Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12.5.2014   #781
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Tak dnes som si na Logicalovom serveri vyborne pojazdil, dokonca aj na publicu boli ludia slusni Konecne som si zvykol aj na booking, chce to len zmenit filozofiu. V pripade, ze mate zvoleny server kam sa chcete dostat, tak treba preckat akurat kym vsetci skoncia a potom to uz ide v pohode. Navyse mam pocit, ze aj vdaka tomu su vsetci slusnejsi. V pripade velkej nehody nehrozi restart a museli by cakat na novy booking
Som rad, ze som mal moznost otestovat svoj PC pri zavode s 24 autami a ide to v pohode, aj ked uz nedrzi 60 fps, ale klesa to aj ku 40.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 13.5.2014   #782
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default Nordschleife

Na privat jsem nastavil Nordschleife. Link na stazeni trati tady. Zip rozbalit do \SteamLibrary\SteamApps\common\assettocorsa\conten t\tracks tak aby ve slozce tracks byla slozka s nazvem "nord_snoopy_0.4.2". Bacha ta trat je work in progress
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv

Last edited by Logical; 13.5.2014 at 01:49.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 13.5.2014   #783
Felix
Regular Member

 
Join Date: 14.8.2004
Location: Lhenice
Posts: 952
Default

Trat nejde stahnout Nechcete tam dat neco normalniho?
Felix is offline   Reply With Quote
Old 14.5.2014   #784
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Hlavne uz je k dispozicii verzia 0.4.3
http://www.assettocorsa.net/forum/in...y-snoopy.9846/
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 14.5.2014   #785
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

len taky kratky offtopic
je tu verzia early access 0.9.10
Co si myslite, po ake cislo X to pojde? 0.9.X?
Toto ma este daleko k 1.0 takze moj tip by bol 0.9.22
BTW: jednoznacne by som zaviedol autokick na zaklade pingu... nemozem vystat jazdcov na serveri s pingom 350ms ked su evidentne pomalsi, a kazdy pokus o predbehnutie skonci hodinami v trave alebo piesku. Toto sa mi stalo pocas 5 koloveho preteku na Monze GT3 4x . Ja osobne ak vidim ze mam ping na server vyssi ako 100ms tak sa tam ani nepripajam

Last edited by Puma ///; 15.5.2014 at 00:03.
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 16.5.2014   #786
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

No ja myslim, ze po 0.9.XX, zazijeme jeste par 0.1X.XX nez se dostaneme k 1.0.0
Multiplayer je daleko k tomu, aby sla vydat plna verze.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 16.5.2014   #787
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 289
Default

Server pre Linux?

http://www.virtualr.net/assetto-cors...linux-released
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 18.5.2014   #788
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

zalozil jsem server CzechLFS.net testserver
server je na optice s konektivitou do internetu 500Mbps

limit pro zacatek 10 lidi, nevim jak moc to bude davat ten stroj (virtualni) na kterem to bezi.
je tam nastaveny ktm xbow a lotus 2, v pripade zajmu zmenim na cokoliv jineho...

Last edited by jet; 18.5.2014 at 02:33.
jet is offline   Reply With Quote
Old 18.5.2014   #789
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
zalozil jsem server CzechLFS.net testserver
Ten nazov si zabil Kazdopadne chvalim kazdy dalsi server. Na to prihlasovanie do preteku si zatial neviem zvyknut. Pride mi to, ze si potrebujem vzdy vyhradit aspon hodinu casu na 1 kratky pretek. Toto sa mi u LFS paci, ze mam pol hodinky cas, sadnem,zapnem, a ide sa
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 18.5.2014   #790
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Vela casu treba ked chces ist na konkretny server. Ked ti to je jedno, tak sa da jazdit do 5 minut Ja si na to pomaly zvykam, je to take pokojnejsie, ked sa nejde zo zavodu do zavodu, ale vzdy sa ide znovu kvalifikacia + je pauza pocas bookingu. Chce to trochu trpezlivosti, ale da sa to zvladnut A hlavne mam pocit, ze to filtruje zavod od crasherov, ja som uz co-to pojazdil a ziadneho crashera som nestretol.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 18.5.2014   #791
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Puma /// View Post
Ten nazov si zabil Kazdopadne chvalim kazdy dalsi server. Na to prihlasovanie do preteku si zatial neviem zvyknut. Pride mi to, ze si potrebujem vzdy vyhradit aspon hodinu casu na 1 kratky pretek. Toto sa mi u LFS paci, ze mam pol hodinky cas, sadnem,zapnem, a ide sa
http://www.kegetys.fi/freejoin/
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 19.5.2014   #792
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
zalozil jsem server CzechLFS.net testserver
server je na optice s konektivitou do internetu 500Mbps

