Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31.12.2010   #1
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Smile P?ístrojovka

Narazil jsem na pom?rn? zajmavou aplikaci pro androida
http://www.youtube.com/user/hwkr#p/u/0/skCOKCRWZ3g
http://www.appbrain.com/app/lfs-dashboard/com.hwk.lfsdashboard
Na mobilu to funguje skv?le (zkoušel jsem na dvou 2.1 i 2.2 s r?zným rozlišením, ale je to d?lané pro 800x480). Snad se bude jest? vyvíjet (ne že by vysloven? n?co chyb?lo, ale pokud by dod?lal t?eba i p?ístrojovku ve stylu XFR , nebo podporu pro X-sim ). Te? už to umí automatickou zm?nu podle auta (p?idá ukazatel turba, p?ípadn? m?ní rozsahy). Ve spojení s n?jakým ?ínským tabletem (7" nebo v?tším) by to mohla být supr p?ístrojovka.
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2010   #2
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Jú, to je paráda, funguje! :-D HTC Hero, originál Android 2.1, pripojenie cez wifi na router.

Tie riadky v cfg už sú, treba len nastavi? hodnoty.
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2010   #3
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Kolik ti to ukazuje fps ? Me na novem kolem 40 a na starem mobilu kolem 20, na tom starem je to takove lehce trhane (i kdyz ma nizsi rozliseni a je pretaktovan na vetsi takt nez novy) , ale hlavne kdyz jsem zkousel data posilat na oba tak to jelo na obou trhane. Asi to nehrozi ze bych pouzival dve zarizeni najednou ale kdo vi
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2010   #4
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Myslel som že vyše 70 lebo pripadá mi to úplne plynulé, ale je to iba okolo 17. :-) Jednotka a sedmi?ka sú dos? podobné. :-)
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2010   #5
SIR
Regular Member

 
SIR's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: LB City
Posts: 811
Default

po dlouhe dobe neco napisu

odzkouseno na Samsung Galaxy Spica, Android 2.1 a vypada to, ze to v pohode funguje. mam +- 23fps a trhane mi to neprijde. mozna to i nekdy vyzkousim vic, az najdu pod nanosem prachu volant
SIR is offline   Reply With Quote
Old 31.12.2010   #6
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Vypozoroval jsem ze to zavisi na vytizeni PC ted po nastaveni grafiky uz me to ukazuje taky kolem 25 ale kdyz sem jel dva mobily najednou tak se to trhalo. Nevi nekdo jak se poradne nastavuje v OutGauge vice IP ? me to fungovalo kdyz sem tam mel 192.168.1.250/0 (nebo /1,2 atd) (mobily maj 250 a 251), ale nevim co presne sem tim nastavil.
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 1.1.2011   #7
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

To zkusím, snad to p?jde na HTC Wildfire... aspo? ten digitální, protože na ten analog to má moc malý rozlišení.
__________________
Flame
Flame is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2011   #8
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

nevidim ziadne realne vyuzitie ale funguje mi to a je to pekna aplikacia ale radsej by som nieco podobne mal v realnom aute...iPhone sa mi zda ma nejaku aplikaciu kde ukazuje pretazenie, zrychlenie atd
http://reviews.cnet.com/8301-13746_7-10424432-48.html
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2011   #9
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

No na mobilu to vyuziti az tak nema (problem s velikosti) na tabletu uz by to bylo mnohem lepsi (je to jednodusi nez delat realne budiky a levnejsi nez usb monitory ) proste my hracickove to vyuzijeme
Aplikace na mereni zrychleni samozrejme existuji treba http://www.appbrain.com/app/mpm-g-fo...android.gforce nebo tohle vypada zajmave http://www.appbrain.com/app/clockwor...autologgerlite
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2011   #10
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Quote:
Originally Posted by bavorak View Post
ale radsej by som nieco podobne mal v realnom aute...
Ako píše Mambo, také aplikácie samozrejme sú (ale ja mám Fabiu HTP, takže ?o je zrýchlenie by som mohol mera? asi len pri ?elnom náraze, konkrétne záporné zrýchlenie), viac som ale vytešený z aplikácie Torque, pomocou ktorej vidím srandy ako teplota vzduchu na vstupe, poloha plynového pedálu... všetko možné. Treba k tomu ale bluetooth OBD 2 krabi?ku pripojenú na zbernicu auta, na eBay za pár pe?azí. Pá?ilo sa mi tiež ke? mi asi dva týždne po servisnej prehliadke zasvietila kontrolka motora, pozrel som si aká presne chyba to je, pre?ítal si o nej, a zrušil kontrolku (toto sa samozrejme neodporú?a ako "oprava").

http://www.appbrain.com/app/torque/org.prowl.torque

Samozrejme dá sa to aj s PC, ale to vä?šinou do auta nenosievam. :-)
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 2.1.2011   #11
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Tak ten program už jsem zkoušel a funguje skv?le Jen mám mobil s celkem malým displejem a rozlišením, takže nic moc to nevyužiju. Možná tak ten digitální display. Jen vymyslet, kam to uchytit

Edit: takhle jsem to provizorn? vy?ešil
Attached Images
File Type: jpg IMG_2918.jpg‎ (77.5 KB, 93 views)
__________________
Flame

Last edited by Flame; 2.1.2011 at 19:00.
Flame is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #12
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

mala otazecka: ta IP v outga... ma byt IP mobilu? a ak mam nastavene v routeri DHCP automaticke priradovanie IP tak potom ako?
momentalne niesom doma tak nemozem odskusat, preto tie otazky...
__________________
C2D 6600, MB Asus P5B, 4GB DDR-2-667, nVidia 8800GTX, 500GB HDD, X-Fi Gamer, LCD Acer AL2051W, G15 keyboard, MX1000 mouse, G25 wheel
karlik is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #13
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Ano tam se nastavovala IP zarizeni, pokud pouzivas dynamickou IP nebylo by lepsi si v routru nastavit at to u vybranych zarizeni nastavuje natvrdo ? (nez to pokazde menit)
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #14
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

V tom programu dej menu - help, tam jsou ty údaje
__________________
Flame
Flame is offline   Reply With Quote
Old 8.3.2011   #15
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by Flame View Post
V tom programu dej menu - help, tam jsou ty údaje
jj vsetko nastavene, nastastie router podporuje rezervaciu zariadeni na danu ip tak to ide bez problemov
__________________
C2D 6600, MB Asus P5B, 4GB DDR-2-667, nVidia 8800GTX, 500GB HDD, X-Fi Gamer, LCD Acer AL2051W, G15 keyboard, MX1000 mouse, G25 wheel
karlik is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2011   #16
RazzzerCze
Newbie

 
Join Date: 1.4.2011
Posts: 13
Default

to už je stary to sem mnel asi pred pul rokem udelany pres PSP
RazzzerCze is offline   Reply With Quote
Old 23.12.2011   #17
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Prístrojovka pre iPhone/iPad:

http://www.virtualr.net/ihud-for-ira...-now-available
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 15.5.2012   #18
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Fanateca, máte? :-)

http://www.virtualr.net/fanaleds-for...or-speed-video
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 21.5.2013   #19
Mirek Stod?lka
Newbie

 
Mirek Stod?lka's Avatar
 
Join Date: 12.4.2013
Location: Olomouc
Posts: 32
Default ?

Dá se to dostat zadarmo? Jak to mám propojit s pc ? Jinak velmi dobrý nápad na mém tabletu to p?jde snad skv?le a já budu kone?n? mít p?ístrojovku
__________________
Zdraví vás rs logic(CZ).
Škoda Octavia II 2.8 V6
Mirek Stod?lka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:06.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.