Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20.6.2006   #21
Tommy V.
LFS Guru

 
Tommy V.'s Avatar
 
Join Date: 26.5.2006
Location: Valmez
Posts: 1 976
Default

Quote:
Originally Posted by NEXT
a proc bys nemel?
nevim, proto se ptam
Tommy V. is offline   Reply With Quote
Old 20.6.2006   #22
NEXT
Regular Member

 
NEXT's Avatar
 
Join Date: 16.1.2006
Location: Chrudim
Posts: 554
Default

Quote:
Originally Posted by Tommy V.
nevim, proto se ptam
snad staci ze ti windows najdou prislusny ovladac a pak uz si s tim delej co chces
__________________
»MTR« NEXT (V.N?mec)
Logitech DFP, I Live for Speed since 10/2004, S2 Licenced since 28.2.2006
Co, internet, to jeste existuje? - Homer J. Simpson -


UP THE IRONS!
LAST.FM
NEXT is offline   Reply With Quote
Old 23.6.2006   #23
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Ukazkove video z akce.
http://jawa.gigahosting.cz/woyta/hshift/hshift.avi 20mb
Na cas nekoukejte. Byla to jizda na pohodicku a nvic jsem na televizi jeste sledoval co leze z fotaku.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 24.6.2006   #24
rostreet
Moderator

 
rostreet's Avatar
 
Join Date: 24.10.2005
Location: Prague,L.B.City
Posts: 731
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta
Ukazkove video z akce.
http://jawa.gigahosting.cz/woyta/hshift/hshift.avi 20mb
Na cas nekoukejte. Byla to jizda na pohodicku a nvic jsem na televizi jeste sledoval co leze z fotaku.
super ;-)
zkusim vyrobit taky.... :-P
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 6.7.2006   #25
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Nejak se mi na ICQ hromadi dotazy jak nastavit ten soft. Takze tady to je.
http://pc-territory.ic.cz/hshift/config.jpg
Zluta barva predstavuje zonu ve ktere je pozice prevedena na stisk klavesy.
Zony mam vetsi protoze potenciometry v tom Geniusu nic moc. Cervena cara 10 000 predstavuje maximalni moznou dosazenou pozici. Cary za ni jsou nepotrebne a dane stranou aby se nepletly.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 6.7.2006   #26
Loukota
Regular Member

 
Loukota's Avatar
 
Join Date: 25.9.2004
Location: Most
Posts: 534
Default

potvrzuji ze to funguje, jen se mi objevil problem, ze nemuzu v LFS namapovat tlacitka u volantu
EDIT: tak vse funguje, neslo to protoze jsem LAMA a misto tlacitek na volantu jsem to honil na klavesnici
__________________
viaduct.ic.cz

Last edited by Loukota; 6.7.2006 at 11:52.
Loukota is offline   Reply With Quote
Old 7.7.2006   #27
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Tak jsem tu H ?adi?ku taky spáchal, ale trochu nechápu, jak ?adíte R když máte 6ti kvalt, já si to ud?lal p?kn? 7+R. Nakonec to teda asi upajcnu na 6+R, protože tu 7i?ku v žádnym aut? nepoužiju a ta kulisa je tam kv?li tomu dost nahusto, musím dávat pozor abych se trefil do 5 nebo 7.
pozn1: je to hroznej bastl, až vychytám rozm?ry, možná to p?ed?lám
pozn2: skoro celou cestu ?ídím jednou rukou, to se nezdá jak se v závodním tempu ?asto ?adí, skoro se mi nevyplatí vracet ruku na volant
pozn3: když už jsem byl v tom, ud?lal jsem i ru?ku na osu, ale štve m? jak LFS samo zatahuje na neutrálu p?i zastavení, zkrátka nedá se tomu ?íct, aby v?bec nehrabal do ?ízení
pozn4: docela sranda, když na startu nemám za?azeno 1, ale LFS to p?epíše jedni?kou, blikne zelená, LFS se za?ne chovat jak má, m? vylítnou akorát otá?ky a stojím
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 7.7.2006   #28
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo
štve m? jak LFS samo zatahuje na neutrálu p?i zastavení
?? to mi nedela, samo to jen zmackne spojku ..a pri neutralu ani to ne

Last edited by jet; 7.7.2006 at 14:35.
jet is offline   Reply With Quote
Old 7.7.2006   #29
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by jet
?? to mi nedela, samo to jen zmackne spojku ..a pri neutralu ani to ne
Zastav, dej neutral, zatahni rucku. Kdyz ji pustis (tlacitko), bude zatahla.

