Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Závody > ALTP

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 7.3.2011   #861
Nicam
Newbie

 
Nicam's Avatar
 
Join Date: 14.9.2010
Posts: 72
Default

Tak a je to za náma . Byl to parádní Cup a tak bych cht?l pod?kovat organizátor?m a všem, kte?í se na tom jakkoliv podíleli, nem?li to vždy jednoduché a pat?í jim m?j obdiv.
Též díky všem závodník?m za vždy hojnou ú?ast a skv?lé souboje.

Gratuluji vít?z?m

FZR Cup ješt? nevím jestli pojedu, protože s tím autem si v?bec nerozumím .

(Rodo - koukni do PM)
__________________
Nicam 900W | my monitor | Ani sebelepší setup vozu se nep?izp?sobí vašemu skillu, funguje to pouze naopak.
Nicam is offline   Reply With Quote
Old 7.3.2011   #862
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

Quote:
Originally Posted by Nicam View Post
Tak a je to za náma . Byl to parádní Cup a tak bych cht?l pod?kovat organizátor?m a všem, kte?í se na tom jakkoliv podíleli, nem?li to vždy jednoduché a pat?í jim m?j obdiv.
Též díky všem závodník?m za vždy hojnou ú?ast a skv?lé souboje.

Gratuluji vít?z?m

FZR Cup ješt? nevím jestli pojedu, protože s tím autem si v?bec nerozumím .

(Rodo - koukni do PM)
jen pojed zvyknes si. snekum to taky moc nejde takze soupere vzdy najdes.
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #863
Tomas Ag CZ
Regular Member

 
Tomas Ag CZ's Avatar
 
Join Date: 8.3.2008
Location: St?íbro CZ
Posts: 567
Default

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Zpožd?ní je b?žný, u m? to bylo i n?co kolem 20 vte?in.

Jinak nevím, kde by mohl být problém.
Tak jsem to rozb?hal reinstalací LFS,jak jsi prosím t? ud?lal aby ti nevypadával zvuk když jdeš z okna LFS do directora t?eba zm?nit kameru na jiného jezdce,díky
__________________
Asphalt guys
asphaltguys@asphaltguys.cz
S2 licence od 03.2009
Asphalt guys facebook
Volant:Logitech G27
PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit
Tomas Ag CZ is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #864
Fast Jarda
Senior Member

 
Fast Jarda's Avatar
 
Join Date: 18.12.2008
Location: Horoušánky u Prahy
Posts: 1 222
Default

Quote:
Originally Posted by Tomas Ag CZ View Post
Tak jsem to rozb?hal reinstalací LFS,jak jsi prosím t? ud?lal aby ti nevypadával zvuk když jdeš z okna LFS do directora t?eba zm?nit kameru na jiného jezdce,díky
TVdirectorGUI.exe m?žeš p?ipojit i z jinýho PC, p?es IP a GUI port. Z jednoho PC to je trochu problém
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #865
Tomas Ag CZ
Regular Member

 
Tomas Ag CZ's Avatar
 
Join Date: 8.3.2008
Location: St?íbro CZ
Posts: 567
Default

Quote:
Originally Posted by Fast Jarda View Post
TVdirectorGUI.exe m?žeš p?ipojit i z jinýho PC, p?es IP a GUI port. Z jednoho PC to je trochu problém
a myslíš jak p?ipojit?jde to p?es net nebo propojit kompy kabelem?
__________________
Asphalt guys
asphaltguys@asphaltguys.cz
S2 licence od 03.2009
Asphalt guys facebook
Volant:Logitech G27
PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit
Tomas Ag CZ is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #866
Fast Jarda
Senior Member

 
Fast Jarda's Avatar
 
Join Date: 18.12.2008
Location: Horoušánky u Prahy
Posts: 1 222
Default

Quote:
Originally Posted by Tomas Ag CZ View Post
a myslíš jak p?ipojit?jde to p?es net nebo propojit kompy kabelem?
Vím že jednou jsme to d?lali s Flamem p?es Hamachi, protože p?es jeho IP nám to nešlo (asi to cht?lo ve?ejnou). Propojit PC m?žeš zkusit, jak to dokázal Kid nevím, ale on nám ?asem odpoví .
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #867
Tomas Ag CZ
Regular Member

 
Tomas Ag CZ's Avatar
 
Join Date: 8.3.2008
Location: St?íbro CZ
Posts: 567
Default

Kide,prosím t?,jak jsi to dokázal??prosím o návod pls
__________________
Asphalt guys
asphaltguys@asphaltguys.cz
S2 licence od 03.2009
Asphalt guys facebook
Volant:Logitech G27
PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit
Tomas Ag CZ is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #868
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 443
Default

