Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12.12.2004   #21
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

[quote:5dd4429a82="Nitemare"]no, historie shoutboxu samozrejme realizovatelna je, ale nema to smysl delat, protoze ke sdelovani podstatnejsich informaci je urceny prave forum...

omezeni na poslednich 20 prispevku tam bylo prave z duvodu, aby to lidi donutilo psat spis do fora, kde se da cokoliv snadneji dohledat


.... tak me napada, ze shoutbox by se dal integrovat do fora, tj na foru by byl thread, a cokoliv by se napsalo do shoutboxu by se zaroven obevilo i v nem... kouknu se do kodu phpbb jestli je to mozny takhle udelat..[/quote:5dd4429a82]

to radeji ne ;-( me osobne se libi jak to je
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 12.12.2004   #22
Nitemare
Regular Member

 
Nitemare's Avatar
 
Join Date: 4.1.2005
Location: Praha
Posts: 947
Default

...z jakyho duvodu radeji ne?

navenek by to mohlo vypadat uplne stejne jako ted.. a vyhodou by byla moznost banovat ip adresy i v shoutboxu
Nitemare is offline   Reply With Quote
Old 13.12.2004   #23
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Jde asi jen o muj pripad, protoze ja tu visim fakt furt a ctu uplne vsechno a shoutbox je podle me neco jinyho nef forum ;-( Ale jinak jestli to neco ulehci, tak na me nehled a udelej to.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 13.12.2004   #24
EmiT
Newbie

 
Join Date: 4.9.2004
Location: Turnov
Posts: 4
Default

Udelejte RSS stranek. pls
EmiT is offline   Reply With Quote
Old 14.12.2004   #25
Nitemare
Regular Member

 
Nitemare's Avatar
 
Join Date: 4.1.2005
Location: Praha
Posts: 947
Default

[quote:2b15d7d62d="EmiT"]Udelejte RSS stranek. pls[/quote:2b15d7d62d]
ok... je to na http://www.liveforspeed.cz/rss.php , a pridal sem taky odkaz do hlavniho menu
Nitemare is offline   Reply With Quote
Old 14.12.2004   #26
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Trochu bych to p?epsal aby to každej pochopil. V?bec tam není že se musí z?ídit konto na www.liveforspeed.com, je tam jen "pak klikn?te na odkaz LICENSE STATUS" jenže žádný takový tam není (v nenalogovanym stavu). M? to sice došlo, ale doma mi cht?li ud?lat radost a objednat LFS a v?bec to nepochopili a museli mi to ?íct! Zkažený Vánoce :-) :-) (joke)

P?ipište tam info v tom smyslu aby to pochpil i ?lov?k co nemá naštudovanej licen?ní model LFS, tj. jestli to dob?e chápu, novej ?lov?k m?že dát po obdržení voucheru "Create new account" a tam ten voucher rovnou p?ipsat a ?lov?k s kontem jde už po naogování do toho "LICENSE STATUS".
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 14.12.2004   #27
DoN
Administrator

 
DoN's Avatar
 
Join Date: 21.7.2004
Location: Rožnov p.R.
Posts: 1 103
Default

Po tom, co od nás obdržíte voucher key [b:bff3ee321a]se p?ihlašte[/b:bff3ee321a] na www.liveforspeed.com.......
__________________
http://www.rallyphotos.cz
DoN is offline   Reply With Quote
Old 14.12.2004   #28
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

k cemu je ten/ta/to rss?
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 14.12.2004   #29
EmiT
Newbie

 
Join Date: 4.9.2004
Location: Turnov
Posts: 4
Default

[quote:2f552ba5e1="Nitemare"][quote:2f552ba5e1="EmiT"]Udelejte RSS stranek. pls[/quote:2f552ba5e1]
ok... je to na http://www.liveforspeed.cz/rss.php , a pridal sem taky odkaz do hlavniho menu[/quote:2f552ba5e1]

Skvely, diky
EmiT is offline   Reply With Quote
Old 14.12.2004   #30
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

[quote:60ad872179="DoN"]Po tom, co od nás obdržíte voucher key [b:60ad872179]se p?ihlašte[/b:60ad872179] na www.liveforspeed.com.......[/quote:60ad872179]

Asi si nepochopil upln? co jsem psal. M? to dojde, ale koukni na to o?ima normálního ?lov?ka kterej t?eba objednává n?co upln? poprvý. [b:60ad872179]P?ihlašte se[/b:60ad872179] nic ne?íká o tom že si ?lov?k musí vytvo?it ú?et, ty lidi tam klidn? budou psát svoje jméno a jako heslo voucher nebo tak n?co.

