Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Média

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15.6.2010   #1
ChunkyCZ
Newbie

 
Join Date: 15.6.2010
Posts: 2
Default Tvorba videa ?

Cht?l bych se zeptat zda jde nato?it video z LFS i jinak než jenom p?es program FRAPS ???
ChunkyCZ is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2010   #2
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

tak jde to i pres jiny program typu fraps, ale v principu je to porad stejny postup.. exportovat video samotny lfs neumi, narozdil treba od rfactoru
jet is offline   Reply With Quote
Old 16.6.2010   #3
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Asi viem na co narazas Ked ti LFS pri natacani videa cez Fraps seka, tak nastav 16 bitove farby a pojde to tak ako ma. Je to nejaka chyba v LFS, ktora sa vyskytuje asi u vsetkych.
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 16.6.2010   #4
bavorak
LFS Guru

 
bavorak's Avatar
 
Join Date: 31.5.2008
Location: Žilina, SVK/Praha, CZE
Posts: 1 712
Default

neviem ci je to chyba lfs...ono to seka kvoli tomu ze to musi ukladat za rovnaku casovu jednotku dvakrat viac dat... aj ked zevraj na XP to fungovalo tak ze ak mal clovek lfs spustene v okne tak to islo krasne aj pri 32bitoch nahravat
inak 16bit vyzera oproti 32 dost horsie...takze skoda ze ak nieco robim tak len 16bit...no co mam robit : (
bavorak is offline   Reply With Quote
Old 16.6.2010   #5
ChunkyCZ
Newbie

 
Join Date: 15.6.2010
Posts: 2
Default

Tak už jsem to vy?ešil tak, že prost? to nahrávám p?es Fraps, ale na stolním PC mno :-( Jsem totiž v?tšinou na NTB i LFS hraju na NTB a myslel jsem si že ten NTB je dost výkonný aby to utáhnul nahrávat, ale bohužel ne mno :-( Tak ješt? stáhnu Adobe Premiere a Sony Vegas a za?nu si hrát s videama :-)
ChunkyCZ is offline   Reply With Quote
Old 17.6.2010   #6
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Nejlepsi je prece vzit kameru a natocit monitor, to se pak neseka vubec.
(Jeste doporucuji kameru drzet v ruce to je vysledek uplne nejlepsi)
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 17.6.2010   #7
Branislav
Senior Member

 
Branislav's Avatar
 
Join Date: 27.8.2006
Posts: 1 316
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Nejlepsi je prece vzit kameru a natocit monitor, to se pak neseka vubec.
(Jeste doporucuji kameru drzet v ruce to je vysledek uplne nejlepsi)
Ja este odporucam ,uplne nazoomovat ,popripade v najhorsom pripade kameru vobec nezapinat ,zobrat papier a pero (moze byt aj ceruzka) a sup sa kreslit a popritom si spievat o-zone do mikrofonu.

Nie vazne drtiva vacsina notebookov nieje stavana na zachytavanie videa z 3d aplikacii , mobilne cipy su stavane na spotrebu a vydrz baterky a nie na poctive vypocty a vykon. Osobne som nemal problem na desktope s nahravanim videa z lfs ani pod xp(32 aj 64) ci 7 64bit. Zakazdym to bolo dobre aj so zvukom. Dalsia vec ,co ked som raz s kusal na notebooku tak som vypol natvrdo zvuk a vo frapsoch som dal nahravat bez zvuku a viem ,ze vtedy to islo tak na hranici znesitelnosti ale bolo to na to zelezo dobre. Ako nerobil by som to na notebooku prva vec a druha pohral by som sa s nastaveniami tot moja rada.
__________________
SDI|| Team Leader
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna
Kill Kocurik
Branislav is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:32.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.