24.11.2008 | #1 |
Moderator
|
Týmová bitva UFR@BL1 - tiskovka
kvalifikace: fiasko
sprint1: fiasko sprint2: fiasko hlavni zavod: fiasko roku
24.11.2008 | #2 |
LFS Guru
|
Predem dik za umozneni startu.
Dneska sem mel v praci pecka den a domu si prines sesitej palec na pravy ruce. 3 stehy v brisku v poslednim clanku. Docela pecka no ale kdyz je nekdo sikovenj tak to jinak nejde Trenink: za dnes po praci s bolavou rukou, ale trat i auto znam z altp tusim 5 nebo 6. Takze jen si vzpomenout Kvalifikace: Vzhledem ke konkurenci sem vic cekat nemohl 15. misto dobry kdyby pb bycl bych 10. 1. sprint : Tesil sem se na souboje se sirem ale hobon me poslal mimo trat do hodin v prvnim kole a uz sem toho moc nestah. 13. misto zklamani 2. sprint parada souboje. proste tohle auto je pecka, v cili 10. pohoda Long: Vzhledem k tomu ze nejedu na body a boli ruka sem sel na konec pole. Staart pohoda pak sem nejak predjel 5 aut ale kontakt s bohemianem me zase vratil zpatky. Bohemina: se stane no Pak me v T1 otocil Marek a bylo po nadejich. Marek zaslouzi cenu fair play za to jak pockal. Pak osamocena jizda za markem. Ale videl se ze stahuju agarashe. mina a kurta i sem je doejl. Ag s Minem meli nehodu a guma co od nich odlitla me otocila a do svodidel. vycouval sem a predjel aga a mina. Jneze ztrata velika. Pit ok ale po nem uz me to tak neslo. Pak to vykoplo Faraona me to laglo a v sikane bouda. ale uz me hrozne bolela ruka. takze to i prislo vhod vsem co jsem nejak uskodil se omlouvam ale nejsem si niceho vedom. mozna Loukotu sem tam trosku nabral za rovinkou ve sprintu. Takze sry a dik za pekny zavody
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90. ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9. |
24.11.2008 | #3 |
Member
|
kvalifikace: prvni rada pro KXR
sprint1: double pro KXR sprint2: nic dramatického, pro me asi maimum 3 misto po startovani zezadu. Jinak pekny zavod hlavni zavod: start dobry, T1 dobry, skiana za T1 katastorfa. Lehce jsme se tam sjeli ja, SDI a SIR jen co jsme ukocirovali nase mensi kontakty a znacne nas zpomalily tak jsem se vydal nalevo na stranu, ale tamtudy se prohnal Poly a otocil me, pak uz jsem schytal jeste jednu ranu ani nevim od koho. Citim se nevinen Pozdeji jsem vyjel mimo trat na 2 kolech a pri navratu jsem prasacky srazil sonyka. Potom jsem se posouval dopredu, zacal jsem bojovat s nekmy z SDI kdyz jsem neodhadl na brzdy stoupani na cilovku v sikane. Dost jsem ho rozhodil, ale pak uz jsem brzdil co to slo a snazil se dal to nezkazit, ale bylo to jeste horsi, protoze jsme se tak postavili do cesty reycovi a ten nemel asi navyber. Naraz a pak uz to bylo jen o stesti kdo jak dopadne. Vinen v plnem rozsahu. Do cile byl jeste kus a ke konci se mi auto spatne ovladalo, coz pomohlo certum 4 misto, ale nemam z toho dobry pocit. |
24.11.2008 | #4 |
Moderator
|
Q: Tady jsem zajel prakticky první ostrý kola. Pomalu jsem se rozjel a nakonec jsem se kvalifikoval asi 7.
