Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19.12.2009   #21
ThorR
Senior Member

 
ThorR's Avatar
 
Join Date: 12.2.2006
Location: Ostrava,F-M
Posts: 1 002
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
Neni sprajclej zamek polohy. Ze nejede 200st test?
Tak jsem si pohral s tim zamkem a po chvilce praskani a hrkani se ustalila a vypada to, ze funguje tak jak ma.

Takze diky za spolupraci
__________________
Powerful Motorsport Team → P4 3GHz → Ati X700PRO → MSI 915P → 1GB RAM → 350GB HDD → DFP

ThorR is offline   Reply With Quote
Old 9.1.2010   #22
Tommy V.
LFS Guru

 
Tommy V.'s Avatar
 
Join Date: 26.5.2006
Location: Valmez
Posts: 1 976
Exclamation Omg haaaalp !!!

panove, obracim se s zadosti o pomoc.
potreboval bych od nekoho, kdo ma nefunkcni DFP (nebo i DFGT)
praskla mi jedna ta upinacii packa a potreboval bych jednu nahradni, staci ta Cckova upinka.
jestli nekdo muze poskytnout, prosim napiste mi PM
predem moc diky
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2010   #23
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Nejspis pristi tejden objednam G25 a budu mit k dispozici plne funkcni DFP na prodej. je 5 let stary plne funkcni jen sou praskle kabliky od usb a pedalu a musi se nastelovat.
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 10.1.2010   #24
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 813
Default

Nekomu na foru jsem mrtve dfp prodaval. Takze dily by meli byt sehnatelne.
Myslim ze i u Driving Force EX je pouzit stejny dil.
Oprava za pouziti dilku z merkura a epoxidoveho lepidla by neprosla?
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2011   #25
Ghost_CZ
Regular Member

 
Ghost_CZ's Avatar
 
Join Date: 15.3.2006
Location: Plze?
Posts: 910
Default

Mám problém s dfp. Objevovalo se to už delší dobu, ale vždy jen chvilkov?, tak jsem tomu nev?noval pozornost. Te? už je to ale na pováženou. Mám problém se polohou kolem st?edu volantu (tedy ono to d?lá všude, kolem st?edu na rovinkách je to ale nejvíc znát). V podstat? v posledních pár dnech nem?žu jet rovn?. P?i jemných pohybech kolem st?edu to n?kdy nep?íjemn? sko?í. Neporadí n?kdo co s tím? Je to na vyhození nebo se s tim dá n?co ud?lat? Díky.
__________________
Dokud se n?co nestane (t?eba jestli B?h sešle S3 na zem), tak nic. :)
Ghost_CZ is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2011   #26
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 446
Default

Quote:
Originally Posted by Ghost_CZ View Post
Mám problém s dfp. Objevovalo se to už delší dobu, ale vždy jen chvilkov?, tak jsem tomu nev?noval pozornost. Te? už je to ale na pováženou. Mám problém se polohou kolem st?edu volantu (tedy ono to d?lá všude, kolem st?edu na rovinkách je to ale nejvíc znát). V podstat? v posledních pár dnech nem?žu jet rovn?. P?i jemných pohybech kolem st?edu to n?kdy nep?íjemn? sko?í. Neporadí n?kdo co s tím? Je to na vyhození nebo se s tim dá n?co ud?lat? Díky.
Podívej se na první stránku, asi jsi tam už p?ed rokem ?ešil to samý.
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2011   #27
Ghost_CZ
Regular Member

 
Ghost_CZ's Avatar
 
Join Date: 15.3.2006
Location: Plze?
Posts: 910
Default

Quote:
Originally Posted by Kid222 View Post
Podívej se na první stránku, asi jsi tam už p?ed rokem ?ešil to samý.
Hmm, já mam fakt asi pam?? na *****. Hele a kde že je vlastn? ten senzor? Sice je tu link kde je to hezky odkrytý, ale já bych fakt nerad hnul s n??im jinym. Nemohl bys mi na n?jakym tom obrázku ozna?it co že to vlastn? je?
__________________
Dokud se n?co nestane (t?eba jestli B?h sešle S3 na zem), tak nic. :)
Ghost_CZ is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2011   #28
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 446
Default

