Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13.10.2012   #41
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Vidím to úplne rovnako, kde to mám podpísa?? :-)

Zatia? trávim ?as s GT5 (krásna hra skoro vo všetkom dotiahnutá do detailov, ale s pár chýbajúcimi vecami a pár chybami) a ?akám práve na Assetto... pCARS ide akosi mimo m?a, rFactor 2 bude asi vymakaný ale platobný model mi nesedí.

LFS je ale stále parádny sim, som na víkend doma tak asi oprášim volant a pripomeniem si aké to "bolo" (a stále je). Pamätám ako som sa rozhodoval, ?i vyskúšam rFactor alebo LFS... vybral som si správne. :-)
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2012   #42
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

https://plus.google.com/u/0/10148207...ts/JTBkcqfbZGF na toto auto sa tesim jak male decko...take nieco v lfs presne chyba. Okrem milion dalsich veci
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2012   #43
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post
https://plus.google.com/u/0/10148207...ts/JTBkcqfbZGF na toto auto sa tesim jak male decko...take nieco v lfs presne chyba. Okrem milion dalsich veci
?ím je auto víc v kategorii "300 z místa", tím mén? mi v online simu chybí (tím je menší šance, že si ?lov?k zazávodí a nebude to jen samá boura?ka, p?ípadn? jízda s obrovskými rozestupy). Nemluvím o singleplayeru, tam se rád takovým autem svezu.

Co m? pot?šilo je vyjád?ení Kunose, že nebudou konvertovat nKP trat?, ale že vzhledem k popularit? pravd?podobn? vydají Trento-Bondone jako add-on do AC. Což je super, protože doposud si to nešlo zajet s žádným normálním rwd autem a navíc to znamená, že AC bude podporovat i "neokruhy".
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 23.10.2012   #44
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
?ím je auto víc v kategorii "300 z místa", tím mén? mi v online simu chybí (tím je menší šance, že si ?lov?k zazávodí a nebude to jen samá boura?ka, p?ípadn? jízda s obrovskými rozestupy). Nemluvím o singleplayeru, tam se rád takovým autem svezu.
+1
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 23.10.2012   #45
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Pablo: ano v tomto mas pravdu..to je ako napr s F08 v LFS...tiez len vynimocne najdes zavod na to ale napriek tomu si to vzdy hrozne rad zajazdim. Je to vyzva a to ma na tom bavi. Stejne si ale nemyslim ze by v zavodoch napr F08 boli vacsie buracky ako ked sa ide TBO. Je to o jazdcoch a nie je to vina auta.
Ja si rad zajazdim na jednej strane aj XRG a na druhej F08 alebo GT1ky...pri tych rychlejsich to chce urcite viac skillu a hlavne ovela vyssiu koncentraciu lebo vsetko sa deje rychlo, ale o to je to vacsia sranda a radost ked to cloveku vyjde. No kazdy mame svoje chute a myslim ze v Assetto si najdeme kazdy svoje
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 4.11.2012   #46
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

https://www.facebook.com/media/set/?...9475869&type=1
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 5.11.2012   #47
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Zacinam na to byt poriadne nadrzany
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 12.11.2012   #48
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default










__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 27.11.2012   #49
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

http://ravsim.com/2012/11/27/assetto...opment-update/

Long story short:
Maji hotovo kolem 80%, tento rok snad tech demo, release snad brezen 2013. Dodelavaji hlavne menu a nejaky picovinky. Neni zatim hotova simulace pneumatik za studena, jen simulace kolem optimalni teploty a vys. Maji hotovy flatspoty a artefakty na pneumatice pri agresivnim prejezdu obrubniku. Charakteristika povrchu trate je zatim konstantni na celem okruhu, chystaji ruzne teploty povrchu trate na ruznych castech trate, ovlivnene i stiny. Nekdy v budoucnu bude pogumovavani trate. Sitovy kod je pry luxus.

