Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 31.3.2010   #1
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default "kokpit"

Pánové, našel jsem si luxusní provedení kokpitu .. no dá-li se tomu tak ?íkat, je to vlastn? jen sedátko s možností p?id?lat volant a ?adící páku. Je to údajn? p?ímo pro G27 (kterou vlastním - otázka je, jestli tam pozd?ji dám i nov?jší volant ... jen tak to pak vyhodit by bylo smutné, ale protože to je d?lané asi stylem jako deska na kterou to upnu a z?ejm? to nebudu šroubovat -teoreticky by tam m?l jít jakýkoliv volant atd ... )

Vybral jsem si verzi která umož?uje mít stojan na ?adící páku, ale bez stojanu na LCD ... to je podle mne blbost, ješt? zvážím ... ale nejsem si jistý, jestli to je univerzální (stojan na LCD)...

Prozatím tohle vyjde s poštou na 880 eur ... no docela pálka, ?ekal bych to n?kde na polovin?. Nicmén? vzhled a i bytelnost od pohledu mne docela lákají. Chci se proto zeptat, jestli máte n?jaký jiný návrh na hotovou konstrukci nebo jestli máte p?ímo zkušenost s tímto ?? P?ípadn? n?co p?ímo v ?R ..


http://mt.visionracer.com/store/mt/products.html

D?kuji :-)
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #2
SilverFox
Member

 
SilverFox's Avatar
 
Join Date: 12.8.2007
Location: Plze?
Posts: 313
Default

+ krásný

- drahý
- neskladný
- ty? mezi nohama
__________________
MSI GX700X, G25, Recaro
http://westtouge.blogspot.com/
SilverFox is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #3
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

+ krásný

-drahý (ale vyrobit si to neumím ... takže ve výsledku budu prost? muset n?co koupit ..)
-ty? mezi nohama (ano to je pr?ser docela ...)

? neskladný - no nep?ijde mi to zase tak velké a ona to nikdy nebude skláda?ka ... takže tohle bych jako mínus nedal ...

Práv? proto doufám, že se to tu n?jak "rozjede" a p?ípadn? n?kdo nahodí jinou alternativu, kterou jsem neobjevil zatím ;-) ...
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #4
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default



http://www.triom.cz/index.php?option...=160&Itemid=33

N?jaká zkušenost? Cena je p?izniv?jší ... 6850 za kovovou kontrukci + cena za sedátko (3990 nap?)...

sedátko

http://www.race-land.cz/sportovni-se...landwrciiblack
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27

Last edited by Breakpain; 1.4.2010 at 17:13.
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #5
GothaR
Senior Member

 
GothaR's Avatar
 
Join Date: 21.3.2009
Location: Kosice
Posts: 1 279
Default

Kdesi tu bol odkaz na recenziu a celkom to tam chvalili, vraj je to stabilne a dostatocne pevne. Ak by som chcel kokpit, tak beriem
__________________
G27
S2 od 17.2.2009
AC od 8.11.2013
GothaR is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #6
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

spis bych si nejdriv polozil otazku, jestli opravdu potrebuju nejakou takovou obludnost.. kancelarska zidle a normalni stul totiz docela staci
jet is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #7
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
spis bych si nejdriv polozil otazku, jestli opravdu potrebuju nejakou takovou obludnost.. kancelarska zidle a normalni stul totiz docela staci
Ano sta?í ... stejn? jako sta?í volant bez ?adící páky a spojky ;-). Obludnost ne?eš ... jsem prost? "hra?i?ka" ... N?koho to bere ... n?koho ne. Já si na takové v?ci potrpím ... p?ipadá mi to pak reáln?jší :-). Samoz?ejm? že st?l a židle jsou taky oka ... ale prost? jsem po tom zatoužil ;-). V reálu jezdím p?dpisov? - dogma - je tam 30 ... jedu 30. Na silnici neriskuju nezkouším - chodím blbnout na motokáry a ten posed je tam "závodn?jší" ... lepší ... a to samé ?ekám od tohodle. Bohužel peníze na koupi motokáry a provoz nemám ... ... kdyby jo, sedím te? v motoká?e a drandím ;-) ...
M?l jsem volant bez páky ... pak zkusil s pákou a od této chvíle, i když jezdím sváte?n? už si nikdy nekoupím volant bez ?azení ;-) ... A v?? že u tohodle to bude stejné ... je to obludnost, ale bude mne to bavit ;-). podobných volovin mám plný pokoj .
Vem to takhle - n?koho baví chodit do hospody, já to t?eba nechápu ... nic na tom nevidím (nekou?ím ani nepiju ... žiju sportem a "radostma"). A naopak zase "roztávám" p?i pocitu sednout si do toho doma a zajezdit si ;-). Každý má jiné záliby a vkus .
Samoz?ejm? to nepot?ebuju k životu, ale rozhodn? to bude zábavn?jší a o tom to je ;-). Proto to chci, chci se bavit - a když m? to za pár let omrzí - tak to prost? vyhodím, to je jednoduché ;-) ... A to ješt? nevíš, že chci to samé pro letecké simy ;o) bude další oblunost

