Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23.12.2009   #1
Gart
Newbie

 
Gart's Avatar
 
Join Date: 26.11.2009
Posts: 40
Default Df gt

Protože jsem tady toho moc nenašel o DF GT, rád bych ho s váma trošku probral. M?l jsem možnost mít doma cca 14 dní DFP který byl v pohod?, koupil jsem si DF GT a zaráží m? trošku FF. Pokud projíždím zatá?ku a s FF se p?etahuju, jako by volant chodil po zoubkach. Prost? jdou cítit cuky. T?žko se to popisuje . Po každém cca p?lcentimetru to sko?í jakoby o zoubek dál... je to normální??? u DFP jsem si ni?eho takového nevšiml.. ten tla?il hezky..
Gart is offline   Reply With Quote
Old 23.12.2009   #2
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 289
Default

Nie, ja s DF GT takéto nepozorujem.
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 23.12.2009   #3
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Gart View Post
Protože jsem tady toho moc nenašel o DF GT, rád bych ho s váma trošku probral. M?l jsem možnost mít doma cca 14 dní DFP který byl v pohod?, koupil jsem si DF GT a zaráží m? trošku FF. Pokud projíždím zatá?ku a s FF se p?etahuju, jako by volant chodil po zoubkach. Prost? jdou cítit cuky. T?žko se to popisuje . Po každém cca p?lcentimetru to sko?í jakoby o zoubek dál... je to normální??? u DFP jsem si ni?eho takového nevšiml.. ten tla?il hezky..
já myslim, že mi to d?lá G25 když tam mám nastavenou nesmysln? vysokou sílu FF
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 23.12.2009   #4
Gart
Newbie

 
Gart's Avatar
 
Join Date: 26.11.2009
Posts: 40
Default

I když mám sílu na 10 tak to stejn? d?lá.. i p?i lehké zatá?ce cítím jak to ve volantu lehce cuká.. nevím co s tím je to hratelné.. ale je to nový volant.. tak chci 100% funk?nost

jak je to s poštovným v p?ípad? reklamace.. pokud se uzná tak mi ji musí zaplatit ne?

Last edited by Gart; 23.12.2009 at 13:35.
Gart is offline   Reply With Quote
Old 23.12.2009   #5
Gart
Newbie

 
Gart's Avatar
 
Join Date: 26.11.2009
Posts: 40
Default

Hurá, tak jsem na to p?išel. Hned jak jsem p?išel dom? tam jsem si hrál s logitech profilerem a po chvilce trápení byl problém vy?ešen.

V settings je možnost nastavení tzvn. "Centering Spring" ten vrací volant do st?edové polohy, defaultn? je zapnut a je na 100 procentech. Proto mi volant tak lupkal.. Byla tam nesmyslá hodnota na vrácení volantu zp?t.. ale p?itom ve h?e tak netahal jako když dáte FF na 100%
Díky bohu za to

EDIT: Beru zp?t... jen jsem zeslabil FF tak, že ho skoro necítím.. tak volant jezdí hezky... když FF p?idám tak abych cítil aspo? že jdu do smyku, p?i zatá?kách op?t to?ím volnými cukavými kousky..

Last edited by Gart; 23.12.2009 at 21:49.
Gart is offline   Reply With Quote
Old 19.4.2010   #6
Petersbond
Member

 
Petersbond's Avatar
 
Join Date: 14.11.2009
Location: near Plze?
Posts: 275
Default

Chci se zeptat, podle ?eho poznám, zda mám stáhnout ovalada?e Driving Force GT na XP 32bit nebo 64bit?
Petersbond is offline   Reply With Quote
Old 19.4.2010   #7
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Pokdu mas xp kalsicke tak 32bit, pokud mas xp 64bitove tak 64bitovy ovladac. (nebo si stahni obe a pokud ti 32 bude behat tak to tak nech )
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 19.4.2010   #8
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by Gart View Post
Hurá, tak jsem na to p?išel. Hned jak jsem p?išel dom? tam jsem si hrál s logitech profilerem a po chvilce trápení byl problém vy?ešen.

...

EDIT: Beru zp?t... jen jsem zeslabil FF tak, že ho skoro necítím.. tak volant jezdí hezky... když FF p?idám tak abych cítil aspo? že jdu do smyku, p?i zatá?kách op?t to?ím volnými cukavými kousky..
To nastavení bys m?l mít takhle cca - stupn? u volantu jsou fuk ... to má každý dle sebe ;-) ...

__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:14.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.