Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Všeobecná diskuze

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15.2.2014   #1
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 446
Default Hosting

Když se tak dívám na aktivitu p?ísp?vk? Chaosovi na provoz webu (a tím nechci nikomu sahat do sv?domí) a zárove? celkovou upadající aktivitu na fóru a webu související s úpadkem LFS, napadlo m?, jestli by nestálo za to p?ejít na n?jaký levn?jší/free hosting, pop?. jestli by n?kdo m?l možnost hostovat zdejší obsah na svém stroji, tak tam. Vaše názory?
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 15.2.2014   #2
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Klidne to muzu hodit pod svuj webhosting ktery je na hostgator.com.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 15.2.2014   #3
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 278
Default

Za m? mohu doporu?it: http://hosting.wedos.com/cs/
Žádný problém a velmi dobrá dostupnost b?hem posledních n?kolik let.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Old 15.2.2014   #4
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 868
Default

Jsem ochotnej pomoct s pripadnym prechodem jinam. Potrebujem klasicky LAMP (linux, apache, mysql, php). Soucasnej hosting bezi na windows server, prinasi to nejaky omezeni, ktery jsme v minulosti resili.

Aktualne databaze na czechlfs zabira 374MB (200MB jsou prilohy na foru). Predpokladam teda, ze by nam stacily i sluzby nabizejici 1G pro databazi. Diskoveho prostoru zabirame cca 1.8G.

Aktualne vyuzivame:
- postu
- ftp
- mysql
- php
- mozna neco dalsiho, o cem vi jen Chaos :).

Klice od hostingu a domeny czechlfs.net ma Chaos. Klice od liveforspeed.cz ma Pablo. Aktualne je liveforspeed.cz jen redirect na czechlfs.net, z historickych duvodu. Treba bychom zas mohli zacit primarne vyuzivat liveforspeed.cz.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 15.2.2014   #5
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by Kada View Post
Jsem ochotnej pomoct s pripadnym prechodem jinam. Potrebujem klasicky LAMP (linux, apache, mysql, php). Soucasnej hosting bezi na windows server, prinasi to nejaky omezeni, ktery jsme v minulosti resili.

Aktualne databaze na czechlfs zabira 374MB (200MB jsou prilohy na foru). Predpokladam teda, ze by nam stacily i sluzby nabizejici 1G pro databazi. Diskoveho prostoru zabirame cca 1.8G.

Aktualne vyuzivame:
- postu
- ftp
- mysql
- php
- mozna neco dalsiho, o cem vi jen Chaos .

Klice od hostingu a domeny czechlfs.net ma Chaos. Klice od liveforspeed.cz ma Pablo. Aktualne je liveforspeed.cz jen redirect na czechlfs.net, z historickych duvodu. Treba bychom zas mohli zacit primarne vyuzivat liveforspeed.cz.
Na co potrebujes linux a apache? Mam hosting (obyc webhosting) na hostgatoru, mysql neomezeny, neomezeny traffic, neomezena storage, zadarmo (mel bych to pod svym hostingem jako nova addon domena). Nevyhoda je ze pristup k cpanelu bych mel jen ja (ten nikomu nedam), ale mohl bych poskytnout pristup k mysql databazi a ftp.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 16.2.2014   #6
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

A co tak rovno zmenit domeny na assettocorsa.cz a czechac.cz/czechassetto.cz? Viac by to odrazalo aktualnu situaciu na fore...
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 17.2.2014   #7
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Na co potrebujes linux a apache?
No na n??em to MySQL a PHP b?žet musí Kada to ur?it? nemyslel tak, že pot?ebujeme dedikovaný Linux stroj, ale LAMP hosting.

?ešení zadarmo budou nejspíše bu? nedostate?ná technicky (prostor, podpora) a nebo budou jako p?ílepek k n??emu placenému a pak bude zase problém s p?ístupy, které doty?ný nebude chtít dát, aby se mu nemohlo hrabat v tom k ?emu to je p?ilepené. P?ístupy a informaci jak co funguje by ideáln? m?lo mít více lidí, tj. n?jaký samostatný ú?et. Já už jsem Chaosovi psal d?íve, že by cht?lo p?ejít na levn?jší hosting, to co se platí te? je dost drahé. Mám taky dobrou zkušenost s Wedosem, výpadky nepamatuji a za 30 k?/m?síc... (neomezený p?enos, diskový prostor, subdomén, po?et databází (1GB prostor pro databáze celkem)). Navíc nám by n?jaký malý výpadek i kdyby byl zase tak asi nevadil (možná jsou i lepší nabídky, už jsem to dlouho nezkoumal).
Bohužel Chaos je asi dost zaneprázdn?n a nedostal se k tomu. Já jsem ten návrh taky nedotáhl tak daleko, abych všechno zjistil a založil a tak mu ten p?echod významn? uleh?il. Cht?lo by to zjistit, jak to je s vBulletinem (co je zaplaceno), jak to bude mít vybraný hosting s aliasy k doménám (byl by dobrý minimáln? jeden), prost? n?jak konkrétn? za?ít.
Napsal jsem Chaosovi PM, jestli by sem nemohl dát n?jaké info, jak to vidí on.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 26.2.2014   #8
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 325
Default

no zeptam se emylaka na detaily hostingu co mame 301 (v nedeli navrat z dovolene), srovname s wedosem (ci jinym?) a uvidime...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:23.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.