Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Assetto Corsa

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15.3.2013   #181
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

CHANGELOG 0.9.9
Ingame
Fixed high spike % due to incorrect thread synchronization
Fixed car remaining on gas when returning to pits
New system to avoid redundant calls to DirectInput (thanks Fredric!)
User Interface
Potential fix for the laggy launcher UI after returning from a session
More debbuging output during the controller configuration screen
Further .ini validation and formatting on launch
Fix for kmh/mph unit selection


Takze nic vyznamne
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 15.3.2013   #182
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

O neco vyssi a hlavne mnohem stabilnejsi FPS (kolem 60), porad ale zustava gigantickej input lag, kvuli kterymu se neda AC hrat. Snad pomuze novy zelezo.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 17.3.2013   #183
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 288
Default

Mne se tahle hra hodne libi. Chovani auta se dost podoba LFS, ale je o neco obtiznejsi. Libi se mi, ze vyvojari pouzivaji realne parametry a upravuji fyziku dokud se auto nechova jak ma a ne jako v iR, kde ma kazdy auto svoji fyziku. Denni doba vypada taky moc hezky. FPS mam prumer 192 akorat, kdyz jsem zahalen v kouri tak to klesne i pod 80, ale jinak super.

Kdyz se podivam na vase casy, tak ty svoje sem radsi ani nebudu psat.
Jinak jediny rozdil oproti minuly verzi vidim v tom, ze je stabilnejsi FPS.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 18.3.2013   #184
Felix
Regular Member

 
Join Date: 14.8.2004
Location: Lhenice
Posts: 949
Default

Tak sem to taky zkusil :-))

Vypada to nadejne. Bohuzel na mojem stroji mam prumer 40fps

Takze si to poradne nemuzu uzit a inputlag tam taky nejakej je. Takze cas zatim 1.24.9

Jinak pocitove hodne prijemny. Auto se chova cca tak jak bych ocekaval :-) Da se s tim i trosku zablbnout kdyz ma clovek koule
__________________
Pot?ebujete web?
www.tomas.stiborek.info

www.felix.stiborek.info
Felix is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2013   #185
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Mod update: Mazda Miata for Assetto Corsa

Mod: Super GT 2006 for Assetto Corsa
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2013   #186
m1na
Newbie

 
Join Date: 19.3.2013
Posts: 14
Default

Tak jsem hru taky vyzkousel, docela prijemny. Libi se mi citelny vlastnosti auta. Pripomina mi hodne gran turismo 5 + se tady da pohodlne radit H-ckem :-D.
FF funguje moc pekne, je citit kdy auto ztraci grip na predku, a jet pekne podle FF. Gumy mozna drzi az moc :-D. Auto nema moc vykonu, takze to zadna drift kara neni, ale to nema byt ani ve skutecnosti, naopak se chova docela skutecne. Stejne jako v gt5 neni potreba nejaky specialni drift mod, aby clovek mohl auto drzet ve smyku. Clovek musi hodne prasit aby dostal smyk a vyletel z trati.
Zatim jsme odjel jen par kol a moc nevim kde brzdit :-), z toho plynouci cas 1:25,7.
Jsem zvykly jezdit pouze s 900°, prechod mi z GT nedelal zadne problemy.
Pokud by udelali i Nordschleife, hru bych si urcite koupil. Skoro by mi stacila v cele hre jen NS a treba bmw m3 :-D.
m1na is offline   Reply With Quote
Old 21.3.2013   #187
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default Oculus Rift + AC

Oculus Rift je v planu pro AC!!!

Je jedno, jestli bude Oculus driv v iRacingu nebo AC, kazdopadne tohle bude simracing revoluce.

Marco: "Now that I've seen how it works in 3D, I'm much more curious to test it with Oculus Rift, can't wait to receive our devkit!"
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 21.3.2013   #188
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Oculus Rift je v planu pro AC!!!
Je to uzasna vecicka, ale ma jednu drobnou nevyhodu - nevidis na klavesnici, pripadne na jine nastavovaci knofliky.
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 21.3.2013   #189
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 288
Default

Jedna takova zajimavost. Autoclutch je s malym "lagem", takze razeni je rychlejsi s manualni spojkou. Druha vec je se to naucit.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 22.3.2013   #190
Klouczech
Senior Member

 
Klouczech's Avatar
 
Join Date: 4.4.2007
Location: Jihlava
Posts: 1 272
Default

Quote:
Originally Posted by Alien_CZ View Post
Jedna takova zajimavost. Autoclutch je s malym "lagem", takze razeni je rychlejsi s manualni spojkou. Druha vec je se to naucit.
Button Clutch to ?eší

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
Je to uzasna vecicka, ale ma jednu drobnou nevyhodu - nevidis na klavesnici, pripadne na jine nastavovaci knofliky.
T?ch pár tla?ítek si ?lov?k najde.
Možná p?jdou s kinectem virtuální ruce