limit pro zacatek 10 lidi, nevim jak moc to bude davat ten stroj (virtualni) na kterem to bezi.
je tam nastaveny ktm xbow a lotus 2, v pripade zajmu zmenim na cokoliv jineho...
2 plny servery (48 lidi) mi zraly asi 20% dvoujadroveho cpu (obe jadra ale dedikovany) a 2Mbity, takze se toho nemusis vubec bat.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 19.5.2014   #793
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
2 plny servery (48 lidi) mi zraly asi 20% dvoujadroveho cpu (obe jadra ale dedikovany) a 2Mbity, takze se toho nemusis vubec bat.
no ja jsem to zkusil jen tak pustit na nejakem prehistorickem celeronu 1.6Ghz jednojadro a pri jednom klientovi to sezralo 90% cpu :-)
jet is offline   Reply With Quote
Old 19.5.2014   #794
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

A mas v tom server configu radek SLEEP_TIME=1? Vypnutej sleeptime zpusobuje ze cpu v nejakym while cyklu ceka na dalsi praci, takze cpu je vytizeny prakticky porad na 100%.

http://www.assettocorsa.net/forum/in...6/#post-149968
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 19.5.2014   #795
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

tak to jsem nemel diky
jet is offline   Reply With Quote
Old 22.5.2014   #796
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Napadla mi myslienka usporiadat serial pretekov podobnych ako je WTCC a uvedomil som si, ze ani jedno auto okrem abarthu nema predny nahon co samozrejme k wtcc neodmyslitelne patri. Takze ani neviem ake auta by sa mali zucasnit. Nechcel som v ziadnom pripade zachadzat do triedy supercars ani GT2 a GT3
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 22.5.2014   #797
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Abarth je v pohode na kratsie trate - Vallelunga club, Magione a Silverstone national.
Moze sa pridat aj nieco z modov ked budu, ale 3 zavody by na uvod mohli stacit.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 22.5.2014   #798
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
Abarth je v pohode na kratsie trate - Vallelunga club, Magione a Silverstone national.
Moze sa pridat aj nieco z modov ked budu, ale 3 zavody by na uvod mohli stacit.
JJ abarth je fajn, sam som si uz vyskusal par online pretekov prave na Vallelunge club a Magione...
Ide mi skor o specifikaciu WTCC, co je vykon priblizne 300hp a hmotnost okolo 1200kg + semislicky alebo slicky ... zial ako tak pozeram tak tuto kategoriu nieje mozne obsadit.... Asi od tejto myslienky upustim
EDIT: najblizsie som sa k podobnym cislam dostal s Lotusom Exige 240R Step3 , ktory sa blizil skor k spodnej hranici, a BMW 1M, ktore uz zase prekracoval ako hmotnostny tak aj vykonnostny limit... Takze s potencialom "zavodneho auta" ma k tomu ovela blizsie Lotus

Last edited by Puma ///; 22.5.2014 at 16:06.
Puma /// is offline   Reply With Quote
Old 23.5.2014   #799
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Nová verze a vypadá to mimo jiné na podstatné rozší?ení možností MP (kick, restart, skip session, hlasování). Kdo provozuje server, m?l by ho upgradovat.

Já se te? k AC už asi 10 dní nedostal, ale tento víkend bych m?l mít ?as, tak ve?er budu testovat. Bohužel nic nepíšou o p?ed?asném ukon?ování závodu po pr?jezdu prvního, to je pro ligu trochu stopka i kdyby mi to ostatní chybky už ned?lalo. Všechno se tím trochu protahuje, za chvíli máme prázdniny, já už v ?ervnu budu dost mimo, takže to vidím spíš na n?jaké fun závody a první ligu opravdu až po?ádn? na podzim.

Puma ///: N?jaký krátký seriál závod? by byl fajn a zrovna Lotus Exige 240R Step3 mi p?ijde jako super auto, vzal jsem ho jednou náhodou a byl jsem hodn? p?ekvapen. Bohužel se mi pak neda?ilo najít n?jaký obsazený server, max. 5 hrá?? a to všichni ani t?eba neodstartovali nebo to hned zabalili, zatímco na vedlejším E30 bylo stále plno.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 23.5.2014   #800
Puma ///
Member

 
Puma ///'s Avatar
 
Join Date: 15.1.2013
Location: Slovakia
Posts: 403
Default

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
No ja myslim, ze po 0.9.XX, zazijeme jeste par 0.1X.XX nez se dostaneme k 1.0.0
Multiplayer je daleko k tomu, aby sla vydat plna verze.
Mal si pravdu
Puma /// is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.