Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 2.9.2008   #101
Dano V
Member

 
Dano V's Avatar
 
Join Date: 2.9.2008
Posts: 171
Default

Ahoj, viete mi povedat pre?o mi free track po štarte kamery spadne? kamera MSI s infra
Dano V is offline   Reply With Quote
Old 3.9.2008   #102
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

FreeTrack pada, kdyz vidi moc bodu. Nastav si pred startem "treshold" na maximum, spust obraz z kamery a pak snizuj treshold.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 3.9.2008   #103
Dano V
Member

 
Dano V's Avatar
 
Join Date: 2.9.2008
Posts: 171
Default

Vyriešené , sta?ilo doinštalova? ovláda? od kamery
Som si to uvedomil až dnes ve?er. V?era už bolo neskoro v noci tak mi to už nepálilo jak treba.

Kada: Teraz už nepada, len pri velkom po?te bodov svieti kontrolka CPU
Teraz už len vystrihnú? pásiky a testovat jak to de
Dano V is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2008   #104
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Nebudete delat prodejni set?
Osvedcena kamera + odrazne pasky?
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2008   #105
Tairo
Administrator

 
Join Date: 26.9.2004
Location: Plzen
Posts: 1 668
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
Nebudete delat prodejni set?
Osvedcena kamera + odrazne pasky?
neni problem a jak jsem uz psal, klidne i pomuzeme s realizaci
__________________
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . .Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. . . . . . .
Jabber:
tairo(zavinac)jabber.actual.cz
Tairo is offline   Reply With Quote
Old 4.9.2008   #106
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Dratenou kostru s infra led mam uz davno. Akorat to skoncilo na kamere ktera je na .... A novou jsem jeste nekoupil. A kabel free verze me laka.
Musim poridit kameru a ty pasky. Idealne odrazne spendliky a ve vetsim mnozstvi na nocni geocache.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 7.10.2008   #107
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Vysla nova verze Freetracku 2.2 s podporou wii mote nechtel by to s nim nekdo vyzkouset ?
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 8.10.2008   #108
SilverFox
Member

 
SilverFox's Avatar
 
Join Date: 12.8.2007
Location: Plze?
Posts: 313
Default

Zatim muzu rict jen ze to wiimote najde a pri nakloneni ovladace se natoci obraz na sirku
__________________
MSI GX700X, G25, Recaro
http://westtouge.blogspot.com/
SilverFox is offline   Reply With Quote
Old 3.2.2009   #109
00Inferno00
Newbie
 
00Inferno00's Avatar
 
Join Date: 16.4.2007
Posts: 49
Default

Cus muzu nekoho poprosit o icq pomoc s rozjetim freetracku? Mam 311R a pasky z vesty.
__________________
CPU C2D E2160 @3000MHz [334x9] aircooled by Scythe Ninja Plus, MB ASUS P5K-E Wifi AP, RAM A-Data Vitesta Extreme Edition 2x2048MB 800+ MHz 4-4-4-12, VGA Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X 1GB DDR5, HDD 1750GB (1000GB+500GB+250GB) all SATA, PSU Corsair HX520 520W, OS Windows Vista Ultimate SP2 x32bit Case Tuned Cooler Master Centurion 534, Wheel Logitech DFP, Volkswagen Golf mk.IV TDI ARL 150hp 320NM driver
00Inferno00 is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2009   #110
BaryCZ
Newbie

 
Join Date: 23.3.2009
Location: Chrudim
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by Mambo View Post
Vysla nova verze Freetracku 2.2 s podporou wii mote nechtel by to s nim nekdo vyzkouset ?

Ahoj, no co se Freetracku tyce, tak doporucim toto:
http://condorsoaring.sk/phpBB2/viewt...t=362&start=15

zvlaste prispevky od uzivatele DaggyMAC, kterej ma wiimote a freetrack omotany kolem prstu
BaryCZ is offline   Reply With Quote
Old 9.2.2010   #111
froxic
Newbie

 
Join Date: 5.2.2010
Posts: 7
Default

O vikendu budu kutit ten freetrack. Webku mam odzkousenou ze bere IR signal v pohode, jako filtr pro celodenni pouziti (i za svetla) jsem pouzil plotnu z diskety - propousti IR spektrum, ostatni vysoce tlumi. 3 x klasicke IR ledky 5mm 50stupnu (80 neni k dostani) 1 x 270ohm odpor (vychazi to pro 9V baterii kolem 285ohmu, 300ohm by bylo mozna moc a ledky by nebyly tak jasne) 1 x 9V baterie + klip na ni + draty (9V pro vetsi vydrz) 1 x vypinac Toto budu davat na ksiltovku a tavnou pistoli vytvorim konstrukci. Tak drzte palce a kdyby byl zajem poslu potom foto vytvoru
froxic is offline   Reply With Quote
Old 28.8.2010   #112
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Ahoj, snazim se rozchodit freetrack s kamerkou genuis 2025R. Vse funguje i v LFS, ale mam maximalni frame rate z kamery jen 7 FPS a pak je pohyb v LFS docela trhany.

Jak zvysit FPS? System je Win7 64b, freetrack 2.2.0, rozliseni z kamery je 320x240

Last edited by HonzaNB; 28.8.2010 at 10:10.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 28.8.2010   #113
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Vypni automatickou expozici (Auto Exposure) a vyvazeni bile (White balance).
Kada is offline   Reply With Quote
Old 28.8.2010   #114
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Quote:
Originally Posted by Kada View Post
Vypni automatickou expozici (Auto Exposure) a vyvazeni bile (White balance).
Vse je vypnuto a porad stejne
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 28.8.2010   #115
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Tak jsem zjistil, ze snimkova frekvence kamery zavisi na jasu okoli. Kdyz mam objektiv zakryty IR filtrem z diskety, tak spadne na 7 FPS. Kdyz je filtr sundany a v pokoji svetlo, tak se dostavam na 30 FPS
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 28.8.2010   #116
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

to znamena, ze je porad zapnuta autoexpozice, zkus ji vypnout primo v registrech
jet is offline   Reply With Quote
Old 29.8.2010   #117
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
to znamena, ze je porad zapnuta autoexpozice, zkus ji vypnout primo v registrech
Tak jsem neuspel. Prohledal jsem registry na co me napadlo, ale nic co by se podobalo nastaveni vlastnosti kamery jsem nenasel.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 29.8.2010   #118
wolf359
Newbie

 
Join Date: 29.8.2010
Posts: 1
Default

Tak tohle m? taky zajímá. Kde v registru co zm?nit? Chci kupovat Genius 1325R a zprovoznit freetrack.
wolf359 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:34.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.