Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25.2.2009   #641
Jakub_mt
Regular Member

 
Jakub_mt's Avatar
 
Join Date: 23.1.2007
Posts: 696
Default

Taktiež nemám oprávnenie hlasova?.
Jakub_mt is offline   Reply With Quote
Old 25.2.2009   #642
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

sekce ma pravo zapisu jen pro cleny komise (dole)...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 25.2.2009   #643
Tommy V.
LFS Guru

 
Tommy V.'s Avatar
 
Join Date: 26.5.2006
Location: Valmez
Posts: 1 976
Default

ma nekdo pravo veta? nebo uz teda muzeme povazovat 150px za novou euronormu?
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 25.2.2009   #644
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

nevim o nikom... takze ano, 400x150 px je nova euronorma obrazku k clankum na titulku...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 26.2.2009   #645
mello
Member

 
Join Date: 7.1.2007
Posts: 149
Default

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
nevim o nikom... takze ano, 400x150 px je nova euronorma obrazku k clankum na titulku...
nemam rad euronormy ale 150 px vitam...
mello is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2009   #646
Woodbine
Senior Member

 
Woodbine's Avatar
 
Join Date: 15.5.2005
Location: Plze?
Posts: 1 360
Default

Technická - nefunguje mi "quick reply". Ne, že bych to n?kdy používal, ale zrovna dneska jsem cht?l a zjistil jsem, že to nejde. Je chyba na mém p?ijíma?i nebo tady na fóru?
__________________
Kopal jsem za EGT a byl jsem Escargot Rally Team manager. Už ani nepoužívám nastavení voz? od XEDOX engineering.
Hrál jsem na: Asus P4P800SE | Intel P4 2.8@3.4 | 1 GB DDR | ATI X800GTO | Logitech G25
Woodbine is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2009   #647
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Jak nefunguje? Musis nejdriv kliknout na u prislusnyho postu a pak az muzes psat
__________________
Flame
Flame is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2009   #648
Woodbine
Senior Member

 
Woodbine's Avatar
 
Join Date: 15.5.2005
Location: Plze?
Posts: 1 360
Default

To je trapný... Chyba byla jako vždy v obsluze.
__________________
Kopal jsem za EGT a byl jsem Escargot Rally Team manager. Už ani nepoužívám nastavení voz? od XEDOX engineering.
Hrál jsem na: Asus P4P800SE | Intel P4 2.8@3.4 | 1 GB DDR | ATI X800GTO | Logitech G25
Woodbine is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2009   #649
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Quote:
Originally Posted by Woodbine View Post
To je trapný... Chyba byla jako vždy v obsluze.


Vono to zas az tak moc quick neni...

Normal reply:
1) kliknes na Post reply
2) napises zpravu
3) das Submit

Quick reply:
1) kliknes na jedno tlacitko pro aktivaci quick reply
2) napises zpravu
3) kliknes na Post quick reply

Jedina vyhoda je asi v tom ze to samotny posilani zpravy probiha v jedny strance.
__________________
Flame
Flame is offline   Reply With Quote
Old 1.7.2011   #650
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Nepatri to uplne sem, ale nechcem zakladat novu temu:
bolo by mozne, aby sa v odkaze na konkretny prispevok (cislo vpravo hore) zamenilo showpost za showthred?
Rozdiel: http://forum.czechlfs.net/showpost.p...&postcount=611 http://forum.czechlfs.net/showthread...&postcount=611
Podla mna je to praktickejsie, pretoze casto sa odkazuje na celu diskusiu a nie iba jeden prispevok.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 2.7.2011   #651
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

GotharR: p?esunul jsem to, téma už tu je.

IMHO to není nejlepší nápad, protože když máš v?tší monitor a odkazuješ na poslední post, neukáže se ten p?ísp?vek u showthread jako první, takže není jasné, na co p?esn? doty?ný odkazoval, zmizela by tedy možnost p?esn? odkázat na jeden konkrétní p?ísp?vek. To co chceš ty docílí kdokoliv jednoduše jedním kliknutím v odkazovaném p?ísp?vku úpln? vpravo naho?e (thread, takže kdo má pot?ebu si p?e?íst i posty okolo, m?že.
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:15.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.