Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Pro za?áte?níky

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22.10.2007   #41
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Když se v reálných závodech hodíš na st?echu, taky už toho moc nenajezdíš
Reset co t? nechá na míst? je naprd, protože spousta aut z písku nevyjede = ?asto by si jím nic nevy?ešil. V každých jen troši?ku vážn?ji braných závodech je reset zakázán, je to simulátor, tak se snaž to na st?echu neházet. Reset je tu jen jako pom?cka pro za?ínající jezdce, než se to trochu nau?ej.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #42
Ratafak
Newbie
 
Ratafak's Avatar
 
Join Date: 19.10.2007
Posts: 11
Default

taky pravda. kdyz uz to napasuju mezi svodidla tak je vymalovano.
Ale zeptam se jeste na neco. koukal sem na screeny a videa od woyty z jejich drift zavodu. libili se mi jejich skiny na autech . tak sem vcera patral po guglu a hledal nejaky slusny web. ale nepodarilo se mi najit zadny obsahlejsi, na kterem by bylo jak skiny aut tak kol a pod. tady na foru sem nasel par odkazu ale vetsina z nich nefunguje jako napr. lfs databese nebo jak to bylo. kam si chodite pro skiny vy? nebo si je sami vyrabite?
Ratafak is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #43
Tommy V.
LFS Guru

 
Tommy V.'s Avatar
 
Join Date: 26.5.2006
Location: Valmez
Posts: 1 976
Default

spoustu skinu, i kdyz je to ponekud neprehledne, najdes tu, barvu kol si muzes menit v garazi
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #44
Ratafak
Newbie
 
Ratafak's Avatar
 
Join Date: 19.10.2007
Posts: 11
Default

skiny aut sem uz nasel na nejakem asi ofic foru lfs. nemyslim barvu kol. myslim jejich tvar. koukal sem na you tube. na nekterych videich je dobre patrne ze majitel ma zmeneny vzhled rafku, jiny dezen pneu. a na pneu jiny napis vyrobce a pod.
Ratafak is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #45
Tommy V.
LFS Guru

 
Tommy V.'s Avatar
 
Join Date: 26.5.2006
Location: Valmez
Posts: 1 976
Default

aha, tak v tom pripade si prohrabej http://www.lfs-database.com/ tam to urcite najdes
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #46
Ratafak
Newbie
 
Ratafak's Avatar
 
Join Date: 19.10.2007
Posts: 11
Default

aa super. takze to meli vcera v noci jen vypadek. super moc diky za radu
Ratafak is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #47
Herman cze BN
Newbie
 
Join Date: 22.10.2007
Posts: 1
Default o kolik se mi zlepší ?asy jestli v?bec

Ahoj, nechci nejak zahlcovat forum nebo opakovat otázky.
Mám pár dotazu:
pomuže mi volant oproti klávesnice myš jezdím demo XRT 1:31xx dál se nemohu dostat.?
bude mi dostate?n? sta?it volant Logitech Wingman Formula Force EX abych byl konkurence schopný?
Díky za up?ímnou odpov?d prosim na jar.herman@tiscali.cz
Herman cze BN is offline   Reply With Quote
Old 22.10.2007   #48
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

ano, ano.
jet is offline   Reply With Quote
Old 23.5.2008   #49
pagotamd
Newbie
 
Join Date: 15.4.2007
Posts: 82
Default

tak jsem si blbec az predevcirem vsimnul ,ze jsem jezdil se zapnutym ABS ,mile prekvapeni bylo, kdyz jsem se ted zase parkrat svezl na ctra1 s xfg ,ze jsem vsude lechce stahnul pb o1s bez treningu,skoda jen ze nastaveni servru nemuze zajistit pro vsechny stejne podminky,s asistanci brzd"ABS" to sice brzdi mene ,ale je to proste jednodussi

Last edited by pagotamd; 23.5.2008 at 11:05.
pagotamd is offline   Reply With Quote
Old 23.5.2008   #50
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

Quote:
Originally Posted by pagotamd View Post
tak jsem si blbec az predevcirem vsimnul ,ze jsem jezdil se zapnutym ABS ,mile prekvapeni bylo, kdyz jsem se ted zase parkrat svezl na ctra1 s xfg ,ze jsem vsude lechce stahnul pb o1s bez treningu,skoda jen ze nastaveni servru nemuze zajistit pro vsechny stejne podminky,s asistanci brzd"ABS" to sice brzdi mene ,ale je to proste jednodussi
pokud zapnuti zjednodusovadla cloveka zpomali, tak proti tomu nic nemam... at si s tim klidne jezdi, aspon ho snaz predjedu
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 23.5.2008   #51
Ywe555
Newbie
 