No i když se na to dívám, tak už si nepamatuju, která sou?ástka to byla.
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 17.1.2011   #29
Ghost_CZ
Regular Member

 
Ghost_CZ's Avatar
 
Join Date: 15.3.2006
Location: Plze?
Posts: 910
Default

Je to vy?ešený, našt?stí. Rozebral jsem to, asi hodinu ?um?l jak puk kde co je a když už jsem to cht?l složit zpátky že nic, za?al jsem prohledávat fórum pe?liv?ji. Po asi 20ti minutách hledání jsem našel post od Kádi v n?jakym vláknu o momu, že "p?ihnout k d?rovanému kole?ku". Takže jsem strávil další cca p?lhodinu hledáním d?rovaného kole?ka. Už jsem to cht?l rozebírat dál (odmontovat ten šedý plech uvnit?), když jsem d?rované kole?ko s ?idlem našel. Hurááá... Profouknul, asi o mm ohnul tu malou v?c. Složil a vypadá to že je po problému.
__________________
Dokud se n?co nestane (t?eba jestli B?h sešle S3 na zem), tak nic. :)
Ghost_CZ is offline   Reply With Quote
Old 4.8.2011   #30
masterful
Regular Member

 
masterful's Avatar
 
Join Date: 17.10.2005
Location: Most
Posts: 596
Default

PLS: DFP jsem m?l na prom??ení a je v pohod?, ale stejn? nekalibruje a jen blikají ob? zelené ledky. V profileru taky nereaguje. FF motor je v po?ádku, tak co s tím je????
masterful is offline   Reply With Quote
Old 11.8.2011   #31
00Inferno00
Newbie
 
00Inferno00's Avatar
 
Join Date: 16.4.2007
Posts: 49
Default

Koupím v?nec volantu DFP, bez základny jenom v?nec. Pot?ebuju ten díl, kterým se spojuje volant se základnou.
__________________
CPU C2D E2160 @3000MHz [334x9] aircooled by Scythe Ninja Plus, MB ASUS P5K-E Wifi AP, RAM A-Data Vitesta Extreme Edition 2x2048MB 800+ MHz 4-4-4-12, VGA Sapphire Radeon HD 5750 Vapor-X 1GB DDR5, HDD 1750GB (1000GB+500GB+250GB) all SATA, PSU Corsair HX520 520W, OS Windows Vista Ultimate SP2 x32bit Case Tuned Cooler Master Centurion 534, Wheel Logitech DFP, Volkswagen Golf mk.IV TDI ARL 150hp 320NM driver
00Inferno00 is offline   Reply With Quote
Old 12.8.2011   #32
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

tusim ze nekdo delal prirubu na jiny venec, zkus to pohledat, treba to bude jednodussi nechat vysoustruzit nez sehnat venec
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 25.12.2012   #33
JDMier
Newbie

 
JDMier's Avatar
 
Join Date: 25.12.2012
Location: BRNO
Posts: 23
Default

Lidi pot?ebuju pomoct s šaltrpákou .. N?kdy mi prost? klapne ale nehodí kvalt , je pot?eba koupit nový mikrospína?e ? Nebo to m?že bejt zamotanýma káblema ? P?edem dík !
JDMier is offline   Reply With Quote
Old 25.12.2012   #34
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Vedle jsi psal, že máš nový DFP, to už se dlouho neprodává, takže je "nový" = na inzerát? To se t?žko hádá, co už má za sebou, zkus ho pro za?átek rozd?lat a vy?istit, tady máš fotky, jak to vypadá uvnit?
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 26.12.2012   #35
JDMier
Newbie

 
JDMier's Avatar
 
Join Date: 25.12.2012
Location: BRNO
Posts: 23
Default

No už je použitej od kámoše Má ho celkem dlouho ale šet?il ho
Volant mám už celej vy?išt?nej takže tím to nebude A ano vystihl jsi to je ''nový''
Skusím stím pár tejdn? ješt? jezdít ale když m? to bude vadit jako p?i dnešních drazích tak koupím nový spína?e nebo si ud?lám domáci H-shifter z joysticku
JDMier is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:51.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.