S1: Vytáhl jsem se na 5. místo za Attiho a Reyca, ale vyhnal jsem se do trávy, smyk a propad na konec. Do cíle jsem to stihl dotáhnout na 10. místo. S2: Tady jsem se z 10. místa musel probíjet. Už ani nevím, co a kdy se d?lo, protože po pár kolech mi LFS selhalo -> LINK Jediný, co vím jist?, je p?edjetí Faraona v poslední zatá?ce, akorát v ten moment jsem nev?d?l, že je poslední. Ješt? p?edtím p?knej souboj s Attim. Takže 4. Jenom ješt? jednou sorry Markovi, brzdil jsem moc pozd?. Long: Rychle jsem se dostal na druhý místo za Radka. ?íkal jsem si, že pojedu svoje a nebudu se za ním hnát. Pár chyb tenhle názor jenom podpo?ilo. Kroužil jsem ale i tak celkem v klidu druhej až do cíle. Ke konci se sice dotahovali bohemian s Polym, ale už jsem to udržel (a Poly m? asi nechal )
24.11.2008 | #5 |
Member
|
LOL nemám ?as ?íta? tak dlhé a dopodrobna rozpísané reporty, asi si to rozkúskujem na celý týžde?
25.11.2008 | #6 |
Member
|
Tak jsem si zase po roce zajel LFS. A musím ?íct, že m? to bavilo. Co se tý?e výsledk?, tak žádnej zázrak. Nikdy bych tomu nev??il, že to o n?jaké h?e ?eknu, ale po tom roce jezdím jak lama. Asi chybí talent a p?edchozí úsp?chy byly t?žce vyd?ené.
Kid: V poho. Sem tam se v zápalu boje stane. To že m? to hodilo na boudu byla sm?la. Sonyk: Tady jsem to pro zm?nu zdrbal já, mrzí m? to. Výsledek: ješt? nevím p?esn?, ale asi za?nu zase jezdit. Aspo? týmovou bitvu a uvidíme . |
25.11.2008 | #7 |
Senior Member
|
Kvali: 9. miesto - spokojnost (a to to mohlo byt aj lepsie)
Sprint1: Po starte, v sikane som sa stukol s Polym, nadisiel si si viacej ako som cakal a ja uz som mal trocha presah z prava a nestihol som vcas zabrzdit.. nastasite to dopadlo relativne pre oboch dobre - myslim teba. Povazoval som to za race incident takze som necakal. Islo my to celkom dobre a postupne som sa rozbehol. Snazil som sa ist na istotu ale posledne kola sa to zmenilo. Bohuzial. Mal som velke oci pri suboji M3R a Agarasha. To vyuzil Poly a ja som to pototo neskor v poslednom kole, nepouceny koliziou s Agarashom v sikane pred tym. Moja hlupost. Sprint2: spytoval som si svedomie v depe Long: V priebehu preteku som zviedol par subojov, co je hlavne - nespravil som ziadne chyby a tym padom dosiel do ciela na vybornom 5. mieste. Svoju zasluhu mal na tom aj start z druheho radu. Trocha som odcinil ten zbabraby 1.sprint. |
25.11.2008 | #8 |
Regular Member
|
Doplatil jsem na mizernou pripravu. Navic jsem jeste tesne pred zavodem vytvarel jakysi race set spojenim WR setu a Kidova setu.
Q: Bylo to docela vyrovnany, ale 8. misto me nepotesilo. S1: Podle prvniho postu by tohle melo byt (fiasko+1) to cele umocneno na druhou, protoze KxR meli double. Megin: spis moje chyba. Zbytecne jsem si tam pribrzdil. Nastesti to dopadlo dobre. S2: start -> cil 1. Long: Dravgunov: Byl tam docela zmatek. Ubral jsem plyn a snazil jsem se vejit na vnitrek, ale uz to bohuzel nevyslo. Takze jeste jednou sorry. Propad az na konec, ale paradne jsem si zazavodil. Konecne jsem se trochu rozjezdil a postupne se dostaval dopredu. Nakonec z toho bylo 3. misto. Kid: Mohl jsem zkusit zautocit, ale co bych z toho mel? Jeste by se neco stalo a predjel by nas Bohemian. |
25.11.2008 | #9 |
Senior Member
|
Este dodam ze ja ani Bigman sme vlastne nemali ist. Boli sme nahradnici namiesto RoBa, ktory sa na poslednu chvilu nemohol zucastnist.
|