Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Live For Speed > Pro za?áte?níky

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21.11.2008   #1
Boris
Newbie
 
Join Date: 3.3.2005
Location: Semily
Posts: 30
Default Lze v demu založit do?asný server ?

Ahoj,
nejprve zdravím všechny dávné spoluhrá?e z S1 a S2 ligy kte?í si na mne vzpomenou ;-)
Taky se omlouvám jestli je to upln? lamackej dotaz ale hledal jsem fakt poctiv? ale nikde jsem nenašel jasnou odpov??...

A te? k otázce... jde o to, že a?koli vlastním plnou verzi S2 chci jezdit v demu s tátou a vzhledem k tomu, že m?j comp není p?íliš výkonný pot?ebuju aby na serveru nebylo více jak 4 hrá??....
IP mám asi neve?ejnou repektive tuhle 82.150.180.152 je tedy n?jaký zp?sob ?

Kdysi dávno to myslím šlo i v demu ale od t?ch dob se asi hodn? zm?nilo....

P?edem d?kuji a zdravím všechny ;-)
__________________
:drive:
Boris is offline   Reply With Quote
Old 21.11.2008   #2
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

Zdravim ztraceneho zavodnika
Zalozit vlastni server i v demu samoze jde, akorat aby byl videt i pro ostatni je verejna IP nutnou podminkou... Zalozit server se pak da normalne pres menu v LFS pripadne dedikovanej server...
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 21.11.2008   #3
Boris
Newbie
 
Join Date: 3.3.2005
Location: Semily
Posts: 30
Default

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
Zdravim ztraceneho zavodnika
Zalozit vlastni server i v demu samoze jde, akorat aby byl videt i pro ostatni je verejna IP nutnou podminkou... Zalozit server se pak da normalne pres menu v LFS pripadne dedikovanej server...
Ahoj, d?kuji jen ješt? jedna v?c když m? doty?nej dá hledat tak i když server není vid?t ukáže se mu, že m? to našlo ale když se chce p?ipojit píše to:

Clientconnect: Connect falled

Je to jenom nastavení nebo je to tou neve?ejnou adresou ?

Jinak díky moc t?eba se p?ijdu sklouznout i do S2 i když bych už asi zdržoval ; D
__________________
:drive:
Boris is offline   Reply With Quote
Old 21.11.2008   #4
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by Boris View Post
Ahoj, d?kuji jen ješt? jedna v?c když m? doty?nej dá hledat tak i když server není vid?t ukáže se mu, že m? to našlo ale když se chce p?ipojit píše to:

Clientconnect: Connect falled

Je to jenom nastavení nebo je to tou neve?ejnou adresou ?

Jinak díky moc t?eba se p?ijdu sklouznout i do S2 i když bych už asi zdržoval ; D
nejsi schovany za routrem ? posledni na co se totiz smerem ktobe dostanu je tahle adresa (hop) 86.63.210.149

Last edited by Vitr; 21.11.2008 at 15:58.
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 21.11.2008   #5
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Tvoje ipadresa (82.150.180.152) je verejna (pokud je to ovsem opravdu tvoje ip adresa). Popis presne vsechny krabicky mezi pocitacem a "internetem" -- kabelem do baraku. Ze se k tobe neda do-hop-sat nic neznamena. Pokud tam mas router, zkus ho najit na teto strance a postupovat dle navodu pro "Live_For_Speed_Server".

Pokud tata vidi v LFS v seznamu tvuj zalozeny server, jsi na dobre ceste a mas vsechno spravne nastaveno. Zkontroloval bych, ze mate stejnou verzi LFS. Taky je relativne novinka, ze demari musi byt zaregistrovani na lfs.net, aby mohli jezdit online, tzn tata musi mit vytvoreny ucet na lfs worldu.

Server musi byt spusten v modu "demo" (tzn ne v S1 nebo S2). Maximalni pocet pripojenych hracu snadno nastavis pri zakladani serveru (Max guests, nevim jak se to jmenuje v ceske verzi).

Good luck :-).

Last edited by Kada; 21.11.2008 at 18:58.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 24.11.2008   #6
Boris
Newbie
 
Join Date: 3.3.2005
Location: Semily
Posts: 30
Default

jj n?jakou krabi?ku tam mam ;-)
jinak verze stejná registrováni jsme oba a já mam vypnutou S2 a jsem v demu... tata m? nevidí v seznamu serever? ale když m? zadá hledat tak m? najde i na to serveru kterej jsem jakoby vytvo?il ale nelze se p?ipojit...
Díky za rady zkusím kouknout na ten router a dám v?d?t ;-)