Nesleduju AC od pocatku, tak je mozny, ze nektery tyhle informace uz jsou vcerejsi.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv

Last edited by Logical; 27.11.2012 at 20:16.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 28.11.2012   #50
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Unlike many other simracing products, the cars in AC feel very much under your control, and this presents a very different approach for the player. There is rarely any “what the hell happened there” moments of snap oversteer or understeer, the cars behave in a way that (to a driver) feels very much the way you would expect they should. This means that keeping the thing on the track is never really very tough, provided you know which way the corners go, and you have a basic understanding of the capabilities of the car in your hands.
Toto ma potesilo, ze clovek ma na rozdiel od inych simulatorov pocit ze ma auto plne pod kontrolou. Ako v lfs...lebo co som skusal ine simulatory tak tam auto niekedy lieta na trati a aj ked ide clovek po rovinke tak treba stale korigovat jazdu tak dufam, ze sa to bude viac podobat na lfs ako na tie ostatne
Quote:
There’s no huge-scale online matchmaking and race series to compete with iRacing, and I don’t think Kunos expect to do so. But when it comes to the sheer pleasure of just plain driving, AC scores huge points, and will pull in the discerning simracer with its addictive driving model and varied cars.
to hadam neznamena ze to je nejaky menejcenny simulator, ktory nema sancu dosiahnut kvalit iRacingu, ktory ani nie je az taky super ako som pocuval

inak co ma dostalo su body za driftovanie - to hadam nemyslia vazne
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 28.11.2012   #51
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post
inak co ma dostalo su body za driftovanie - to hadam nemyslia vazne
Jako ze bys dostaval drift body i v normalnich zavodech?


__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2012   #52
Rodo
Regular Member

 
Rodo's Avatar
 
Join Date: 6.1.2010
Location: Most
Posts: 530
Default

Grafika vypadá luxusn? a jak to v poslední dob? sleduju, tak by to mohlo být upln? super, a toho se práv? bojim, že z toho nakonec bude arkáda a m? jebne.
Rodo is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2012   #53
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Jako ze bys dostaval drift body i v normalnich zavodech?

ak som to spravne pochopil tak iba v nejakom drift mode ale co ma byt vobec nejaky drift mod? to je jak nfs..drift mod - tak mas namiesto vozovky ladovu plochu alebo co?

ale inak si to ten typek hrozne pochvaloval...ze to nie je lahke ovladat na hrane ale ze ked ides v nejakom rozumnom tempe tak sa to sprava hrozne predvidavo a tak ako by clovek v reale cakal a potom s pribudajucimi kolami clovek zrychluje a zrychluje

Last edited by bavorak; 29.11.2012 at 11:13.
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2012   #54
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post
ak som to spravne pochopil tak iba v nejakom drift mode ale co ma byt vobec nejaky drift mod? to je jak nfs..drift mod - tak mas namiesto vozovky ladovu plochu alebo co?

ale inak si to ten typek hrozne pochvaloval...ze to nie je lahke ovladat na hrane ale ze ked ides v nejakom rozumnom tempe tak sa to sprava hrozne predvidavo a tak ako by clovek v reale cakal a potom s pribudajucimi kolami clovek zrychluje a zrychluje
Prost? vytvo?ili Drift mod s normální fyzikou, akorát s hodnocením drift?.
Na tom není nic špatného, p?ilákají tím jenom další lidi.
Podle toho, kolik má hra dávat výstup? se ješt? do?káme v?tších vychytávek a pichovin
Ten grip mi ob?as p?ipadal až moc velký, hlavn? na tráv? ?i písku...
Video s Formulí Abarth mi p?išlo, že je to NetKarPro jenom v jiným kabát?...
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 29.11.2012   #55
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by Rodo View Post
Grafika vypadá luxusn? a jak to v poslední dob? sleduju, tak by to mohlo být upln? super, a toho se práv? bojim, že z toho nakonec bude arkáda a m? jebne.
Fyzika vychazi s netkaru pro, muzes si sosnout demicko. Na Gamesconu zkouselo AC i par LFSaku a dost si fyziku pochvalovali.