Ywe555's Avatar
 
Join Date: 1.5.2008
Location: Praha CZ
Posts: 32
Default

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
pokud zapnuti zjednodusovadla
Dotaz: je tím myšleno toto?: sekce Nastavení > Hrá? > Pomoc s brzdou > ano/ne.
__________________
Ywe555 is offline   Reply With Quote
Old 23.5.2008   #52
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

Quote:
Originally Posted by Ywe555 View Post
Dotaz: je tím myšleno toto?: sekce Nastavení > Hrá? > Pomoc s brzdou > ano/ne.
jj
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2008   #53
xtz.cze
Member

 
xtz.cze's Avatar
 
Join Date: 26.9.2008
Location: Odry
Posts: 137
Default

Mám dotaz nevím pro? mi nejde ?eština a nevím pro? se mi nejde p?ipojit na servery online.
xtz.cze is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2008   #54
xtz.cze
Member

 
xtz.cze's Avatar
 
Join Date: 26.9.2008
Location: Odry
Posts: 137
Default

Tak už nic,už mi to jde.
xtz.cze is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2008   #55
xtz.cze
Member

 
xtz.cze's Avatar
 
Join Date: 26.9.2008
Location: Odry
Posts: 137
Default

Ješt? n?co nejde mi na volantu od auta vid?t ruce od ?idi?e nevím co stím.:conf used:
xtz.cze is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2008   #56
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Quote:
Originally Posted by xtz.cze View Post
Ješt? n?co nejde mi na volantu od auta vid?t ruce od ?idi?e nevím co stím.:conf used:
Nastavení > Pohled > Zobrazit ?idi?e / volant.

Když si s n??ím nevíš rady, koukni se nejd?ív sem cz.lfsmanual.net

edit: haha jsem d?ív
__________________
Flame

Last edited by Flame; 1.10.2008 at 07:12.
Flame is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2008   #57
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

Quote:
Originally Posted by xtz.cze View Post
Ješt? n?co nejde mi na volantu od auta vid?t ruce od ?idi?e nevím co stím.:conf used:
v nastaveniach Poh?ad - Zobrazi? jazdca / volant
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 16.1.2009   #58
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

v LFS manuali som som nasiel vetu

"Changing down too early in front wheel drive cars can cause damage to your engine. Repeated damage will have an affect on the power output, so scuppering your chance of staying consistent. Although engine damage is repaired in 0 seconds (currently) when in the pits, it takes time to make a pit stop."

vo verzii Z sa motor uz neda v boxoch opravit, vsak?
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 13.5.2009   #59
dethxtreme
Newbie

 
Join Date: 10.5.2009
Location: Banská Bystrica
Posts: 25
Default

ako zistim ze mam pokazeny motor???skusal som akokolvek napali t do steny,zvodidiel...ale vkuse som posral akurat napravy,ale motor bezal stale...nechapem...
...a este jedna vec,skusal som si zahrat dragy na demo serveroch,a vsimol som si,ze chalani na zaciatku zahrievali gumy na mieste-teda predne kolesa zablokovane,zedne pretacane...mne to na volante nejde...ked stlacim aj brzdu,aj plyn naraz,nic sa nedeje...vie niekto poradit???
dethxtreme is offline   Reply With Quote
Old 13.5.2009   #60
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by dethxtreme View Post
ako zistim ze mam pokazeny motor???skusal som akokolvek napali t do steny,zvodidiel...ale vkuse som posral akurat napravy,ale motor bezal stale...nechapem...
...a este jedna vec,skusal som si zahrat dragy na demo serveroch,a vsimol som si,ze chalani na zaciatku zahrievali gumy na mieste-teda predne kolesa zablokovane,zedne pretacane...mne to na volante nejde...ked stlacim aj brzdu,aj plyn naraz,nic sa nedeje...vie niekto poradit???
motor se kazi jen kdyz ho pretocis pres omezovac otacek...

a s tim plynem a brzdou, zrejme to mas na jedne ose, plyn i brzdu
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:46.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.