Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Pro za?áte?níky

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17.8.2012   #1
Mraziik
Newbie

 
Join Date: 17.8.2012
Posts: 5
Default Ješte prosím jednu radu

Mám volant Logitech WingMan Formula GP a pot?ebuju poradit když hraju LFS tak když dám rovn? volant a t?eba ho pustím tak mám ten volant rovne ale v lfs je na stranu a zata?í mi trochu Prosím poradte
Mraziik is offline   Reply With Quote
Old 18.8.2012   #2
K0Z3L_43V3R
Member

 
K0Z3L_43V3R's Avatar
 
Join Date: 1.8.2009
Posts: 150
Default

treba ho rekalibrovat, Nastaveni->Ovladani->Osy / FF
klikni na rekalibrovat a maximalne otoc volant dolava a doprava, a tak pedale nadoraz zoslapni a vyslapni, no a nakoniec klikni na uzamknut
__________________
K0Z3L_43V3R is offline   Reply With Quote
Old 18.8.2012   #3
Mraziik
Newbie

 
Join Date: 17.8.2012
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by johny View Post
treba ho rekalibrovat, Nastaveni->Ovladani->Osy / FF
klikni na rekalibrovat a maximalne otoc volant dolava a doprava, a tak pedale nadoraz zoslapni a vyslapni, no a nakoniec klikni na uzamknut
Takže mám dat odemknout? a to jak si psal ? a zase uzamknout ?
Mraziik is offline   Reply With Quote
Old 18.8.2012   #4
Flame
Senior Member

 
Flame's Avatar
 
Join Date: 16.11.2007
Posts: 1 140
Default

Quote:
Originally Posted by Mraziik View Post
Takže mám dat odemknout? a to jak si psal ? a zase uzamknout ?
Ano.
__________________
Flame
Flame is offline   Reply With Quote
Old 19.8.2012   #5
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Myslím, že není pot?eba rekalibrovat, ale koupit radši lepší volant
__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 22.8.2012   #6
Mraziik
Newbie

 
Join Date: 17.8.2012
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by johny View Post
treba ho rekalibrovat, Nastaveni->Ovladani->Osy / FF
klikni na rekalibrovat a maximalne otoc volant dolava a doprava, a tak pedale nadoraz zoslapni a vyslapni, no a nakoniec klikni na uzamknut
Ud?lal jsem to a když srovnám volant tak doprava se mi to sto?í trošku poratte mi ješt? n?co
Mraziik is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2012   #7
Piroman
Newbie

 
Join Date: 6.3.2012
Posts: 76
Default

Ja pouzivam DFGT ked som zacinal hravat mal som problem nastavit volant ale uz to viem mozno ti poradím . ( pouzivam windows 7 )
Ked zapojis volant do pc otvor si nastavenie v PC nastav si hodnoty odznovu ( to znamena pohni kazdim nastavova?om ) nasledne otvor nastavenie v hre pre volant a uz iba rekalibruj volant ( to znamena klikni na rekalibrovat osy otoc volantom po doraz z lava z prava stlac naplno plyn a brzdu a daj OK )
Tuto proceduru musim stale vykonat pokial volant odkladam a vsetko odpajam zo zastrcky + USB. Pokial iba vytahujem FF zo zastrcky tak mi staci rekalibrovat v PC nie v hre .
Ak ti to nepomoze tak uz neviem ( este si skontroluj ci mas spravne naladene tzn. Funkcia pre priradenie osi ) good luck
Piroman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:29.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.