Quote:
Originally Posted by Klouczech
Ten grip mi ob?as p?ipadal až moc velký, hlavn? na tráv? ?i písku...
Na gamesconu meli schvalne nastavenou velkou prilnavost na trave/pisku, pry kvuli lamam.

Quote:
Originally Posted by Klouczech
Podle toho, kolik má hra dávat výstup? se ješt? do?káme v?tších vychytávek a pichovin
Ja uz pomalu zhavim svuj Apple Dev ucet, chystam se udelat appku (na ajfouny a ajpedy) pro nahravani a porovnani dat z telemetrie.

Zkuste popremyslet, co vsechno byste v te appce chteli. Urcite chci udelat nahravani rychlosti auta v ramci kola a porovnavani ruznych kol v jednom grafu (supr pro ladeni setupu, porovnavani jednotlivych kol, jednotlivych jezdcu atd).

Pak by byl supr klasickej HUD. Nevim jestli AC umozni i vstup dat, to by pak na tom hudu mohli byt ruzny prepinace, tlacitka etc...
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv

Last edited by Logical; 30.11.2012 at 01:42.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 1.12.2012   #56
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Ja uz pomalu zhavim svuj Apple Dev ucet, chystam se udelat appku (na ajfouny a ajpedy) pro nahravani a porovnani dat z telemetrie.

Zkuste popremyslet, co vsechno byste v te appce chteli. Urcite chci udelat nahravani rychlosti auta v ramci kola a porovnavani ruznych kol v jednom grafu (supr pro ladeni setupu, porovnavani jednotlivych kol, jednotlivych jezdcu atd).
<rejp>
Já bych od té app cht?l, abych nemusel shán?t p?edražený iŠmatlátko, když mám p?ed sebou na analýzu mnohem lepších 24". Ale chápu, že d?lat app, aby byla p?edevším užite?ná, už dnes není dostate?n? cool
</rejp>
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 4.12.2012   #57
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

@Logical: narazil jsem náhodou na toto video http://www.youtube.com/watch?v=BWHKV2sfCNA, kde mluví o modování atd a mimo jiné z p?ísp?vk? pod videem:
- kunos says that every data of AC can be extracted and, eg, sent to a custom telemetry data software, or used to make on screen comparisons between, let's say, your tyre temps in your best lap, and the current lap ones
- the UI is written in html (fully customizable)
Což chápu tak, že AC v sob? n?jaké nástroje na zpracování/zobrazení/porovnání dat z telemetrie už mít bude, takže spíš tvo?it až co bude chyb?t
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 4.12.2012   #58
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
@Logical: narazil jsem náhodou na toto video http://www.youtube.com/watch?v=BWHKV2sfCNA, kde mluví o modování atd a mimo jiné z p?ísp?vk? pod videem:
- kunos says that every data of AC can be extracted and, eg, sent to a custom telemetry data software, or used to make on screen comparisons between, let's say, your tyre temps in your best lap, and the current lap ones
- the UI is written in html (fully customizable)
Což chápu tak, že AC v sob? n?jaké nástroje na zpracování/zobrazení/porovnání dat z telemetrie už mít bude, takže spíš tvo?it až co bude chyb?t
Uau, vlastni appky napsane v pythonu primo v AC UI? Tak to je bomba. Akorat jsem nepochytil, jestli ty data pujdou exportovat real-time i mimo AC (do jine PC appky, tabletu etc).
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 5.12.2012   #59
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Doufam ze AC nedopadne nejak takhle

__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 5.12.2012   #60
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Uau, vlastni appky napsane v pythonu primo v AC UI? Tak to je bomba. Akorat jsem nepochytil, jestli ty data pujdou exportovat real-time i mimo AC (do jine PC appky, tabletu etc).
P?jdou, mrkni na http://www.youtube.com/watch?v=FkyTDugp7kw od 9:30 do 12:00, nap?ed ovládání menu hry z tabletu a pak live dashboard/telemetrie na mobilu, prej bude API a p?jde vytáhnout všechno, samoz?ejm? až praxe ukáže.
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:42.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.