Quote:
Originally Posted by Tomas Ag CZ View Post
Kide,prosím t?,jak jsi to dokázal??prosím o návod pls
Já mám krom? PC i no?as, na n?m jsem rozjel GUI.exe a p?i p?ipojení jsem zadal IP PC (zjistíš v p?íkazovým ?ádku p?íkazem ipconfig).
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #869
Tomas Ag CZ
Regular Member

 
Tomas Ag CZ's Avatar
 
Join Date: 8.3.2008
Location: St?íbro CZ
Posts: 567
Default

a propojil jsi je kabelem??ty dv? pc
__________________
Asphalt guys
asphaltguys@asphaltguys.cz
S2 licence od 03.2009
Asphalt guys facebook
Volant:Logitech G27
PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit
Tomas Ag CZ is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #870
K0Z3L_43V3R
Member

 
K0Z3L_43V3R's Avatar
 
Join Date: 1.8.2009
Posts: 150
Default

musia byt zosietovane, ako si ich prepopojis je na tebe, wifi router, RJ-45 kabel ...
__________________
K0Z3L_43V3R is offline   Reply With Quote
Old 9.3.2011   #871
Tomas Ag CZ
Regular Member

 
Tomas Ag CZ's Avatar
 
Join Date: 8.3.2008
Location: St?íbro CZ
Posts: 567
Default

Quote:
Originally Posted by johny View Post
musia byt zosietovane, ako si ich prepopojis je na tebe, wifi router, RJ-45 kabel ...
No a nem?žete mi poradit jak je propojit?cht?l bych je propojit p?es router,tak jestli pot?ebuji k?ížový kabel nebo sta?í normal.Nebo jestli nevíte jak se to d?lá p?es wifi vysílaného z routeru,notebook by byl p?es wifi a desktop kabelem z routeru,pokud to tak jde,kabelem mi to nejde propojit,na notasu mi to píše p?ipojeno,když zkusím ping na druhej komp tak je odezva,když dám ping z desktopu na notas tak mi napíše vypršel ?as p?ipojení, lfs director gui mi nefunguje když tam dám ip p?id?lenou z routeru zjišt?nou ipconfigem,pora?te prosím,díky
__________________
Asphalt guys
asphaltguys@asphaltguys.cz
S2 licence od 03.2009
Asphalt guys facebook
Volant:Logitech G27
PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit

Last edited by Tomas Ag CZ; 9.3.2011 at 09:00.
Tomas Ag CZ is offline   Reply With Quote
Old 9.3.2011   #872
Tomas Ag CZ
Regular Member

 
Tomas Ag CZ's Avatar
 
Join Date: 8.3.2008
Location: St?íbro CZ
Posts: 567
Default

Tak jsem kompy propojil k?ížovým kabelem,p?es cmd se mnou na ping komunikují,ip jsem dal 10.0.0.1 a 10.0.0.2,ale Gui mi stejn? z no?asu nejde,nevíte co s tím?
__________________
Asphalt guys
asphaltguys@asphaltguys.cz
S2 licence od 03.2009
Asphalt guys facebook
Volant:Logitech G27
PC:Zákl. Deska MSI ZH77A-G43,CPU Intel Core i5-3470K 3.4 GHz,16 GB DDR3 Ram,Graf. karta MSI GeForce GTX 560Ti Twin Frozer II OC 1 GB DDR5 Ram 256 bit,zvuk. karta ext. Nativ Instrument Komplet Audio 6,monitor BenQ G2220 22" Full HD,systém Win 7 professional 64 bit
Tomas Ag CZ is offline   Reply With Quote
Old 12.3.2011   #873
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Tak jsem zase doma a výsledková listina je aktualizovaná. Krom? výsledk? jezdc? jsou tam i kone?né výsledky tým?, které s náskokem 24 bod? vyhrál tým Angel Power Racing ( ) se zástupci GeppertR, Flame, Fast Jarda a KLIMA Zdenek, na 2. míst? Asphalt Guys ve složení Jirka24, pikaso0000 a petersbond a na bronzový stupínek dosáhl tým Team Inferno, což je obdivuhodné, když má tým jen jednoho zástupce.

