Moje HD6850 má asi polovinu výkonu. Ale je fakt, že se mi ty starty v?tšinou sice neplynule ale n?jak da?í p?eskákat a pak už to celkem jde. Jen mi p?ijde, že jen 2x siln?jší karta než moje nem?že být na 3 monitory v pohod?. V pohod? považuji, když mi to nejde pod 60.
Jestli chceš 3 monitory tak jako tak, tak vlastn? nic neriskuješ, 270X už máš a bu? to utáhne a nebo p?jde do sv?ta. N?co jiného by bylo, kdybys ješt? žádnou kartu nem?l a váhal jakou koupit.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #985
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

To je pravda Doma mam momentalne k dispozicii 2 monitory, skusim si este od niekoho pozicat treti a uvidim co na to karta Kazdy ma sice inu uhlopriecku, ale full HD. A ked to bude fungovat tak kupim 2 rovnake, ked nie, tak asi najprv gpu a potom monitory. A to este dufam, ze rendering na 3 monitory nezvysuje zataz cpu, pretoze ten je AC momentalne tak akurat (i3 2120)
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #986
Ryko
Member

 
Ryko's Avatar
 
Join Date: 4.6.2007
Posts: 148
Default

Ja jazdom AC na troch Full HD monitoroch s o starsou ale vykonnou grafikou AMD HD 7950, slusne pretaktovanou a nemam problem pri medium-high detailoch mat pri 23 AI jazdcoch drzat FPS nad 40. Bohuzial ale po vydani Release Candidate sa objavuju prepady FPS pod 30, aj ked nemaju logiku, kedze to nie je v miestach kde by bola trat narocnejsia na GK. Dufam, ze to daju coskoro do poriadku. Bud AMD ovladace, alebo AC update...

Inak co sa tyka jazdy s troma monitormi, tak ked to raz clovek skusi, nie je cesty spat Ale mozno by som zhruba pol roka pockal ako dopadne prva finalna verzia Oculus Rift, ten schova do vrecka aj tripple monitor setup...
Ryko is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #987
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
AA mam nastaveny cez aplikaciu od AMD.
prosimte, jak presne mas nastaveny AA? me se zadne nastaveni AA nejak nechtelo projevit ve hre, krome morphological filtering, ktere je uplne na nic...
jet is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #988
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Teraz si ma zneistil, tak som si to otestoval a fakt. Ale dal by som krk na to, ze to fungovalo, mozno to zmenil nejaky update. Mne zas nefungoval AA nastaveny v hre, teraz je to opacne btw mam vypnuty Motion blur a myslim, ze to je jeden z efektov, ktory je dost narocny.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2014   #989
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
Teraz si ma zneistil, tak som si to otestoval a fakt. Ale dal by som krk na to, ze to fungovalo, mozno to zmenil nejaky update. Mne zas nefungoval AA nastaveny v hre, teraz je to opacne btw mam vypnuty Motion blur a myslim, ze to je jeden z efektov, ktory je dost narocny.
aha no motion blur mam taky vypnuty, ale fps stejne nic moc, kdyz je plne pole..
jet is offline   Reply With Quote
Old 14.11.2014   #990
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Doporucuji ve hre zapnout vsync a ve slozce Steam/SteamApps/common/assettocorsa/system/cfg/graphics.ini zmenit MAXIMUM_FRAME_LATENCY=0 na 1
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 20.11.2014   #991
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Sauber C9 na Nordu. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...91052129_o.jpg
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 23.11.2014   #992
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...61949386_o.jpg
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 28.11.2014   #993
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Dnes sa na facebookovej stranke AC objavil link na test LaFerrari od Chris Harris-a s textom:
This is what you get on Assetto Corsa: LaFerrari, in all its glory. Soon, performing the legendary Nordschleife circuit, thanks to the most realistic virtual counterpart ever created in a simulation.
Takze coskoro by sme sa mali dockat Nordschleife, len je otazne kolko tyzdnov/mesiacov u nich znamena "soon"
https://www.youtube.com/watch?v=GaAQW8lVaRM
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 2.12.2014   #994
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

Puvodne mela vyjit prosinec/leden, ale podle Kunose do Vanoc nebude.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2014   #995
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

http://steamcommunity.com/app/244210...ts#scrollTop=0
zde lze sledovat broadcasty z AC, pokud chcete taky broadcastovat, budete potrebovat steam beta client
jet is offline   Reply With Quote
Old 13.12.2014   #996
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Doplnim diskusiu k HW narokom a plynulosti: vcera som vymenil Intel i3 za Intel Xeon 1231v3 (4 jadro, 8 threadov @ 3.4 GHz + turbo boost) a fps dramaticky stuplo pri vyssom pocte aut na trati. S R9 270X mam teraz stabilne 60 fps s vsyncom, world detail high, motion blur off, reflections low a PP on, hra vyzera paradne a ide omnoho plynulejsie. Skusal som start s 23 AI a fps kleslo na 55 na starte ked som videl cele pole. V MP to tiez "pada" k 55 fps, ale ani to necitit. Neda sa to porovnat s i3, kde to pri 24 ludoch na starte padalo k 25-30 fps a na nizsich detailoch (bez PP, medium world detail...).
Takze momentalne som na nejaku dobu zahojeny, od troch monitorov som upustil kvoli cene a priestorovym moznostiam.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2014   #997
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Dnes - Lotus 2-11 /// Imola
Volná místa ubývají.

http://ac-uvz.cz/index.php/kunena/za...tus-2-11-imola
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 17.12.2014   #998
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...20599156_o.jpg
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 18.12.2014   #999
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 287
Default

LS Catalunyi hotov. https://www.facebook.com/photo.php?f...1916137&type=1
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 19.12.2014   #1000
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 443
Default

Dnes vyšla finální verze 1.0, update má 1 GB.
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:16.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.