Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Ostatní

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 1.12.2006   #1
Besir
Newbie
 
Join Date: 4.5.2006
Posts: 6
Default dds soubory

Ahoj všem, už to tu zde asi bylo, mám v Photoshopu nainstalován plug-in na dds , ale mám takový pocit že to nejde správn? vyexportovat, nevíte n?kdo o n?jakym návodu jak pracovat s dds, když chci upravit texturu a zas jí tam vložit. Díky moc.
Besir is offline   Reply With Quote
Old 1.12.2006   #2
MCz killman
Regular Member

 
MCz killman's Avatar
 
Join Date: 13.12.2004
Posts: 964
Default

Quote:
Originally Posted by Besir View Post
Ahoj všem, už to tu zde asi bylo, mám v Photoshopu nainstalován plug-in na dds , ale mám takový pocit že to nejde správn? vyexportovat, nevíte n?kdo o n?jakym návodu jak pracovat s dds, když chci upravit texturu a zas jí tam vložit. Díky moc.
dds-jpg convertor
__________________
street driftmachine in progress
MCz killman is offline   Reply With Quote
Old 2.12.2006   #3
Spangler
LFS Guru

 
Spangler's Avatar
 
Join Date: 30.1.2006
Location: Kutná Hora, Praha
Posts: 3 251
Default

Byt ale tebou tak si to zkousim na nejaky dasli verzi LFS (jednu na hrani, druhou na zkouseni dds.) Nejlepsi je stejne si sehnat nejake profi hi-res textury nebe, slicku, koure, volantu, odlesky a tim to skoro hasne...
__________________
ACTUAL LINUX e-Racing Team
http://lfs.actual.cz
Spangler is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #4
Besir
Newbie
 
Join Date: 4.5.2006
Posts: 6
Default

Tak sem stáhnul DDS concerter v2.1 ale vytáhne z toho jen jeden obbrázek, skoušel sem to na sv?tlech a uprávý jen rozsvícený
Besir is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #5
PeTo
Member

 
PeTo's Avatar
 
Join Date: 14.4.2006
Location: Bratislava
Posts: 153
Default

Ako správne vyexportova?? Ja mam tiež DDS plugin photoshop a ked otvorim obrazok tak prve mi vysko?i tabulka aku velkos? tak dam pôvodnú (deafult), upravím a dam save as, vyberiem dole ako format DDS a mi vysko?i druha tabulka kde sa daju upravova? ešte nejake hodnoty, tu odignorujem vždy a len dam save a mama upraveny DDS, prepišem pôvodny v hre a všetko ide.
__________________
TKS Racing Team member

I love
PeTo is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #6
TreWoR
Member

 
TreWoR's Avatar
 
Join Date: 10.4.2005
Location: Kunovice
Posts: 356
Default

presne jak rika PeTo.. jen pokud mas treba brzdy (kotouce) tak musis jeste nastavit alfa channel...
__________________
http://trewor.ic.cz/obrazky/pmt_bar.jpg
In-Game Nick: PMT| T.Travnicek | Licence S1/S2: Since Summer 2005
CPU: Intel Core i3-370M | Graphic card: ATI Mobility Radeon HD 5470 | RAM: 4GB DDR3 | Connection: Wi-Fi, 6144/1024 | Controler: Logitech DFP

Gabelhirsch:"kdo svodidla nelíbal, ten lfs nejezdil"
Peperson_CZ:"Na tenhle skin mám i setup"
TreWoR is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #7
Itar
LFS Guru

 
Itar's Avatar
 
Join Date: 22.8.2005
Location: Velké Opatovice
Posts: 2 318
Default

No já nevím...osobn? používám konvertor dds<->psd a jsem spokojen...
http://eliteforce2.filefront.com/fil...onverter;29412
__________________
Itar is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #8
PeTo
Member

 
PeTo's Avatar
 
Join Date: 14.4.2006
Location: Bratislava
Posts: 153
Default

to je super riešenie ked nemáš Photoshop, si prekonvertuješ a o tvoriš v Gimpe.
__________________
TKS Racing Team member

I love
PeTo is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #9
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

existuje dds plugin i do gimpu, ted se mi nechce hledat, ale mam ho nainstalovanej a funguje, menil jsem textury do lfs a rbr.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 3.12.2006   #10
Kid222
Moderator

 
Kid222's Avatar
 
Join Date: 4.12.2005
Location: Bezm?rov
Posts: 3 443
Default

Quote:
Originally Posted by Kada View Post
existuje dds plugin i do gimpu, ted se mi nechce hledat, ale mam ho nainstalovanej a funguje, menil jsem textury do lfs a rbr.
Mozna to je tohle..netestoval jsem. http://registry.gimp.org/plugin?id=4816
__________________
Achievement unlocked:
Get 3rd place in forum spam rank
Kid222 is offline   Reply With Quote
Old 4.1.2007   #11
So^Yer
Newbie
 
Join Date: 4.1.2007
Posts: 3
Default nejde

hmm ok tak znova byl by jste nekdo tak hodny a rekl mi proc mi to nefuguje?? ani ten dds con. ani ten plugin

Last edited by So^Yer; 4.1.2007 at 16:18.
So^Yer is offline   Reply With Quote
Old 4.1.2007   #12
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

hm, jestli ses chtel zeptat, proc to nefunguje, nezvolils uplne nejlepsi formu.
Kada is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:07.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.