Mám kamaráda, který jezdí n?kolik let LFS (a mnohem lépe než asi já kdy budu jezdit) a má MOMO => tím chci ?íct, že je mi jasné, že to ze m? neud?lá závodníka, to nebojte ;-) budu jezdit jako b?ídil stále na zadních pozicích ... Já to zkusil první den (klasika volant a dva pedály) a druhý den už jsem šel do krámu pro G27 ... to by nikdo neud?lal (každý by ?ekl, že je to moc velká investice, že ho to nebude tak brát atp ...). No já jsem prost? jiný, radši vyhodím peníze tady, ale prozatím to neberu jako vyhozené prašule ... ten pocit co z toho mám mi za to stojí ;-) ... Stejn? jako trackIR na koukání a podobné blbiny, bez kterých se dá fungovat ;-). ?íkejme tomu jak chceme, ale já mám tyhle "hovadiny" prost? rád a "žiju" tím ;-).
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27

Last edited by Breakpain; 1.4.2010 at 17:48.
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #8
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by GothaR View Post
Kdesi tu bol odkaz na recenziu a celkom to tam chvalili, vraj je to stabilne a dostatocne pevne. Ak by som chcel kokpit, tak beriem
Tohle?
http://pctuning.tyden.cz/hardware/kl...oti-f1-zavidet

Více mén? (až na ten design ) je to oka. Jen m? dráždí nastavování trubek - klasika jak ?idítka u kola. Pokud se to povolí, tak celé uchycení s volantem za?ne klesat atp ... Musí to být fakt na krev utažené aby se to p?i hraní nehlo ... A uchycení ?adící páky mi p?ijde dost pofidérní - zdá se, že to drží jeden ubohý kroužek - to m? trošku d?sí ... proto se nato ptám. Jinak to vypadá jako reálný kandidát ...
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #9
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

trackir i radicku jsem si sveho casu zbastlil s naklady par korun, vyzkousel jsem si to, bylo to fajn, chvili me to bavilo, ale pak jsem zjistil, ze kdyz si chci jen tak zajezdit, tak nic z toho nepouzivam. a byl jsem fakt rad, ze jsem si to za tezky prachy nekupoval... vetsinou jen nasadim volant a jedu.. radicku jsem prodal a "trackir" se mi tu jeste nekde mozna vali.
jet is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #10
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Mit kokpit je velice pohodlne, zadne otravovani s nastavovanim volantu nebo pedalu. Ja musel akorat prehazovat monitor a jinak pohoda ..
Jiank vyrobit kokpit de i z MDF desek (narezou ti to v truhlarstvi ) a pak to jen sersroubujes k sobe cena bude urcite lepsi nez to z obrazku, ale je to mnohem mene skladne (cti: vubec ). Ty splasene trubky snadno uklidis a i seridis jak potrebujes.
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #11
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
trackir i radicku jsem si sveho casu zbastlil s naklady par korun, vyzkousel jsem si to, bylo to fajn, chvili me to bavilo, ale pak jsem zjistil, ze kdyz si chci jen tak zajezdit, tak nic z toho nepouzivam. a byl jsem fakt rad, ze jsem si to za tezky prachy nekupoval... vetsinou jen nasadim volant a jedu.. radicku jsem prodal a "trackir" se mi tu jeste nekde mozna vali.
Jasn? souhlas ;-) ... já to zase používám a nedám na to dosputit, vyložen? si to úžívám a jezdím auta pouze s ?azením .... padla mne moc neba, pokud nesednu do formule :-). Samoz?ejm? to vytáhnu tak jednou za týden? N?kdy ?ast?ji, n?kdy to t?eba m?síc stojí ladem ... ale prost? už mám takovou "vadu" že nejsem realista, ale fajnšmekr ;-). A protože nejsem šikovnej nebo se mi s tím nechce d?lat, prost? podrbu prasátko a holt t?žce vyd?lané prašulky na brigád? proleju tady ;-) ?i na jiných pro mne zajímavých v?cech . Když jsem slyšel kámoše, jaký má u?ty za telefon, kolik nechá v hospod? a kolik za cigarety, tak se musím pousmát mým "mini" výdaj?m ;-) ...
M?že to znít, že jsem namyšlený bohá?, ale opak je pravdou ... já škudlím peníze jak strý?ek Skrblík a chodím po brigádách a spo?ím a spo?ím ... ale došlo mi, že když si nic nekoupím (já v podstat? nemám výdaje), tak i to málo drobá?k? co mám je k ni?emu ;-). To zase neznamená, že jsem ten typ, co utratí "výplátu" p?ed koncem m?síce .

