Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Problémy s Live For Speed

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21.12.2009   #41
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

To vypinanie obrazu mi grafika robi v GT Evolution. Skus stiahnut najnovsie ovladace, teraz vychadzaju celkom casto: http://www.nvidia.co.uk/object/win7_...1_beta_uk.html
Ja mam prave tento ovladac, kartu 8600 GT a LFS ide bez problemov.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 21.12.2009   #42
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 289
Default

Hmm, neviem, je to beta, aby som si "nepoškvrnil" zatia? ?istu?ké novu?ké Windows... :-)

Ja mám http://www.nvidia.com/object/win7_wi...5.62_whql.html, to je rozdiel len 19 stotín... :-)
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 7.2.2010   #43
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

tak podle posledních výpadk? a test? bych to vid?l že za to tedy m?že p?ipojení. Pr?m?rná stabilita p?i testech je 30- 40% neli mén?.

Otázka teda vyznívá jakého jiného poskytovatele tedy?

O2
ufoun
tmobile?

pevnou doma nemam, ale kabely tu sou ovsem otazkou zustava jaka je tu kvalita linky. vubec nevim kdo dneska pripojeni nabizi.
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 7.2.2010   #44
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Ufoun má tuším jen CDMA, T-mobile te? koupil wifi od ?eských radiokomunikací ale nevím jestli i ADSL co m?li... No moc velký výb?r tam teda nemáte no
__________________
...ano, dovedu. Dovedu si p?edstavit tém?? cokoliv, protože ješt? v?tší než lidská blbost je lidská hamižnost. Rozpíná se rychleji než vesmír a její síla se konstantn? rovná nekone?nu.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 9.2.2010   #45
Gart
Newbie

 
Gart's Avatar
 
Join Date: 26.11.2009
Posts: 40
Default

Já mám od O2 ADSLko za n?jakých 500 m?sí?n?, jede to zhruba 6 mega a jsem spokojený na LFS, counter strike apod. Pingy v pohod? (v csku ping 20-30) a jej to stabilní. V lfs naprosto bez lagu. Bydlím na vesnici cca 500 obyvatel, navíc asi 2km od úst?edny a musím si to pochválit. ADSLko jede krásn?. Je jde o to že rodi?e platí pevnou takže platím jen t?ch 500 jinak to výjde víc, když pevnou nemáš
Gart is offline   Reply With Quote
Old 9.2.2010   #46
BabyOnWheels
Senior Member

 
Join Date: 29.12.2006
Posts: 1 096
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
tak podle posledních výpadk? a test? bych to vid?l že za to tedy m?že p?ipojení. Pr?m?rná stabilita p?i testech je 30- 40% neli mén?.

Otázka teda vyznívá jakého jiného poskytovatele tedy?

O2
ufoun
tmobile?

pevnou doma nemam, ale kabely tu sou ovsem otazkou zustava jaka je tu kvalita linky. vubec nevim kdo dneska pripojeni nabizi.
O2 ma ted akci. Bez nutnosti platit za pevnou linku... ale nezkoumal jsem.
__________________
BabyOnWheels

Last edited by BabyOnWheels; 9.2.2010 at 15:18.
BabyOnWheels is offline   Reply With Quote
Old 9.2.2010   #47
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Quote:
Originally Posted by Gart View Post
Já mám od O2 ADSLko za n?jakých 500 m?sí?n?, jede to zhruba 6 mega a jsem spokojený na LFS, counter strike apod. Pingy v pohod? (v csku ping 20-30) a jej to stabilní. V lfs naprosto bez lagu. Bydlím na vesnici cca 500 obyvatel, navíc asi 2km od úst?edny a musím si to pochválit. ADSLko jede krásn?. Je jde o to že rodi?e platí pevnou takže platím jen t?ch 500 jinak to výjde víc, když pevnou nemáš
to rád sly?ím, mam to podobné jen v?tší vesnice. no sousedovi z vedlejsi bytovky to slape jak rikas ty. pockam co tento poskytovatel a pak je 02 kdyz tak jasna volba. Ovsem pokud budou chtit pausal za pevnou, kterou mimochodem nemam, tak maj smulu a pockam si na poradne net o d karnevalu az se prestehuju do mesta
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 10.2.2010   #48
xedox
Member