Ješt? jednou díky všem...
__________________
:drive:
Boris is offline   Reply With Quote
Old 24.11.2008   #7
sonyk
LFS Guru

 
sonyk's Avatar
 
Join Date: 16.3.2005
Location: P?íbram, Obecnice
Posts: 4 422
Default

kdyby to neslo zkusil bych se domluvit s klukama s Actualu jestli by vam treba jeden demo server nepujcili :-)
__________________
ESCARGOT Racing Team ?len skup. "W2SX"používám nastavení voz? a se?ízení motocyklu od XEDOX engineering

ALSC XRR - 33./SROC - 65./HITSKT - 45./MMHHC XFR - 24./CARDO - 59./ICGTR FXR - 32./PCOŠOC - 90.
ALTP1 - 7./ALTP2 - 9./ALTP3 - 11./ALTP4 - 5./ALTP5 - 6./ALTP6 - 7./ALTP7 WTCC - 4./ALTP8 XFR - TBA/FOX CUP - 8./EGT PGTR CUP FXR - 5./EGT WTCC 2009 FXO - 9.


Sonyk HRM Group spol s r.o.
sonyk is offline   Reply With Quote
Old 19.3.2009   #8
Boris
Newbie
 
Join Date: 3.3.2005
Location: Semily
Posts: 30
Default

Sice opožd?n? ale jsem tu s ?ešením ;-D

D?kuji všem za snahu ale vy?ešil jsem to nejlíp jak jsem mohl, zbavil jsem se té staré šlupky a Krpas m? za?ídil novej komp... ;-D

Je to paráda vid?t vše zase v plnejch detailech a nebát se, že se p?ipojí více jak 3 auta ;-DDD

Tak se t?eba sejdeme n?kde na trati díííky ;-)
__________________
:drive:
Boris is offline   Reply With Quote
Old 6.2.2011   #9
Jaríín
Newbie

 
Join Date: 6.2.2011
Posts: 8
Default

Zdravim.Mám menší problém.Chci si s klukama zahrát na vlastnim servru demo verzi ale když ud?lám server tak jim to ukáže chybu a nevíme co s tím.Prosím pora?te jeslti mám n?co blb? ve vytvá?ení nebo n?kde jinde.díky
Jaríín is offline   Reply With Quote
Old 6.2.2011   #10
K0Z3L_43V3R
Member

 
K0Z3L_43V3R's Avatar
 
Join Date: 1.8.2009
Posts: 150
Default

akú chybu im to ukáže? máš nastavený portforwarding na routry?
__________________
K0Z3L_43V3R is offline   Reply With Quote
Old 6.2.2011   #11
Jaríín
Newbie

 
Join Date: 6.2.2011
Posts: 8
Default

Connect failed nebo co.portforwarding asi ne protože to neznám
Jaríín is offline   Reply With Quote
Old 6.2.2011   #12
Fast Jarda
Senior Member

 
Fast Jarda's Avatar
 
Join Date: 18.12.2008
Location: Horoušánky u Prahy
Posts: 1 222
Default

Quote:
Originally Posted by Jaríín View Post
Connect failed nebo co.portforwarding asi ne protože to neznám
Tipl bych, že máš neve?ejnou IP, pak se n?jaká tato hláška objeví, nevím jak p?esn? zní....
Fast Jarda is offline   Reply With Quote
Old 6.2.2011   #13
Substance242
Senior Member

 
Substance242's Avatar
 
Join Date: 6.7.2008
Location: Kysucké Nové Mesto, Slovensko
Posts: 1 287
Default

Tak si nie?o o port forwardingu pre?ítaj, skús program "Simple port forwarding", v LFS manuáli si nájdi ktoré porty je treba, skús ešte trošku samostatne. :-)
__________________
Peter Machala, Killer Race Team
Substance242 is offline   Reply With Quote
Old 6.2.2011   #14
Jaríín
Newbie

 
Join Date: 6.2.2011
Posts: 8
Default

já hlavn? nevim co je to ten port forwarding. a na to jsem zapom?l když tam dám svojí IP po?íta?e tak mi to napíše n?co o TDC n?jakou chybu a nevim pro? ale když tam dám IP internetu tak to jde ale ostatní se nep?ipojí
Jaríín is offline   Reply With Quote
Old 7.2.2011   #15
Jaríín
Newbie

 
Join Date: 6.2.2011
Posts: 8
Default

a te? jsem zjistil že mám neve?ejnou IP takže te? co s tím ??
Jaríín is offline   Reply With Quote
Old 7.2.2011   #16
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

domluvit se a sejit se na nejakem jiz zalozenem public serveru nebo mit jednoho z kamaradu s verejnou ip..
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 7.2.2011   #17
Jaríín
Newbie

 
Join Date: 6.2.2011
Posts: 8
Default

to je prave to.. mi máme všichni neve?ejnou DD a hlavn? nám vadí když jedeme p?ijde tam s prominutím n?jakej blbec a za?ne bourat a pak už máme po závod?
Jaríín is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:52.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.