Last edited by Kada; 7.7.2006 at 16:17.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 7.7.2006   #30
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

Quote:
Originally Posted by Kada
Zastav, dej neutral, zatahni rucku. Kdyz ji pustis (tlacitko) bude zatahla.
to jo, zustane, ale sama od sebe se nezatahne.. tak jsem to pochopil z pablova postu
jet is offline   Reply With Quote
Old 7.7.2006   #31
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by jet
?? to mi nedela, samo to jen zmackne spojku ..a pri neutralu ani to ne
Sorry, je to kombinace toho co píše Kada a problému na mojí stran?.. Na ru?ce mám nekvalitní po?ák, a on ob?as vyhodí hodnotu místo nuly tak malou, že se sotva objeví pár px sloupe?ek, ale LFS si ?ekne že sem šáhnul na ru?ku a zatáhne. Asi by to vy?ešil calibration lock, ale já mám asi 10 os a ob?as se n?jaká rozjede, takže je 100x jednodušší lock nemít a ono se mi to po prvním spušt?ní samo srovná, bohužel u nekvalitního po?áku s tímto sideefektem..
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 8.7.2006   #32
Atti Honyi
Member

 
Atti Honyi's Avatar
 
Join Date: 24.12.2005
Location: Kalná nad Hronom
Posts: 339
Default

1) Odstranil jsem puvodni paku, jednu pruzinku ktera vracela joy do stredove polohy a kabelaz k jejim tlacitkum proroze na radicce nejsou treba.

mohol si to tam necha? na spojku, ru?nú brzdu a spiato?ku
__________________
TEAM : Sunday Drivers inc.
Atti Honyi is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2006   #33
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Neboj. Muzu je kdykoli pridelat. Jen udelat nejakekej peknej panel.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2006   #34
rostreet
Moderator

 
rostreet's Avatar
 
Join Date: 24.10.2005
Location: Prague,L.B.City
Posts: 731
Talking

diky za navod...je to bomba ;-)
prikladam par fotek z vyroby.neni to zadny krasavec,ale ucel plni na 100%.
cele me to vyslo cca na 200 kc.(nepocitam hlavici,tu jsem zabavil jedny slecne)
btw.na posledni fotce jsou veci ktere jsem k tomu pouzil... ;-)
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2006   #35
MCz killman
Regular Member

 
MCz killman's Avatar
 
Join Date: 13.12.2004
Posts: 964
Default

sakra, taky bych to rad zkusil ale mam velkej problem a to ten, ze mam joystick do game portu kterej mi nejede
__________________
street driftmachine in progress
MCz killman is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2006   #36
Woodbine
Senior Member

 
Woodbine's Avatar
 
Join Date: 15.5.2005
Location: Plze?
Posts: 1 360
Default

Quote:
Originally Posted by MCz killman
sakra, taky bych to rad zkusil ale mam velkej problem a to ten, ze mam joystick do game portu kterej mi nejede
Za 200 a pár drobných máš novej do USB.

Koukal jsem, že n?kdo použil Genius F-16 a n?kdo F-23. V popisu píšou, že F-16 je analog, F-23 digital. Je v tom n?jakej zásadní rozdíl, nap?. v p?esnosti, jakou snímá jednotlivý polohy, nebo je to jenom marketingovej trik, jak z ?lov?ka vytáhnout pár desetikorun navíc v slepý ví?e, že kupuje lepší produkt?
__________________
Kopal jsem za EGT a byl jsem Escargot Rally Team manager. Už ani nepoužívám nastavení voz? od XEDOX engineering.
Hrál jsem na: Asus P4P800SE | Intel P4 2.8@3.4 | 1 GB DDR | ATI X800GTO | Logitech G25
Woodbine is offline   Reply With Quote
Old 9.7.2006   #37
rostreet
Moderator

 
rostreet's Avatar
 
Join Date: 24.10.2005
Location: Prague,L.B.City
Posts: 731
Default

to killman: jsem koupil v alzasoftu v bazaru ten joy za 177 kc

to wood:jelikoz jsem nejdrive chtel joy pres gameport (ten se me valel nekolik let na skrini a byl rovnez oznacovan jako analog) tak jsem ho celej rozebral...a muzu rict ze je uplne stejny jako ten F-23,akorat ze ma vic cudliku...potaky stejny.
rozdil mezi nima byl jen v pripojeni (USB,gameport)
si spis myslim ze to je jen trik ;-)
rostreet is offline   Reply With Quote
Old 10.7.2006   #38
MCz killman
Regular Member

 
MCz killman's Avatar
 
Join Date: 13.12.2004
Posts: 964
Default

uz je to v pohode, s Losem sme ten gameport rozjeli, ale jestli se mi to povede na ten muj joy tak to bude v pohode uz ho tu delam
__________________
street driftmachine in progress
MCz killman is offline   Reply With Quote
Old 10.7.2006   #39
coolMartin
Newbie

 
coolMartin's Avatar
 
Join Date: 16.11.2005
Location: Teplice
Posts: 33
Default

Hmm me se tu na PC bedne uz vali 2 mesice joi ale jaksi stal litr tak se mi to moc delat nechce ale v brzke dobe stejne podstoupi plastiku z leteckeho simulatoru na Zavodni mno a jeste mam doma zahrabany 3 potenciometry takze zkusim zkomolit rucku a taky spojku to bude to nejtezsi a na vysledek sem sam zvedav
coolMartin is offline   Reply With Quote
Old 12.7.2006   #40
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

jsem lama (don ale vetsi) a potreboval bych nejaky tutorial jak se zachazi s tim softem, help
resp hlavne me zajima, jestli budu moct ten joy pootocit o 90° (kvuli uchyceni kulisy)
jet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:38.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.