 
xedox's Avatar
 
Join Date: 18.12.2004
Location: P?íbram
Posts: 342
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
tak podle posledních výpadk? a test? bych to vid?l že za to tedy m?že p?ipojení. Pr?m?rná stabilita p?i testech je 30- 40% neli mén?.

Otázka teda vyznívá jakého jiného poskytovatele tedy?

O2
ufoun
tmobile?

pevnou doma nemam, ale kabely tu sou ovsem otazkou zustava jaka je tu kvalita linky. vubec nevim kdo dneska pripojeni nabizi.
...z toho co tu uvadiš je k ježd?ní jen O2 ADSL !!
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"
XEDOX engineering
oct TDI 168 PS 450 Nm
MONTCAR autosport
JAWA 250 - 592

xedox is offline   Reply With Quote
Old 10.2.2010   #49
Mark Novys
Member

 
Join Date: 4.10.2004
Location: Brno
Posts: 222
Default

Pokud chces O2, tak uz zadnej pausal za pevnou platit nemusis. Ja platim 500Kc za 8Mbit. Neni to sice konkurencni cena oproti kabelovce ve meste, ale na dedine nic lepsiho nesezenes. A s kvalitou pripojeni jsem spokojen. Jinak jsem mel taky jenom kabely do baraku a po zavolani na O2 dosel do tydne technik, za 10 min. to zapojil a byl klid.
Mark Novys is offline   Reply With Quote
Old 10.2.2010   #50
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Quote:
Originally Posted by Mark Novys View Post
Pokud chces O2, tak uz zadnej pausal za pevnou platit nemusis. Ja platim 500Kc za 8Mbit. Neni to sice konkurencni cena oproti kabelovce ve meste, ale na dedine nic lepsiho nesezenes. A s kvalitou pripojeni jsem spokojen. Jinak jsem mel taky jenom kabely do baraku a po zavolani na O2 dosel do tydne technik, za 10 min. to zapojil a byl klid.
jj presn? to ud?lám. Kabely tu mam ale také záleží jaká je linka v obci, ale p?ed pár lety tu d?lali novou ust?ednu takže by to nemuselo bejt špatný.Díky
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.



Last edited by sonyk; 10.2.2010 at 15:08.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 10.2.2010   #51
xedox
Member

 
xedox's Avatar
 
Join Date: 18.12.2004
Location: P?íbram
Posts: 342
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
jj presn? to ud?lám. Kabely tu mam ale také záleží jaká je linka v obci, ale p?ed pár lety tu d?lali novou ust?ednu takže by to nemuselo bejt špatný.Díky
..bud v klidu....mate digitalni ustrednu a jsi bliž než 3 km od ni...NP
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"
XEDOX engineering
oct TDI 168 PS 450 Nm
MONTCAR autosport
JAWA 250 - 592

xedox is offline   Reply With Quote
Old 14.3.2010   #52
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Poridil sem ADSL, problem stale pretrvava. Nevim cim uz by to mohlo bejt. adsl jede 7mb stabilita 70 - 95%

Proste po nejake dobe 20 - 30 minut, naskocej lagy. Ja jedu normalne ale ostatni me lagujou a i ja jim. treba 5 kol ale normalne dojedu. Uz nevim cim by to mohlo bejt

Win XP SP3.