http://lempls-results.kvalitne.cz/EGT_GTR_2010/

Replaye se pokusím dát p?es víkend na Spdo.
__________________
Flame

Last edited by Flame; 12.3.2011 at 20:29.
Flame is offline   Reply With Quote
Old 12.3.2011   #874
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

dobrá práce kolegové, i v týmech, i v jednotlivcích, gratz vám a gratuluce vít?zi
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 12.3.2011   #875
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

Flame diky super
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 12.3.2011   #876
Lala
Regular Member

 
Lala's Avatar
 
Join Date: 20.3.2005
Location: Plze?
Posts: 654
Default

Hm, tak jsem nakonec az 8. - holt 2 absence me staly dost bodu. Chtel jsem byl aspon v Top5, ale aspon se teda muzu utesovat tim, ze jsem precijen nejrychlejsi XRR
Cup byl prima. Poradatelum patri DIKY. Byla spousta peknych souboju, nejaka ta smula, hodne driny ... tak nejak vsecko.
Zajimavost: z odjetych 19 zavodu jsem hned 7x skoncil na 5. pozici - jako bych je mel predplacene
__________________
Cin ostatnim to, co si prejes, aby cinili oni tobe.
Lala is offline   Reply With Quote
Old 16.3.2011   #877
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Quote:
Originally Posted by Tomas Ag CZ View Post
Tak jsem kompy propojil k?ížovým kabelem,p?es cmd se mnou na ping komunikují,ip jsem dal 10.0.0.1 a 10.0.0.2,ale Gui mi stejn? z no?asu nejde,nevíte co s tím?
Obvykle je lepšie použi? aj ten najhlúpejší hub (switch, router - líšia sa "inteligenciou") ako prepája? PC priamo. To vlastne znamená, že jedno z tých PC má dve sie?ovky? Tam môže by? problém s routingom...

Chcelo by to možno výstup z príkazu "route print". A ke? dáš rovnaký príkaz ako ping, ale namiesto ping "tracert", vypíše iba jeden riadok? (to znamená že ide priamo a nie cez nejaké "hop" medzipristátie).

10.0.0.x, maska 255.255.255.0 by malo fungova?, ale pre istotu by som skúsil aj druhý rozsah IP ur?ený pre lokálne siete, ?iže napríklad 192.168.1.x.

Ešte neviem ?i máme istotu že do toho nekecá firewall, ping môže pusti? ale iné porty nie...

Update: A ešte sa vrátim k:

Quote:
Originally Posted by Tomas Ag CZ View Post
No a nem?žete mi poradit jak je propojit?cht?l bych je propojit p?es router,tak jestli pot?ebuji k?ížový kabel nebo sta?í normal.Nebo jestli nevíte jak se to d?lá p?es wifi vysílaného z routeru,notebook by byl p?es wifi a desktop kabelem z routeru,pokud to tak jde,kabelem mi to nejde propojit,na notasu mi to píše p?ipojeno,když zkusím ping na druhej komp tak je odezva,když dám ping z desktopu na notas tak mi napíše vypršel ?as p?ipojení, lfs director gui mi nefunguje když tam dám ip p?id?lenou z routeru zjišt?nou ipconfigem,pora?te prosím,díky
Sú?asné routery sú v tomto už ?asto také prefíkané, že si druh kábla zistia automaticky, takže s routerom by to mohlo by? jedno, viz aj blikajúce LEDky na routeri a na sie?ovke signalizujúce prebiehajúcu komunikáciu (nejakú). Notebook cez wifi a PC cez kábel do toho istého routeru - toto mi funguje (s mobilom, aplikácia na dashboard cez wifi). Myslím že ke? ?lovek si vytvorí alebo nechá routerom prideli? IP (DHCP server na routeri), tak to funguje samé od seba, ?iže IP adresa routera (celý ?as píšem o lokálnej, nie IP adresa ktorou sa prezentuje navonok) bude nastavená na klientoch (notebook, PC) ako "gateway".

Inak osobne mám PC nastavenú fixnú IP, aj kvôli pravidlám pre port forwarding, ale notebook, PS3, mobil si ju zoberú z routera a zariadenia sa vidia aj tak. Vlastne niektoré routery umož?ujú pride?ova? ur?enej MAC adrese stále rovnakú IP. Prípadne, môžeš niekedy skúsi? príkaz "ipconfig /renew", ak sa nemýlim (som teraz v Ubuntu). :-) A taký "netstat -c" ukáže aktívne spojenia.

No neviem, asi som bol zbyto?ne dlhý a informácií dal málo. :-)
__________________
Peter Machala, Killer Race Team

Last edited by Substance242; 16.3.2011 at 19:56.
Substance242 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:18.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.