Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Ostatní

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13.3.2006   #41
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by jet
Quote:
Originally Posted by rallik
a ešt? dotaz!j kakém programu otev?u ten soubor dds?? :thinking: :thinking: prosím pora?te!
DDS Converter 2
ooohhhh tak to d?kuji pane mnooohokrát! :up: :up:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #42
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

a ešt? jak si to upravim?? :brow: :thinking:když otev?u tu složku v tom programu tak jak to upravim???prosím pomozte!vím že se ptám je debil!ale já sem s tímto programem nepracoval! :shut:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #43
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by rallik
a ešt? jak si to upravim?? :brow: :thinking:když otev?u tu složku v tom programu tak jak to upravim???prosím pomozte!vím že se ptám je debil!ale já sem s tímto programem nepracoval! :shut:
pora?te prosím! jak si to mam upravit!když už si ten program otevru a v nem tu texturu!tak jak si ji upravim!?
rallik is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #44
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

Quote:
Originally Posted by rallik
pora?te prosím! jak si to mam upravit!když už si ten program otevru a v nem tu texturu!tak jak si ji upravim!?
nevim, ale hadam ze to je jen programek na konverzi... takze v tom z toho udelas soubor kterej se pak da otevrit v nejakym kresilicim programu... zmenis... ulozis... a pak z toho zas udelas .dds
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #45
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Chaos
Quote:
Originally Posted by rallik
pora?te prosím! jak si to mam upravit!když už si ten program otevru a v nem tu texturu!tak jak si ji upravim!?
nevim, ale hadam ze to je jen programek na konverzi... takze v tom z toho udelas soubor kterej se pak da otevrit v nejakym kresilicim programu... zmenis... ulozis... a pak z toho zas udelas .dds
hmm ale me to ten programek kreslici nevotevrel!ani photoshop ani malovani :brow:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #46
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by rallik
Quote:
Originally Posted by Chaos
Quote:
Originally Posted by rallik
pora?te prosím! jak si to mam upravit!když už si ten program otevru a v nem tu texturu!tak jak si ji upravim!?
nevim, ale hadam ze to je jen programek na konverzi... takze v tom z toho udelas soubor kterej se pak da otevrit v nejakym kresilicim programu... zmenis... ulozis... a pak z toho zas udelas .dds
hmm ale me to ten programek kreslici nevotevrel!ani photoshop ani malovani :brow:
prosím pora?te n?kdo ja kto upravit??kdyz sem si sonul ten program otevru ho! najdu si ten soubor a co dal?a zadnej photoshop ani malovani mi ten soubor neotevre!plz. poradte!!
rallik is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #47
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

kterey slovo presne nechapes, "DDS" nebo "converter"?
jet is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #48
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by jet
kterey slovo presne nechapes, "DDS" nebo "converter"?
no vob?!prost? votev?u ten program otevru v nem ten interier treba!proste tu texturu!a co dal?co mam zmacknout nebo co? :brow:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 13.3.2006   #49
zipper
LFS Guru

 
zipper's Avatar
 
Join Date: 10.9.2005
Location: Brno
Posts: 1 601
Default

Stáhni si do Photoshopu plug-in na podporu dds soubor? a máš po problémech
__________________
Powerful Motorsport Team
Opera for better browsing
metal4ever, BLDC, last.fm
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600


zipper is offline   Reply With Quote
Old 14.3.2006   #50
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by zipper
Stáhni si do Photoshopu plug-in na podporu dds soubor? a máš po problémech
j??? a to d?kujem!! :up: :up:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 14.3.2006   #51
zipper
LFS Guru

 
zipper's Avatar
 
Join Date: 10.9.2005
Location: Brno
Posts: 1 601
Default

Quote:
Originally Posted by rallik
Quote:
Originally Posted by zipper
Stáhni si do Photoshopu plug-in na podporu dds soubor? a máš po problémech
j??? a to d?kujem!! :up: :up:
Není za?
__________________
Powerful Motorsport Team
Opera for better browsing
metal4ever, BLDC, last.fm
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600


zipper is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2006   #52
kane
Newbie
 
Join Date: 17.1.2006
Posts: 5
Default

asi sem blbej ale vubec nemužu rozchodit ty skiny pro novou oblohu...ikdyž to zkopíruju do složky data tak se mi ve h?e nic nezmnení (mám S2 demo) Prosím pomoc
kane is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2006   #53
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

a zkousel jsi jezdit pri zatazenym pocasi?

pack includes 2048x sky textures for:
Fern bay - sunny conditions
Kyoto ring , Aston, Blackwood - cloudy conditions
Westhill - cloudy conditions, complete new hemisphere (fresh out of the oven)
Westhill & Aston - evening conditions
Westhill & Aston - sunny conditions

nic jinyho nez tucne vyznaceny v demu nemas
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2006   #54
kane
Newbie
 
Join Date: 17.1.2006
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo
a zkousel jsi jezdit pri zatazenym pocasi?

pack includes 2048x sky textures for:
Fern bay - sunny conditions
Kyoto ring , Aston, Blackwood - cloudy conditions
Westhill - cloudy conditions, complete new hemisphere (fresh out of the oven)
Westhill & Aston - evening conditions
Westhill & Aston - sunny conditions

nic jinyho nez tucne vyznaceny v demu nemas
Jo to bude asi vono dik
kane is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2006   #55
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

hele št? amm jeden dotaz!jak zm?nit kola???ve složce dds se nic nenašel! :bang:tak jak je zm?nit pls.?? :thinking:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2006   #56
Tairo
Administrator

 
Join Date: 26.9.2004
Location: Plzen
Posts: 1 668
Default

Quote:
Originally Posted by rallik
hele št? amm jeden dotaz!jak zm?nit kola???ve složce dds se nic nenašel! :bang:tak jak je zm?nit pls.?? :thinking:
myslis jako defaultne misto originalu? To me teda tesi, ze kdyz me uvidis na trati, tak budu vypadat jak idiot s nejakyma olimcovanyma lestenkama na zavodnim voze...
__________________
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . .Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. . . . . . .
Jabber:
tairo(zavinac)jabber.actual.cz
Tairo is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2006   #57
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

Quote:
Originally Posted by Tairo
Quote:
Originally Posted by rallik
hele št? amm jeden dotaz!jak zm?nit kola???ve složce dds se nic nenašel! :bang:tak jak je zm?nit pls.?? :thinking:
myslis jako defaultne misto originalu? To me teda tesi, ze kdyz me uvidis na trati, tak budu vypadat jak idiot s nejakyma olimcovanyma lestenkama na zavodnim voze...
no já bych si tam dal kola t?eba z DTM nebo tak n?co!ale prost? jak zm?nit kola?nevíte n?kdo? :thinking: :thinking:
rallik is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2006   #58
DoN
Administrator

 
DoN's Avatar
 
Join Date: 21.7.2004
Location: Rožnov p.R.
Posts: 1 103
Default

myslim ze v s2 to uz nejde...v s1 to slo pres nejake bespoke blabla ...
__________________
http://www.rallyphotos.cz
DoN is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2006   #59
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

no v dobach s1 na to byl programek, jmenoval se bespoke... pro s2 ho jeste nikdo neudelal...
Edit> ok ok uz mlcim
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2006   #60
rallik
Newbie
 
Join Date: 5.7.2005
Posts: 23
Default

aha díky hoši!
:up:
rallik is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:48.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.