__________________
http://www.facebook.com/PetrDolezal.Klouczech

Petr.Doležal aka Klouczech.Inferno
Klouczech is offline   Reply With Quote
Old 22.3.2013   #191
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Alien_CZ View Post
Jedna takova zajimavost. Autoclutch je s malym "lagem", takze razeni je rychlejsi s manualni spojkou. Druha vec je se to naucit.
Tahle "penalizace" byla už v nKP. Jednou jsem jel závod s Gallardem a vedl jsem si až podez?ele dob?e, pak se zjistilo ?ím to a už jsem tak rychlý nebyl

Quote:
Originally Posted by Klouczech View Post
Button Clutch to ?eší
Ale fuj. Takhle by m? to asi nebavilo. N?kdo si to ješt? nascriptuje... Beru to tak, že to rychlejší ?azení je odm?nou za tu v?tší obtížnost. Ono se totiž na druhou stranu relativn? ?asto nepovede za?adit, takže ?lov?k musí zmá?knout spojku znova, tenhle problém pádlisti nemají.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 22.3.2013   #192
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 288
Default

Quote:
Originally Posted by Klouczech View Post
Button Clutch to ?eší

To prej budou mit osefovany.

"People could make macros for our own system? Sure, but here's an idea, for an app developer. Create an app that gets the gearchange timing. If you see anything under say 50ms, it means that the player is using buttons and not proper H shifter and probably macros. Reject the lap."
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 22.3.2013   #193
Alien_CZ
Member

 
Alien_CZ's Avatar
 
Join Date: 21.11.2005
Posts: 288
Default

Tak uz jezdim s 900° a H + spojka a je to parada. Hlavne podrazovani do T3. Mam uz i podobne casy jako predtim.
Alien_CZ is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #194
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Oculus + Unity (sry za offtopic)

http://youtu.be/ELNR-UOUUNo
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #195
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Oculus + Unity (sry za offtopic)

http://youtu.be/ELNR-UOUUNo
Stejne jako track ir a veskery tyhle vymozenosti ti na rychlosti nikdy nepridaji. Spis vyrazne uberou.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #196
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Stejne jako track ir a veskery tyhle vymozenosti ti na rychlosti nikdy nepridaji. Spis vyrazne uberou.
Diky za info, ja jsem myslel, ze mi Oculus prida minimalne 5 sekund na kolo. Asi si ho teda kupovat nebudu.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #197
HonzaNB
Member

 
HonzaNB's Avatar
 
Join Date: 19.12.2009
Location: Nový Bor
Posts: 473
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Stejne jako track ir a veskery tyhle vymozenosti ti na rychlosti nikdy nepridaji. Spis vyrazne uberou.
Takhle kategoricky bych to netvrdil. Da ti mnohem vetsi moznosti pohledu - podobne jako vice monitoru - a ty si pak muzes dovolit tesnejsi a jistejsi jizdu, zpresnit najezdy do zatacek a pod.

Osobne se rozhoduju, jestli tri monitory nebo pockat a jit do ocolus rift
HonzaNB is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #198
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by HonzaNB View Post
Takhle kategoricky bych to netvrdil. Da ti mnohem vetsi moznosti pohledu - podobne jako vice monitoru - a ty si pak muzes dovolit tesnejsi a jistejsi jizdu, zpresnit najezdy do zatacek a pod.
P?edevším ti to (na rozdíl od 3 monitor?) sebere "pevný bod" a ty už se nem?žeš tolik u chování auta ?ídit obrazem, zbude ti jen FF a zvuk.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #199
Logical
Member

 
Logical's Avatar
 
Join Date: 7.8.2010
Location: Praha
Posts: 219
Default

Quote:
Originally Posted by Pablo View Post
P?edevším ti to (na rozdíl od 3 monitor?) sebere "pevný bod" a ty už se nem?žeš tolik u chování auta ?ídit obrazem, zbude ti jen FF a zvuk.
Pevnej bod muze byt tvoje auto, tak jako v lfs. I v AC si muzes nastavit fixni kokpit.
__________________
twitter.com/jCharv
SteamID: jcharv
Logical is offline   Reply With Quote
Old 23.3.2013   #200
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Logical View Post
Pevnej bod muze byt tvoje auto, tak jako v lfs. I v AC si muzes nastavit fixni kokpit.
Asi mi nerozumíš. Normální auto se ?ídí/cítíš zadkem. To v simu nemáme, tak se ?áste?n? (k FF a zvuku) ?ídíme i obrazem. Každý pixel náklonu/pohybu ti m?že dávat informaci, co se s autem d?je. Pokud ale tím kokpitem (hlavou) hýbáš, nemáš ten pohyb kokpitu v??i okolí jak ode?íst, nevíš co z toho je pohyb auta a co pohyb hlavy (samoz?ejm? trochu to víš a ?asem se vycvi?íš, ale ?ást informace se ztratí a proto to zpomalení, jak psal Ag).
Pablo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:19.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.