V tejdnu zkusim nahodit Win7 a uvidime jinak uz fakt nevim
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2010   #53
BabyOnWheels
Senior Member

 
Join Date: 29.12.2006
Posts: 1 096
Default

Quote:
Originally Posted by sonyk View Post
Poridil sem ADSL, problem stale pretrvava. Nevim cim uz by to mohlo bejt. adsl jede 7mb stabilita 70 - 95%

Proste po nejake dobe 20 - 30 minut, naskocej lagy. Ja jedu normalne ale ostatni me lagujou a i ja jim. treba 5 kol ale normalne dojedu. Uz nevim cim by to mohlo bejt

Win XP SP3.

V tejdnu zkusim nahodit Win7 a uvidime jinak uz fakt nevim
Zkus si k tomu pustit ping a loguj to do outputu... + koukni jestli nezacalal lagovat sit .. ja normalne jedu 20ms +- ale kdyz prijd emejch 5 min ... tak litam na 4000ms ...
__________________
BabyOnWheels
BabyOnWheels is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2010   #54
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Quote:
Originally Posted by BabyOnWheels View Post
Zkus si k tomu pustit ping a loguj to do outputu... + koukni jestli nezacalal lagovat sit .. ja normalne jedu 20ms +- ale kdyz prijd emejch 5 min ... tak litam na 4000ms ...
myslis pres "start spustit a prikaz ping nejak -t ?Zkusim pri altp uvidime. Uz proste nevim

ale zmenil sem poskytovatele z WiFi na kabel a problem je stejnej takze tipuju ze tam to nebude. I sitovku sem menil. Ted uz jen ovladace grafika nebo zvukovka, pak uz nevim
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.



Last edited by sonyk; 15.3.2010 at 17:22.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2010   #55
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 289
Default

Zvuk by to teoreticky mohol by?... skúsil by som disablova? v device managerovi zvukovku v "sound, video and game controllers" (alebo tak ?osi).

Pozrie? "scheduler" (plánova? úloh alebo tak ?osi) som ti už radil? Ten by som skúsil vypnú? úplne. Aj screen saver. Je divné že to za?ne až po dlhšom hraní... Skúsil si hra? v okne, nie full screen?
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2010   #56
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

jedu full screen porad 1650 na ???

v okne zkusim ale nevim.

mam dve zvukovyk na desce a Audigy prepinam mezi nima tak ze jednu ve sravci hardware zakazu. ale blbne mi to at jedu na kteroukoliv
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Old 21.3.2010   #57
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

Chtel bych zkusit pro dnesni zavod ALTP vypnout jednu zvukovku v biosu ale nemuzu to tam najit? nevite pod cim mam hledat integrovanou zvukovku na desce? Jinak to budu muset udelat tak ze tu normalni vyndam ven :-D jinak uz opravdu nevim cim by to mohlo byt

EDIT: zvukovka vypnuta

EDIT2: vypli sporic, jedu v okne, nove ovladace grafika a stale problem. Zkousim snizit detaily nekterych nastaveni ve hre.

EDIT: zmena jakehokoliv nastaveni nepomohla. Vyjmut zvukovky taky ne. Dalsi reseni = format instal win7 a cisteho lfs a doufat
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.



Last edited by sonyk; 21.3.2010 at 21:07.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 27.4.2010   #58
Francek
Member

 
Join Date: 23.4.2008
Location: Spišská Nová Ves
Posts: 194
Default

Uz si vyskusal win7 ? Mam rovnaky problem...
Francek is offline   Reply With Quote
Old 27.4.2010   #59
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

ten sporic by mel resit nejaky test patch pro lfs pokud vim
jet is offline   Reply With Quote
Old 28.4.2010   #60
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: Obcov
Posts: 4 425
Default

win 7 mam v planu. v XP mam problem s High Definiton Audio Bus. mam tam ve spravci slutej otaznik. zaplata a nove ovladace nepomahaji. Je to problem desek od Gygabite. Win7 je v planu. doufam ze se tim problem odstrani a tim i problem s LFS. pokud ne LFS pro me na nejaky cas skonci. Sporicem to nebude ten nepouzivam
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


sonyk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:37.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.