No hlavn? že ten text je jasný tob?, protože kv?li tomu tam je :-)
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 15.12.2004   #31
Nitemare
Regular Member

 
Nitemare's Avatar
 
Join Date: 4.1.2005
Location: Praha
Posts: 947
Default

jaky je vas nazor na barvy a smajliky v shoutboxu?
Nitemare is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2004   #32
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

barvy zcela urcite ne a smajliky bych rek spise taky ne, kazi to dojem takovy jednoduchosti a strucnosti kterou bych od toho ocekaval a bude to smerovat k tomu ze to tam nekdo bude zasmajlovavat
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2004   #33
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

ja si taky myslim ze barvy ne a smajliky bych zatim nechal... jedna vec co bych ale udelal je to ze bych archiv shoutboxu dal do vlastni skupiny (pod Offtopic) trebas "Archiv Shoutboxu" pac takhle se rozsviti vseobecna diskuse jako ze je tam novej prispevek pokazdy, kdyz nekdo napise neco do SB...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2004   #34
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Jj presne tak, pod vseobecnou diskusi je to malinko obtezujici. Ale doufam, ze Chaosovo "pod Offttopic" skutecne znamena o radek niz nez je skupina Offtopic 8)
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2004   #35
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

jo tak sem to myslel, udelat 6. skupinu v hlavnim rozdeleni...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2004   #36
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

jo to jsem taky chtel aby to nesvitilo a tohle je dobry a jednoduchy :wink:
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 16.12.2004   #37
Nitemare
Regular Member

 
Nitemare's Avatar
 
Join Date: 4.1.2005
Location: Praha
Posts: 947
Default

[quote:07ae098ee1="Chaos"]ja si taky myslim ze barvy ne a smajliky bych zatim nechal... jedna vec co bych ale udelal je to ze bych archiv shoutboxu dal do vlastni skupiny (pod Offtopic) trebas "Archiv Shoutboxu" pac takhle se rozsviti vseobecna diskuse jako ze je tam novej prispevek pokazdy, kdyz nekdo napise neco do SB...[/quote:07ae098ee1]dobrej napad...

EDIT: uz sem to zmenil..
Nitemare is offline   Reply With Quote
Old 5.1.2005   #38
Nitemare
Regular Member

 
Nitemare's Avatar
 
Join Date: 4.1.2005
Location: Praha
Posts: 947
Default

tak zatim to vypada ze konverze postu na mercuryboard probehla v poradku... ale kdyby jste meli nejaky problemy se zasilanim nebo upravovanim postu, piste sem...
Nitemare is offline   Reply With Quote
Old 5.1.2005   #39
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Nitemare
tak zatim to vypada ze konverze postu na mercuryboard probehla v poradku... ale kdyby jste meli nejaky problemy se zasilanim nebo upravovanim postu, piste sem...
Jen zkousim jestli to teda chodi.
Chtel bych timto podekovat Nitemaremu ze udelal import, hned jdu najit jeden thread kterej jsem si chtel uz nekolik dni precist. Na rozdil od phpbb to vypada ze chodi napoprve i logovani, coz je super.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 5.1.2005   #40
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Nejde mi nahrat avatar (mimochodem furt nevim jak to slovo vzniklo) z disku, pise to "Chyba p?i nahrávání avatara. Soubour z?ejm? neexistuje." Davam tam uplne ten samej jakej jsem mel na minulym foru, jsou nejaky omezeni nebo cim to?
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.