Prost? si chci ud?lat radost ;-), ne?ešme tedy jestli to je bazmek, který chytá prach, zabírá místo a p?sobí jako hnusný designový k?esílko. Ale protože jsem se rozhodl se pot?šit, tak jen sháním info na "levný" a kvalitní hotový výrobek ;-).
Vím, že m? to pot?ší a z mého pohledu nevyhodím peníze, naopak si budu užívat
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #12
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by Mambo View Post
Mit kokpit je velice pohodlne, zadne otravovani s nastavovanim volantu nebo pedalu. Ja musel akorat prehazovat monitor a jinak pohoda ..
Jiank vyrobit kokpit de i z MDF desek (narezou ti to v truhlarstvi ) a pak to jen sersroubujes k sobe cena bude urcite lepsi nez to z obrazku, ale je to mnohem mene skladne (cti: vubec ). Ty splasene trubky snadno uklidis a i seridis jak potrebujes.

No to nevím , já budu spíše "tahat" konstrukci k monitoru (vyhradím si den na drand?ní) a pak to zase odsunu o metr ke zdi ;-), abych se dostal ke stolu ... Monitor moc p?enášet nejde ... leda že bych koupil druhý, ale to nevím nevím, bylo by to v takovém míst?, kde mi sice konstrukce nevadí (je to dole), ale monitor bych vzal rukou (loktem - vzhledem k p?edpokládánemu umíst?ní) ;-) ...
Ono to bude mít kolem 30 kg, což je docela lehký ... s 50 kg už by to nebylo moc p?íjemné, to musím uznat . ?asem na to vyhradím pokoj, kde bude permanentn? kokpit a comp ... nicmén? to už bude trošku jiné kafe, než t?hle pár trubek , ale to si musí n?kolik let po?kat, až se odst?huju a za?ídím si bydlení, to už by m? máma hnala z bytu ;-) ... Tohle je tak na hran? únosnosti, co mi ješt? schválí, když budu smutn? koulet o?ima
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #13
SilverFox
Member

 
SilverFox's Avatar
 
Join Date: 12.8.2007
Location: Plze?
Posts: 313
Default

Ten druhej je podle me ideální. To recaro co je na tom focený se dá sehnat za pár stovák? a bude to lepší než ta sko?ápka ze který t? bude bolet zadek. Snadno se k tomu dod?lá držák ru?ky, button box atd.
__________________
MSI GX700X, G25, Recaro
http://westtouge.blogspot.com/
SilverFox is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #14
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by SilverFox View Post
Ten druhej je podle me ideální. To recaro co je na tom focený se dá sehnat za pár stovák? a bude to lepší než ta sko?ápka ze který t? bude bolet zadek. Snadno se k tomu dod?lá držák ru?ky, button box atd.
No to Recaro mi p?ijde jako sedadlo "klasika osobák" ... nic proti, k závodnímu to má daleku ... (odhad).
"Sko?ápka" ve mn? budí závodní pocit, ale pravdu máš, že je možný, že m? bude bolet zadek a záda - což zase není mým cílem = díky za radu a pokusím se n?jak si to ozkoušet v reálu, abych si tam sednul. Je pravda, že na motokárách ?lov?ka ob?as bolí záda i zadek ...

Hm v tom podpisu u tebe je "Recaro" ... takže s pravdou ven, jak jsi s tím spol?en a co víš ;o)
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #15
SilverFox
Member

 
SilverFox's Avatar
 
Join Date: 12.8.2007
Location: Plze?
Posts: 313
Default

S kokpitem nemám nic spole?nýho. Na tejhle seda?ce zrovna sedim. Tyhle sesle bejvaj ve starejch n?mcích. Ta moje je z n?jakýho opla nejspíš gsi.

