Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Ostatní

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 7.8.2008   #1
Pajik CZ
Member

 
Pajik CZ's Avatar
 
Join Date: 18.1.2008
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
Posts: 357
Default Tweak na verzi Z?

Nevíte, kde by se dal sehnat? Nemám možnost vytvo?it si auto, který mi v garáži S2 chybí..... Když sem n?kdo hodíte link, budu moc rád
__________________
Historický notebook ASUS A6Km, Logitech DFP, ?ídím v papu?ích a v?bec mi to není blbý :) Používám nastavení vozu od CO KDO DÁ INGENIEERING
ve chvílích nudy www.rcdoma.wz.cz
Pajik CZ is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2008   #2
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Pajik CZ View Post
Nevíte, kde by se dal sehnat? Nemám možnost vytvo?it si auto, který mi v garáži S2 chybí..... Když sem n?kdo hodíte link, budu moc rád
nevim, jestli uz si neco nasel ale nahodou sem narazil na tohleto...

http://www.lfs-database.com/index.ph..._sectionid=118

ale nevim, jeste sem to neskousel ale hned jak budu mit cas a moznost, hned to skusim...

kdo si to stahne a skusito, dejte vedet, jestli funguje nebo ne... díky
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2008   #3
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

s Radekom sme skusali tweak na Z a fungoval bez problemov
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2008   #4
Pajik CZ
Member

 
Pajik CZ's Avatar
 
Join Date: 18.1.2008
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
Posts: 357
Default

Quote:
Originally Posted by Gepas View Post
nevim, jestli uz si neco nasel ale nahodou sem narazil na tohleto...

http://www.lfs-database.com/index.ph..._sectionid=118

ale nevim, jeste sem to neskousel ale hned jak budu mit cas a moznost, hned to skusim...

kdo si to stahne a skusito, dejte vedet, jestli funguje nebo ne... díky
hehe, nejaky napad, jak to rozchodit? neumim anglicky
__________________
Historický notebook ASUS A6Km, Logitech DFP, ?ídím v papu?ích a v?bec mi to není blbý :) Používám nastavení vozu od CO KDO DÁ INGENIEERING
ve chvílích nudy www.rcdoma.wz.cz
Pajik CZ is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2008   #5
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
s Radekom sme skusali tweak na Z a fungoval bez problemov
taky sem ho skousel a slo to bez problemu, stahl sem si tu prvni verzi a vse OK
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2008   #6
Pajik CZ
Member

 
Pajik CZ's Avatar
 
Join Date: 18.1.2008
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
Posts: 357
Default

Quote:
Originally Posted by Gepas View Post
taky sem ho skousel a slo to bez problemu, stahl sem si tu prvni verzi a vse OK
a jak ? kam jsi to zkopiroval?
__________________
Historický notebook ASUS A6Km, Logitech DFP, ?ídím v papu?ích a v?bec mi to není blbý :) Používám nastavení vozu od CO KDO DÁ INGENIEERING
ve chvílích nudy www.rcdoma.wz.cz
Pajik CZ is offline   Reply With Quote
Old 28.10.2008   #7
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
s Radekom sme skusali tweak na Z a fungoval bez problemov
nevis nahodou, jak nastavit set aby jezdil po zadnich kolech
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2008   #8
Sparco
Member

 
Sparco's Avatar
 
Join Date: 19.2.2008
Location: Praha 4 - Hodkovi?ky
Posts: 143
Default

Zkousel jsem (teda spis dost casto pouzivam) prvni verzi a je docela dobra. Konecne podporuje vsechny auta, ale bohuzel oproti Tweaku na Q zmizely nektery dobry funkce, jako treba preplonovani/atmosfera nebo velikost kol a pneu, druh pneu, pozice motoru, typ motoru (inline, V, flat) apod. Velikst kol se da nastavovat jenom u XFG a XRG, jinak ostatni auta umi jenom vykon, vahu, pohon, volnobeh, pocet valcu a prubeh vykonu. Je to skoda, protoze v Q jsem si mohl v pohode vytvorti treba z XRTcka BMW M3 E30, ktere je mu vzhledove podobny a parametry jsem obslehnul uplne presne. Bohuzel ted to nejde, protoze nemuzu vypnout preplnovani a zmenit velikost kol. Taky jsem se tesil na vyrobu 911 GT3 RS a 2.7 RSka, ale bohuzel to zase kazi to turbo : (

Jinak je docela zabavny treba takovy 1000konovy FZRko nebo silnejsi Raceabout, za pokus stoji taky desetivalcova F1 nebo nejaka muskulaturni V8...

EDIT: uz existuje updatovana verze a ta kombinuje funkce Q a Z : )
__________________
Objem ni?ím nenahradíš! A když už není co vrtat, použij kompresor!

