Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12.4.2016   #61
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default HTC VIVE Review - Live for speed & Driving simulators in Virtual Reality

HTC VIVE Review - Live for speed & Driving simulators in Virtual Reality - Talk & Drive
https://youtu.be/f9uXUjpSsak
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 31.10.2016   #62
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

VR update.

Zacal jsem jezdit s Vive (Oculus CV1 ma stejny rozliseni, takze tohle plati +- i pro CV1). DK2 nebyl jeste podle me na sim racing ready, ale Vive/CV1 uz je, ale s jednou malinkatou podminkou. Chce to silny zelezo tak aby kompl utahnul minimalne 1.4 supersampling a k tomu aspon 2x antialiasing pri 90fps (kazdej drop pod 90fps je ve VR kopanec to hlavy). Vive bez SS a AA je porad nepouzitelnej na simracing. Ted jezdim s 1.6 SS (ekvivalent rozliseni 3456x1920) a k tomu 4x AA a je to naprosta parada. Viditelnost 300m+ no problemo. VR je ready

Ad silny zelezo: na LFS by asi stacila Riva TNT 2. Ja ted jezdim iRacing s gtx 1070 na medium/low detaily, hlavne protoze iRacing je zatim malo optimalizovanej a ma debilne vymodelovany trate, u grandstands fps vzdy dropne na polovinu. Assetto Corsa nevim jak je na tom, zatim nema Vive support. Podam report jakmile jej bude mit. PCars jsem nezkousel a ani zkouset nebudu Pry je ale dost narocny.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv

Last edited by Logical; 31.10.2016 at 20:49.
Logical is offline   Reply With Quote
Old 6.11.2016   #63
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Vive bez SS a AA je porad nepouzitelnej na simracing.
Mohl bys to prosim trochu rozvest, vcem je problem? Jen to blbe vypada, nebo i "zazitkove" se neco rozjede, 3d ci neco jinyho?
Kada is offline   Reply With Quote
Old 7.11.2016   #64
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by Kada View Post
Mohl bys to prosim trochu rozvest, vcem je problem? Jen to blbe vypada, nebo i "zazitkove" se neco rozjede, 3d ci neco jinyho?
Neda se na to divat, je to jako hrat Diablo 2 na 27 palcovym monitoru. Mala viditelnost do dalky. Aliasing je dost rusivej a kazi dojem. Spatne citelnej text. Zkusil jsem udelat par screenshotu z iracingu, z nejakyho duvodu ale na tech screenech blbnou textury. Je to crop a zvetseny na 200%. Vsimni si hlavne zacatku te cilove rovinky vzadu, bez SS a AA to je jen hromada pixelu.

Bez supersamplingu, bez AA:


1.6 SS, bez AA:


1.6SS, 4x AA:


SS je dobre videt na tomhle videu:
https://www.youtube.com/watch?v=4zw_EjC6Iis

Diky SS je videt mnohem vice detailu, text citelnejsi. AA pak vyhladi hrany a prida trochu detailu.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 25.11.2016   #65
salik1992
Member

 
salik1992's Avatar
 
Join Date: 30.4.2011
Location: Brno
Posts: 276
Default

Logical: Myslíš, že by jsi se mohl spíše pokusit vyfotit iracing (nejlépe replay z pozice ?idi?e) skrze ?o?ku nap?. telefonem, tak jak jsem to ud?lal kdysi já? (http://forum.czechlfs.net/showpost.p...4&postcount=32)

Myslím, že ta p?edstava o tom jak to vypadá je pak daleko lepší. Díky.
__________________
aka Ag Salomon Cz
I don't live for speed anymore. Now iRace.
salik1992 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:30.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.