Sko?ápku mam v aut? kde má opodstatn?ní. Jinak se mi v tom potí zadek a záda a to mam ješt? jakousi civilní ompku s m?kym polštá?em po celej ploše takže je to relativn? pohodlný.
__________________
MSI GX700X, G25, Recaro
http://westtouge.blogspot.com/
SilverFox is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #16
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Monitor me vazil jen 35 kg , kdyz sem poridil druhy 21 crt jen pro jezdeni tak uz sem od te doby (skoro pul roku nejezdil ) D
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 1.4.2010   #17
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Quote:
Originally Posted by Mambo View Post
Monitor me vazil jen 35 kg , kdyz sem poridil druhy 21 crt jen pro jezdeni tak uz sem od te doby (skoro pul roku nejezdil ) D
LCD pane kolego, CRT fuj , ale chápu v té dob? ;-) ... A proto nechci po?izovat jen monitor - ten kdyby mi "hnil" doma, je to zbyte?ný, monitory u PC využívám bu? na práci nebo sim ... tam to má opodstatn?ní, proto se budu p?ípadn? tahat s konstrukcí :-). Když mi tam "hnije" n?co, co má specifické využití - neva, ale vnit?n? by m? mrzelo mít monitor, co t?eba zapnu jednou za týden a mohl bych ho využívat denn? :-)
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 2.4.2010   #18
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

Jak v te dobe D ja ho mam furt zatim sem za podobnou cenu nenasel zadne obdobne LCD co by parametrama odpovidalo (CRT je DELL 22", nerikam ze ty lcd nejsou, ale ze nejsou pro me za prijatelnou cenu)
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Old 2.4.2010   #19
Breakpain
Newbie

 
Breakpain's Avatar
 
Join Date: 22.3.2010
Location: Czech Republic
Posts: 93
Default

Jo takhle :-) ... ?ove?e já už dva roky jedu na LCD 2ms mi sta?í, TFT panel - no mn? je to fuk ;-). Chápu že t?eba pro grafika to není ideál a mají bu? Enzo nebo n?kte?í CRT. Ale to je ten rozdíl - já dám nato jak je to mobilní, jak to vypadá, kolik to zabere místa a tak. Pokud to používám na práci - grafiku ned?lám, tak bych to zvládl i na ?ernobílém ;-), takže ?ešit který jak moc zkreslují barvy atp. nemusím, chvála bohu.
CRT mi zabíralo strašn? moc místa a d?kuji bohu, že doba pokro?ila :-), ?ím ten?í, tím lepší :-). Respektive ten?í rozm?ry než jsou sou?asná LCD mi už asi nic nep?inesou ... ale úspora v míst? oproti CRT je zna?ná, kdy mohu mít monitor skute?n? až v zadu :-). Nejsem zastánce nalepených nos? na monitoru, kór když jsou velké ;-).
Pokud s ním po?ád nemanipuluješ, tak je to oka :-) a pokud ti nevadí rozm?ry, tak co ?ešit, že :-). Více mén? "každý monitor je dobrý monitor" .

Nicmén? te? ?eším, jak já to s tím monitorem ud?lám .... st?l má na výšku 75 cm, a monitor mám ješt? na podstavci - to je tak 10 cm (=85 ?ísel od zem?)? To když d?epnu do toho kokpitu, tak budu brutáln? dole ... monitor naho?e docela. To nato budu koukat v nepom?ru mám takový dojem ... kdo ví, jestli nebudu ?u?et do hrany stolu. Hloubka je 90cm a monitor až na konci ... takže mezi mnou a monitorem jen díky stolu je n?jakých 80 cm ... + budu dál ješt? díky tomu kokpitu ... Plánuju koupi tak 26" (te? mám 22) ale asi spíš v?tšího monitoru, nicmén? tohle mi to ne?eší. Leda bych jak šulínek pokaždé posouval monitor na kraj stolu (sm?rem ke mn? a vyhnu se koukání do hrany stolu, ale po?ád budu myslím hodn? nízko a monitor moc vysoko). Musím se zamyslet nad tím umíst?ním, na tohle jsem pozapomn?l - že budu trošku níž než na normální kancelá?ské židli v??i monitoru...
__________________
S pozdravem, Aleš

CPU: Intel i5-750 (2,66GHz), MB: Gigabyte P55-UD3R, RAM: Kingston 2*2GB DDR3 2000MHz, VGA: GeForce BFG GTX 260 OC 896MB, PSU: Fortron AX550, HDD: WD Caviar Green SATA II 32MB 500GB, OS: Win 7 Pro 64bit + Samsung SyncMaster T220, Logitech G27

Last edited by Breakpain; 2.4.2010 at 09:51.
Breakpain is offline   Reply With Quote
Old 2.4.2010   #20
Mambo
Member

 
Join Date: 17.12.2006
Location: Turnov
Posts: 359
Default

takze ty uvazujes ze budes presouvat kokpit pod stul ? To by fakt chtelo to umistit nejak jednoduse abys mohl jen presunout monitor.
__________________
"Faster, faster, faster, until the thrill
of speed overcomes the fear of death."
- Hunter S. Thompson
Mambo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:53.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.