Last edited by Sparco; 29.10.2008 at 01:13.
Sparco is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2008   #9
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Sparco View Post
Je to skoda, protoze v Q jsem si mohl v pohode vytvorti treba z XRTcka BMW M3 E30, ktere je mu vzhledove podobny a parametry jsem obslehnul uplne presne.

EDIT: uz existuje updatovana verze a ta kombinuje funkce Q a Z : )
a byla vy ta updatovana verze Q a Z?

a nebo byla by nekde ke stahnuti lfs s2 Q a k ni tweak?

to BMV zni lakave
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech

Gepas is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2008   #10
Sparco
Member

 
Sparco's Avatar
 
Join Date: 19.2.2008
Location: Praha 4 - Hodkovi?ky
Posts: 143
Default

Tak to nevim, jestli se da nekde stahnout, zkus zalovit v archivu na LFS ofiko strankach a popripade patchovat a patchovat, nez se nedopatchujes ke Qcku : ) Ja Qcko mam, ale nepouzivam ho, protoze Zko prece jenom umi vic veci (treba mixovani zvuku Shift + A, tim se daji nova auta dotahnout k dokonalosti). Jinak jsem vcera laboroval s M3 na XRGcku, ale neni to ono. Vykonova krivka je blba a max otacky se nedaji prenastavit oproti Tweaku Q, kola nejsou taky uplne presny... No a pak jeste cyhbi ty vytazeny blatniky a spoiler : ) Zkus to, jak se ti to bude zamlouvat, ale neni to uplne ono. Az vyjde Tweak, ktery umi uplne vsechno (a podle me by to nemelo moc dlouho trvat, protoze se na nem pracuje), tak vytvorim vsechny dobry stroje a hodim je sem. Zatim posilam jenom M3 Sport Evo a 205 GTi

EDIT: kdyby jsi sehnal Qcko, tak ti muzu poslat vsechny auta, co mam. Je jich asi 20, mezi nimi M3 Sport Evo, Itegra Type-R, Skyline R34 GT-R a uz ani nevim co vsechno
Attached Files
File Type: zip auta.zip‎ (1.0 KB, 28 views)
__________________
Objem ni?ím nenahradíš! A když už není co vrtat, použij kompresor!

Last edited by Sparco; 29.10.2008 at 10:26.
Sparco is offline   Reply With Quote
Old 29.10.2008   #11
Gepas
LFS Guru

 
Gepas's Avatar
 
Join Date: 24.5.2008
Location: Olomoucko
Posts: 2 052
Default

Quote:
Originally Posted by Sparco View Post
Tak to nevim, jestli se da nekde stahnout, zkus zalovit v archivu na LFS ofiko strankach a popripade patchovat a patchovat, nez se nedopatchujes ke Qcku : ) Ja Qcko mam, ale nepouzivam ho, protoze Zko prece jenom umi vic veci (treba mixovani zvuku Shift + A, tim se daji nova auta dotahnout k dokonalosti). Jinak jsem vcera laboroval s M3 na XRGcku, ale neni to ono. Vykonova krivka je blba a max otacky se nedaji prenastavit oproti Tweaku Q, kola nejsou taky uplne presny... No a pak jeste cyhbi ty vytazeny blatniky a spoiler : ) Zkus to, jak se ti to bude zamlouvat, ale neni to uplne ono. Az vyjde Tweak, ktery umi uplne vsechno (a podle me by to nemelo moc dlouho trvat, protoze se na nem pracuje), tak vytvorim vsechny dobry stroje a hodim je sem. Zatim posilam jenom M3 Sport Evo a 205 GTi

EDIT: kdyby jsi sehnal Qcko, tak ti muzu poslat vsechny auta, co mam. Je jich asi 20, mezi nimi M3 Sport Evo, Itegra Type-R, Skyline R34 GT-R a uz ani nevim co vsechno
tak to Qcko uz mam a ted hledam fungujici tweak...

EDIT: nejde mi odemknout licence :-/
__________________
Angel Power Racing
1.92 prispevku na den, celkem slusnej spammer ne?
"Gepase nenasereš... Gepas je kli?as" << v?tšinou
S2 licence od 25.12.07
Radovan Geppert
30.10.1992
Czech


Last edited by Gepas; 29.10.2008 at 14:56.
Gepas is offline   Reply With Quote
Old 30.10.2008   #12
zipper
LFS Guru

 
zipper's Avatar
 
Join Date: 10.9.2005
Location: Brno
Posts: 1 601
Default

Quote:
Originally Posted by Gepas View Post
tak to Qcko uz mam a ted hledam fungujici tweak...

