Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30.12.2006   #21
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 443
Default

End of OT
----------------
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 4.3.2007   #22
Zephyr
Newbie

 
Join Date: 5.6.2006
Posts: 32
Default

tak co???
ješt? nikdo nedošel na to ?ím ten potenciometr nahradit???
Už mám celkem abs?ák
Skoušel jsem to s myší, ale nejde mi to
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 5.3.2007   #23
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

doma se mi vali prave tenhle potak ze stareho wingmana, ale je uz celkem odreny a netroufam si odhadovat jak dlouho jeste vydrzi... tak kdybys chtel, tak se nejak ozvi...
jet is offline   Reply With Quote
Old 5.3.2007   #24
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by Zephyr View Post
tak co???
ješt? nikdo nedošel na to ?ím ten potenciometr nahradit???
Dosel.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 6.3.2007   #25
Zephyr
Newbie

 
Join Date: 5.6.2006
Posts: 32
Default

4 Jet> ?ove?e to byl fofr.Dneska už to došlo. Moc moc moc díky.Už to jdu vyzkoušet :-)))
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 6.3.2007   #26
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

to ziram, ceska posta se pochlapila tak doufam ze bude aspon nejakou dobu fungovat..
jet is offline   Reply With Quote
Old 6.3.2007   #27
Zephyr
Newbie

 
Join Date: 5.6.2006
Posts: 32
Default

Tak jsem si dnes zajezdil
od 27,12,2006 to byla celkem doba :-/
mno a první kolo na BW s XTR bylo pod 1,26,xx
JETe ješt? jednou díky
Zephyr is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #28
windmouse
Moderator

 
windmouse's Avatar
 
Join Date: 12.12.2004
Location: Praha
Posts: 814
Default

vypadá to, že mi úpln? odešel potenciometr na plynovém pedálu, neustále ukazuje hodnotu, jako že je naplno stla?ený

asi se na to vyprdnu, rozbiju prasátko a koupím G25
__________________
...
windmouse is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #29
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

to je dost divny, neupad/neukroutil se ti nekde jen drat? potak vyndej a zmer multimetrem
jet is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #30
windmouse
Moderator

 
windmouse's Avatar
 
Join Date: 12.12.2004
Location: Praha
Posts: 814
Default

no vidis, to je taky moznost, ze je nekde treba vakl nebo tak
__________________
...
windmouse is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #31
windmouse
Moderator

 
windmouse's Avatar
 
Join Date: 12.12.2004
Location: Praha
Posts: 814
Default

mel jsi docela pravdu jete, opravdu to je zlomeny kabel, kdyz prohodim kabely k potenciometrum, tak mi plyn nejake hodnoty dava a brzda ne
__________________
...
windmouse is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #32
Spangler
LFS Guru

 
Spangler's Avatar
 
Join Date: 30.1.2006
Location: Kutná Hora, Praha
Posts: 3 251
Default

Quote:
Originally Posted by windmouse View Post
mel jsi docela pravdu jete, opravdu to je zlomeny kabel, kdyz prohodim kabely k potenciometrum, tak mi plyn nejake hodnoty dava a brzda ne
porad prodas za 500,- ?
__________________
ACTUAL LINUX e-Racing Team
http://lfs.actual.cz
Spangler is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #33
windmouse
Moderator

 
windmouse's Avatar
 
Join Date: 12.12.2004
Location: Praha
Posts: 814
Default

ted už ne, promi?, myslel jsem, že už je ten volant opravdu jen na ND
__________________
...
windmouse is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #34
windmouse
Moderator

 
windmouse's Avatar
 
Join Date: 12.12.2004
Location: Praha
Posts: 814
Default

obrazek z DXTweaku v moment? kdy je brzda nap?l zamá?klá, plynový pedál je v klidové poloze

všimn?te si prosím, že akcelerátor hlásí plné stla?ení pedálu, i když je v naprostém klidu

edit: grrrrrr, zase spatne, brzda i plyn jsou na teto ilustraci v klidove poloze
__________________
...
windmouse is offline   Reply With Quote
Old 15.4.2007   #35
windmouse
Moderator

 
windmouse's Avatar
 
Join Date: 12.12.2004
Location: Praha
Posts: 814
Default

tak už mám provizorní ?ešení
__________________
...
windmouse is offline   Reply With Quote
Old 26.11.2007   #36
PetoB
Newbie

 
PetoB's Avatar
 
Join Date: 19.3.2007
Location: Slovakia
Posts: 16
Cool dajte to na HALL

ja som prerobil pedal na HAll senzor a je to PARADA.Nic nekmita ani sa to nikdy nezoderie.Pozrite strucny navod na http://www.omr.tym.sk/navody.html
PetoB is offline   Reply With Quote
Old 26.11.2007   #37
Spangler
LFS Guru

 
Spangler's Avatar
 
Join Date: 30.1.2006
Location: Kutná Hora, Praha
Posts: 3 251
Default

Quote:
Originally Posted by PetoB View Post
ja som prerobil pedal na HAll senzor a je to PARADA.Nic nekmita ani sa to nikdy nezoderie.Pozrite strucny navod na http://www.omr.tym.sk/navody.html
nejak mi nefunguji obrazky
__________________
ACTUAL LINUX e-Racing Team
http://lfs.actual.cz
Spangler is offline   Reply With Quote
Old 26.11.2007   #38
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

To bude tim ze nekdo neumi delat stranky.

file:///D|/Web%20Creation/DSC00854.jpg

Copak v tom odkazu je asi spatne?
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 26.11.2007   #39
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

A az budou obrazky fungovat, dopln k nim autora a odkaz na puvodni thread na rsc foru . Jinac o Hallech je dread i tu.

Last edited by Kada; 26.11.2007 at 20:24.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 27.11.2007   #40
PetoB
Newbie

 
PetoB's Avatar
 
Join Date: 19.3.2007
Location: Slovakia
Posts: 16
Wink

Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
nejak mi nefunguji obrazky
Opravil som to dik za upozornenie .Ked som to testoval doma tak to slo,ale obrazky to tahalo z disku .Takze uz to ide a mozete si to pozriet.
PetoB is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.