Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31.12.2013   #1
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 275
Default Rozpis tratí

Rozpis tratí v0.5beta

Tak jsem se "vztekl", že jsem vázán aplikací t?etí strany, prohlíže?em atd., zavrtal se k pc a kompletn? to p?epsal v c++.

Je to poprvé, co vydávám takovouto aplikaci, tak doufám, že to bude fungovat. Testováno na Windows 8 (64bit), ale m?lo by to b?žet snad kdekoli.

Plánované vylepšení: podpora desítkového rozpisu, možnost více rozpis? pro jednu tra? (ang. p?tkový, sedmi?kový, desítkový), odd?lení nastavení a popisu audio soubor? a cokoli, co bude požadováno a vyhodnotím to jako dobrý nápad.

Instalace:
Stáhnout: Pacenotes.zip
rozbalit a spustit.

Kdo je zvyklý z RBR na Grosse, m?že si ho stáhnout zde: http://rbr.onlineracing.cz/index.php...lstart&dlid=28, v adresá?i .\audio vytvo?te složku Gross. Do ní nakopírujte všechny soubory z PaceNote a Number. Nakonec v .\codriver.ini zm??te name z Cernoch na Gross a máte tam Grosse

Používání:
Spustit

Modifikace:
codriver.ini obsahuje jména audio soubor?
rozpisy jsou v tracks\jméno-trat?.pn. Formát rozpisu je prozatím velmi striktní.
vzdálenost=hlášky,odd?lené,?árkami

Jakékoli hlášení chyb, nápady, vylepšení, modifikace jsou vítány.

Changelog:
-kompletn? p?ed?láno v c++ jako samostatná aplikace

Licence: Zatím prosím nikde nereuploadovat a pokud budete chtít n?kde sdílet tak pouze jako odkaz sem. Prozatím je to Closed beta pro CzechLFS komunitu. Doufám že moji d?v?ru nezklamete. Díky
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.

Last edited by salik1992; 1.1.2014 at 22:36.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2013   #2
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Dobra prace. Jen upozornuji, ze v RBR.zip v codriver.js uz mas nastaveno jmeno Gross, takze pokud nekdo bude chtit pouzit jen tvuj balik, tak je potreba upravit jemno v codriver.js na Cernoch
Jeste otazka je mozne nejak ovlivnit hlasitost hlasek?

Last edited by HonzaNB; 31.12.2013 at 15:05.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2013   #3
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 275
Default

Jejda. Jsem zkoušel Grosse, zda p?jde a zapomn?l to zm?nit. Hlasitost jedin? p?ekódováním. Mn? hlasitost sedí, zm?na možná p?es sm?šova? hlasitosti.

EDIT: Opraveno.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.

Last edited by salik1992; 31.12.2013 at 15:16.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2013   #4
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Tak halsitost uz jsem nasel, doplnil jsem si do rbr.js

Code:
cd.load();                //Na?tení
cd.volume=.35;        // uprava hlasitosti: <0, 1>
cd.play();                //Spušt?ní p?ehrávání
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2013   #5
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by salik1992 View Post
Jelikož API AC zatím nevrací správnou hodnotu procentuální pozice na trati, jsou rozpisy založené na ujeté vzdálenosti.
ac.getCarState(0, acsys.CS.NormalizedSplinePosition) normáln? procentuální pozici vrací, te? jsem to otestoval, couval, vracel se zp?t ke startu a na daném míst? mám stejné procento a? tam dojedu sebevíc klikat?.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2013   #6
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 275
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
ac.getCarState(0, acsys.CS.NormalizedSplinePosition) normáln? procentuální pozici vrací, te? jsem to otestoval, couval, vracel se zp?t ke startu a na daném míst? mám stejné procento a? tam dojedu sebevíc klikat?.
S tím jsem cht?l za?ít, ale za boha jsem z toho nevydoloval nic než 0.

P?idáno ovládání hlasitosti a nastavení offsetu hlášek. Pokud se nezobrazují slidery, pak dopl?ujte 0 až 100 pro hlasitost, a integer pro offset.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2013   #7
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Já to zkoušel p?ímo v AC jako Python aplikaci a na první dobrou, je to strašn? dlouhé desetinné ?íslo, takže jestli to taháš n?jak jinak, tak jestli na to máš správný typ nebo nevím kde je chyba. Na základ? této hodnoty fungují všechny ty Performance Shapery a podobné app.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 1.1.2014   #8
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 275
Default

Kompletní p?ed?lávka jako samostatná aplikace. viz. první post
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 1.1.2014   #9
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Jeste jsem nezkusil tvou novou verzi, ale napadlo mne zda by nebylo mozne pro to udelat interface v PHP a mít to jako miniaplikaci primo v AC.

Pres PHP by bylo mozne spoustet spolujezdce pripadne resit nastaveni aplikace. Pro C# jsem nasel mozne reseni kdy se aplikace se spusti jako jedina instance a kazde dalsi volani spusteni by do jiz bezici instance predalo jen parametry.

Dalsi mozne vylepseni by bylo mit rozpisy primo u odpovidajici trati v nejakem podadresari.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2014   #10
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 275
Default

Co jsem tak pro?ítal fórum AC, tak v budoucnu budou podporovány i miniaplikace napsané v c(++). Nap?íklad originální tachometr už tak d?laný je.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2014   #11
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Jedna chyba by tu byla, program nereaguje na zmenu hlasitosti. At zmenim na cokoliv, ulozim, restratuju, tak je hlasitost stale stejna
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2014   #12
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 275
Default

Jo, o tom vím. Jako opravu zatím m?žu doporu?it p?idat do ini tento ?ádek:
;volume not working yet

Musím najít, jak se dá nastavit hlasitost pomocí té knihovny jen pro jeden program. Jinak to nastavuje systémovou hlasitost. Což m? v testech málem stálo uši. Tak si tak poslouchám (ve sluchátkách) hudbu, a protože jsou výkonný, tak to mám tak na 20% více mén? neustále a najednou jsem dal debug a vylétlo to na 100%.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:40.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.