Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 25.12.2014   #1
Branislav
Senior Member

 
Branislav's Avatar
 
Join Date: 27.8.2006
Posts: 1 316
Default RaceRoom

Skusali ste uz niekto RaceRoom ? Je to od SimBin a ma to byt zadarmo (transakcie netusim) , Neviem ci sa mi chce vytahovat volant nato .
https://www.youtube.com/watch?v=_kdIVl7V7Sk#t=33
__________________
SDI|| Team Leader
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna
Kill Kocurik
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 26.12.2014   #2
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Skusal som to este v bete a potom ked to vyslo. Zvuky su super tak ako some od SimBinu zvyknuti, fyzika je ok aj ked dnes uz prekonana a predpokladam, ze odvtedy to velmi neupravili.
A hlavne, sice je to free 2 play, ale v zaklade je malo obsahu a dalsi obsah je drahy:
http://game.raceroom.com/store/tracks/
http://game.raceroom.com/store/cars/
PS: orientacne to vychadza na 1 € = 100 vRP
A teda ked uz chce niekto platit jednotlivo za obsah, tak nech radsej plati v iRacingu.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.