Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Závody a motorismus všeobecn?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30.12.2008   #141
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
abarth bude v nK 1.x urcite, takisto aj osella a trento-bondone
Práv?, že to není jisté, proto jsem psal "možná". Trento-Bondone bude ur?it? - pro nás už teda ne, ale naše d?ti se mohou t?šit.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #142
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

jaap na RSC pisal, ze bude aj abarth. ja mu verim
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #143
Bigman
Member

 
Bigman's Avatar
 
Join Date: 6.6.2007
Posts: 200
Default

Pokial som sam na trati, dojem je vynikajuci.
Ale nesli mi zrkadla, takze som jazdil tak trochu naslepo.Chybal mi urcity komfort nastavovania a hlavne som mal slaby prehlad o diani na trati-kto je kto a netcode by sa urcite dal tiez vylepsit.
Mozno na buduce Vianoce... Kazdopadne je dobre, ze LFS pribudla kvalitna konkurencia.
__________________
InSeRT>BIGMAN

Independent Slovak eRacing Team | www.in-sert.php5.sk

Bigman is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #144
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
jaap na RSC pisal, ze bude aj abarth. ja mu verim
http://forum.racesimcentral.com/show...57#post3942457
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #145
dmichl
Member

 
dmichl's Avatar
 
Join Date: 30.10.2005
Location: Brno
Posts: 242
Default

osella a trento, to je jediny, co by me po roce dokazalo donutit namontovat na stul volant. takze jsem v klidu :-) zajimavy jak to vypadalo, ze bude tesna spoluprace s Marangoni, ale ted jezdi formulky podle screenu na Avonech.
__________________
______________________________
lemra racing team. L| Dan Michl
dmichl is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #146
Poly
Regular Member

 
Poly's Avatar
 
Join Date: 11.11.2007
Location: Liberec/Olomouc
Posts: 510
Default

Tak jsem si to taky stahnul a docela to jde. FF mi teda moc nesedi, ale da se na to zvyknout. Nechcete dat zas nejaky spolecny zavod?
__________________
MyLast.fm | member of M3-Racing
Poly is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #147
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

na SimRacing.sk #2 som konecne nastavil Aviano so sikanou, rad by som to vyskusal
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #148
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Ted sem to zkousel a mam dva dotazy:
1) jak si snizim FF nebot my to pri razeni a zataceni jednou rukou malem tu ruku urve
2) jak si posusnu sedacku vic do zadu abych videl neco v zrcatkach krome svych zadnich kol
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #149
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Vitr View Post
1) jak si snizim FF nebot my to pri razeni a zataceni jednou rukou malem tu ruku urve
2) jak si posusnu sedacku vic do zadu abych videl neco v zrcatkach krome svych zadnich kol
1) settings / controllers nebo si ud?lej profil na nKP v Logitech Profileru
2) v setupu na p?edposlední záložce - seat pos (p?kná hovadina dát nastavení pohledu, FOV atd jako sou?ást setupu, ale co nad?láme)

Oko: Aviano se jezdí furt a má celkem dlouhý rovinky, co n?která z addon tratí?

Last edited by Pablo; 30.12.2008 at 17:42.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #150
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
1) settings / controllers nebo si ud?lej profil na nKP v Logitech Profileru
2) v setupu na p?edposlední záložce - seat pos (p?kná hovadina dát nastavení pohledu, FOV atd jako sou?ást setupu, ale co nad?láme)

Oko: Aviano se jezdí furt a má celkem dlouhý rovinky, co n?která z addon tratí?
dik a ja se dostanu do toho setupu ? Sem s toho zmatenej jak polarni vcela
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #151
P@cho
Member

 
P@cho's Avatar
 
Join Date: 15.4.2005
Location: Kežmarok (SK)
Posts: 393
Default

vojdi do boxu a v hornej casti obrazovky "setup 2"
Ako pisal Pablo skor add trate (monaco )
__________________
http://pbmining.com?ref=Pacho
P@cho is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #152
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
Oko: Aviano se jezdí furt a má celkem dlouhý rovinky, co n?která z addon tratí?
v Monacu by sme skoncili hned v T1, Silverstone je jednak dlhy a hnusne urobeny a Spa-Francorchamps je tiez veeeelmi dlha trat na tak pomale stvorenia ako su F1600.