EDIT: nejde mi odemknout licence :-/
Nejde odemknout, protože se zm?nila IP adresa master serveru. To ale jde zm?nit, sta?í v exe nahradit starou za novou, jednou jako plain text, podruhé hexa zapsanou. Ovšem mám pocit, že oproti Q se zm?nil systém odemykání (na server se prost? posílají data jinak a jinak se p?ijímají), takže odemknutí by nefungovalo ani tak.

EDIT: na Q se dá tuším celkem snadno najít crack.
__________________
Powerful Motorsport Team
Opera for better browsing
metal4ever, BLDC, last.fm
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600



Last edited by zipper; 30.10.2008 at 20:30.
zipper is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2008   #13
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Zeby pristi rok oktavky konecne na slickach?
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2008   #14
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

to by bolo fajn, aspon nejake spestrenie ligy
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 10.11.2008   #15
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Ondrejko View Post
to by bolo fajn, aspon nejake spestrenie ligy
Dobry napad. Zkusim se nad tim zamyslet a vyzkouset jak by to fungovalo. Mozna nejaky zavod v TB by to sneslo
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 11.11.2008   #16
Pajik CZ
Member

 
Pajik CZ's Avatar
 
Join Date: 18.1.2008
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
Posts: 357
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Dobry napad. Zkusim se nad tim zamyslet a vyzkouset jak by to fungovalo. Mozna nejaky zavod v TB by to sneslo
A co takhle zavod 1000 (a vic) konovych monster??? Ono udrzet to na trati taky neni zadna sranda, obzvlast kdyz vam tam turbo foukne 3 bary.... Samozrejme na silnicnich pneu, at je to vetsi hardcore
__________________
Historický notebook ASUS A6Km, Logitech DFP, ?ídím v papu?ích a v?bec mi to není blbý :) Používám nastavení vozu od CO KDO DÁ INGENIEERING
ve chvílích nudy www.rcdoma.wz.cz

Last edited by Pajik CZ; 11.11.2008 at 12:30.
Pajik CZ is offline   Reply With Quote
Old 11.11.2008   #17
Chaos
Administrator

 
Chaos's Avatar
 
Join Date: 23.7.2004
Location: Ceska Rep.
Posts: 4 311
Default

no nevim, kdo ma skill, tak s tim mit problem nebude... sam jsem kdysi zkousel p?est?ely typu 4x4 a 8000HP bez p?ítlaku a nemel jsem s tim problem... (samo ze tehda se jeste nezahrivaly pneu )
__________________
Do you FEEL THE SPEED?! Navštivte nás na www.zt-racing.com! LFS World statistiky.
www.301.cz
Robert '[ZT] Chaos' Kotlaba
Chaos is offline   Reply With Quote
Old 11.11.2008   #18
Pajik CZ
Member

 
Pajik CZ's Avatar
 
Join Date: 18.1.2008
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
Posts: 357
Default

Quote:
Originally Posted by Chaos View Post
no nevim, kdo ma skill, tak s tim mit problem nebude... sam jsem kdysi zkousel p?est?ely typu 4x4 a 8000HP bez p?ítlaku a nemel jsem s tim problem... (samo ze tehda se jeste nezahrivaly pneu )
no prave, a dneska jo. a staci treba s XRR prepalit plyn na vyjezdu ze zatacky, a gumy rudnou a rudnou.... nebo na BL GP mit na konci rovinky 400, a dobrzdovat to do toho vinglu..... taky mazec
__________________
Historický notebook ASUS A6Km, Logitech DFP, ?ídím v papu?ích a v?bec mi to není blbý :) Používám nastavení vozu od CO KDO DÁ INGENIEERING
ve chvílích nudy www.rcdoma.wz.cz
Pajik CZ is offline   Reply With Quote
Old 12.11.2008   #19
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

s tweakom treba narabat opatrne, aby sa to velmi neprehnalo s vykonom, lebo pneumatiky to znasaju dost tazko
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 12.11.2008   #20
Pajik CZ
Member

 
Pajik CZ's Avatar
 
Join Date: 18.1.2008
Location: ?eská Rybná, okr. Ústí nad Orlicí, východní ?echy :)
Posts: 357
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Zeby pristi rok oktavky konecne na slickach?
oktavia cup na slickach? nevim nevim, fxo je jednim z aut, kde nejde nastavit slicky.... nebo to neumim na stavajicim tweaku.... kdyztak nekdo prozradte know-how
__________________
Historický notebook ASUS A6Km, Logitech DFP, ?ídím v papu?ích a v?bec mi to není blbý :) Používám nastavení vozu od CO KDO DÁ INGENIEERING
ve chvílích nudy www.rcdoma.wz.cz
Pajik CZ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:13.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.