Falkenberg by sa asi najviac hodil na F1600 pretoze je kratky, ale kludne by som skusil aj Lastplace.lake alebo Montreal
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #153
Kurt_Kombajn
Member

 
Kurt_Kombajn's Avatar
 
Join Date: 3.8.2005
Location: F-M
Posts: 484
Default

Tak mi to nedalo a na popud kladných reakcí zdejších lidí, kte?í to vyzkoušeli, jsem si vyhledal minimální systémové požadavky tohoto simulátoru. Zjistil, že je moje obstarožní PC spl?uje a v n?kterých kriteriích dokonce mírn? p?evyšuje Stáhl jsem tedy, nainstaloval jsem, p?i?emž vše prob?hlo korektn?. Spustil jsem, dal -> track day -> start session -> race a ouha. Zkoušel jsem n?kolikrát r?zná nastavení grafiky (samoz?ejm? v t?ch spodních hodnotách), ale výsledek po?ád stejný, viz p?iložené obrázky. N?které textury se mi prost? nezobrazují. Poradí n?kdo, please ?

EDIT: Te? jsem zkusil i o jedno vydání starší ovlada?e (93.71) a po?ád stejný výsledek
Attached Images
File Type: jpg nkp_white1.jpg‎ (114.3 KB, 45 views)
File Type: jpg nkp_white2.jpg‎ (129.7 KB, 41 views)
__________________
M3R Kurt_Kombajn member of M3-Racing - Czech Live for Speed Racing Team

AMD Athlon XP2200 (1,83 GHz), 1 GB RAM, NVIDIA GeForce4 Ti 4200, Logitech G25 Racing Wheel, S2 licence od 13.6. 2006

"D?kazem dobrého pr?jezdu jsou pro m? utíkající diváci. To si vždy ?íkám, že to bylo na brzdách akorát." - Iva Víchová

Last edited by Kurt_Kombajn; 30.12.2008 at 19:33.
Kurt_Kombajn is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #154
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

instaloval si aj directx?
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #155
Kurt_Kombajn
Member

 
Kurt_Kombajn's Avatar
 
Join Date: 3.8.2005
Location: F-M
Posts: 484
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
instaloval si aj directx?
Ano, v záchv?vu posledního zoufalství jsem zkusil i ten DirectX web installer. Výsledek nezm?n?n, problém trvá..
__________________
M3R Kurt_Kombajn member of M3-Racing - Czech Live for Speed Racing Team

AMD Athlon XP2200 (1,83 GHz), 1 GB RAM, NVIDIA GeForce4 Ti 4200, Logitech G25 Racing Wheel, S2 licence od 13.6. 2006

"D?kazem dobrého pr?jezdu jsou pro m? utíkající diváci. To si vždy ?íkám, že to bylo na brzdách akorát." - Iva Víchová
Kurt_Kombajn is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #156
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Kurt_Kombajn View Post
jsem si vyhledal minimální systémové požadavky tohoto simulátoru. Zjistil, že je moje obstarožní PC spl?uje a v n?kterých kriteriích dokonce mírn? p?evyšuje
Minimální požadavky na webu nKP jsou podle m? blb? - b?ží to na DX9 a vyžaduje shadery ?2.0?, což d?ív nebylo, shadery se daly vypnout a jet bez nich - takže jestli máš gr. kartu na hranici, mohlo by to být ono - teda snad nekecám, mám pocit, že jsem to info n?kde zahlédl.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #157
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

ano, shadery sa v tejto verzii nedaju vypnut

nastavil som Montreal a Lastplace.lake. kde chcete jazdit?

Last edited by Ondrejko; 30.12.2008 at 20:57.
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #158
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

pridte na 88.212.10.153:9510
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #159
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
pridte na 88.212.10.153:9510
Hmm a trat stahnu a dostanu do toho kde? Pac kdyz se skusim pripojit tak me to shodi hru Nebo je to jen pro licencovane ?

Last edited by Vitr; 30.12.2008 at 21:27.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 30.12.2008   #160
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

http://www.simracing.sk/download/net...tplacelake.exe
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:59.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.