Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Soubory > Média

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 15.6.2008   #1
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

byl by n?kdo zkušený schopen poradit, pop?. pomoci s vyzkoušením live vysílání - live TV?

Na ofiko fóru jsem se snažil n?co najít, ale moc jsem nepochodil, krom TV directoru. M? jde spíš o to jak dostat obraz ze hry v reálném ?ase na web. Ur?it? již n?jaká aplikace existuje - loni jsme n?jaké závody sledovali dokonce i s komentá?em.

Tak když by byl n?kdo shopný a ochotný poradit, jelikož p?iznávám, že o tom jak to lze provést nemám zatím moc informací.
__________________
none
Miri is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #2
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Neco malo jsem zkousel. Dokonce se mi i podarilo dostat neco ven, ale bylo to hrozny. Muj tip je, ze nejlepsi by na to byly dva pocitace. Jeden bude vytizen LFS a druhy z neho bude prijimat video signal, enkodovat a streamovat. A asi by to chtelo nejaky slusny pasmo na uplaod.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #3
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

já totiž dnes nainstaloval ten TV director a jsem z toho úpln? unešenej, byla by bomba využít t?ch možností co to má a streamovat t?eba Týmovou bitvu. Jsem schopnej dát dohromady 3 v jednom pokoji, ale horší to je s tím propojením, mám je jen p?es router v domácí wi-fi. Jinak net mám od UPC 4096/256.
__________________
none
Miri is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #4
Itar
LFS Guru

 
Itar's Avatar
 
Join Date: 22.8.2005
Location: Velké Opatovice
Posts: 2 318
Default

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
Jinak net mám od UPC 4096/256.

To není pro streaming zrovna nejš?astn?jší.
__________________
Itar is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #5
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

Quote:
Originally Posted by Itar View Post
To není pro streaming zrovna nejš?astn?jší.
hm, tušil jsem to :-)
__________________
none
Miri is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #6
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Miri View Post
.... ale horší to je s tím propojením, mám je jen p?es router v domácí wi-fi
Mel jsem na mysli primo video signal do televizni karty nebo do video in na druhem kompu. Myslim, ze do diskuse by mel zasahnout nekdo fundovanejsi. Napr. takove to \severske parohate zvire\.
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #7
ThorR
Senior Member

 
ThorR's Avatar
 
Join Date: 12.2.2006
Location: Ostrava,F-M
Posts: 1 002
Default

Taky si myslím, že je na stream 256 malo.


Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Myslim, ze do diskuse by mel zasahnout nekdo fundovanejsi. Napr. takove to \severske parohate zvire\.
Mas na mysli toho co na vanoce prijde o krk?
__________________
Powerful Motorsport Team → P4 3GHz → Ati X700PRO → MSI 915P → 1GB RAM → 350GB HDD → DFP

ThorR is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #8
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

S /256 muzes streamovat maximalne jedne osobe a jeste k tomu ve velmi nizke kvalite.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 15.6.2008   #9
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Default

Quote:
Originally Posted by Agarash View Post
Mel jsem na mysli primo video signal do televizni karty nebo do video in na druhem kompu. Myslim, ze do diskuse by mel zasahnout nekdo fundovanejsi. Napr. takove to \severske parohate zvire\.
N?jaké využitelné poznatky by se snad nechaly vydolovat z vlákna (+odkazy od Becky a Vykose) na oficiálním fóru.

Obávám se nicmén?, že 256kbit upload je na smysluplný stream pod hranicí použitelnosti, a to i v p?ípad? kdy by se k tob? napojil jeden jediný divák. Cht?lo by to minimáln? 512kbit a stream tla?it ven na n?jaký distribu?ní server (nap?. SopCast, Windows Media) s mnohonásobn? v?tší konektivitou.
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 17.6.2008   #10
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

když bych si nechal zvýšit upload na 512, bylo by to už realizovatelné? Btw. moje angli?tina není zas na takové technické úrovni, abych tomu plnohodnotn? porozum?l. Pokud by jste mi pls. mohli dát link na programy, které k tomu budu pot?ebovat a n?jaký stru?ný postup co a jak napojit, abych se dostal alespo? do fáze testování. P?edem díky
__________________
none

Last edited by Miri; 17.6.2008 at 23:34.
Miri is offline   Reply With Quote
Old 18.6.2008   #11
Los[cz]
Member

 
Los[cz]'s Avatar
 
Join Date: 4.3.2005
Location: Most
Posts: 225
Post

1. Nevyhnuteln? tyto2. Dále se softwéry r?zní podle zvolené strategie (a/b):3. Komprese a distribuce (c/d)
Los[cz] is offline   Reply With Quote
Old 18.6.2008   #12
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Pro testovaci ucely bych moh dodat stroj/stroje s dobrym pripojenim. Tzn kdyby nekdo (Miri) dodal stream, snad bych to dovedl nejak znasobit :-). Stroje jsou Linux only, tzn do uvahy by prislo asi VLC. Linka je limitovana jen 100mbit sitovkou.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 19.6.2008   #13
MikeCZ
Regular Member

 
MikeCZ's Avatar
 
Join Date: 18.2.2007
Location: ?R, Praha
Posts: 536
Default

Na tohle jsem taky na ofiku koukal a m?l jsem stejnej nápad, akorát jsem skon?il u toho, jak dostat obraz na web a jak jsem ?etl, 256 upload je málo, takže nic . Snad se to Mirimu nebo n?komu poda?í rozjet a nap?íklad p?íští oktávky by mohli mít i živé vysílání na ?eském webu .
MikeCZ is offline   Reply With Quote
Old 19.6.2008   #14
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

jelikož pracuju v UPC a mám tudíž služby vícemén? zdarma, pokusím se dom? nechat dovést program light, což je i s aktivací dvojnásobného uploadu 6144/1024. To by snad už mohlo být sch?dné. Snad mi to v práci projde .
__________________
none
Miri is offline   Reply With Quote
Old 20.6.2008   #15
JENDAN
LFS Guru

 
JENDAN's Avatar
 
Join Date: 29.9.2007
Location: Praha
Posts: 1 749
Default

OT/
to jsme fakt necekal ze se toho az takhle chytnes.
Ted si vzpominam na tvuj zarici oblicej kdyz se nekdo v hospode zminil o livestreamingu LFS
Drzim ti palce at to dotahnes do vitezneho konce
__________________
N?kte?í lidé tvrdí, že milují Severní smy?ku, bu? lžou, nebo tam nejeli dostate?n? rychle.

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 20.6.2008   #16
P@cho
Member

 
P@cho's Avatar
 
Join Date: 15.4.2005
Location: Kežmarok (SK)
Posts: 393
Default

To streamovanie LFS je super napad, uz som nakukol aj do TV Directora (paradna vec). Ja som uz skor mal napad s komentovanym zaznamom ale furt to "padalo" pri replay, ktory nesiel pretacat a to by bola fuska. S TV Directorom by to mohlo ist este jednoduchsie a z Tymovej bitky by sa dal robit zaznam s komentarom. Takych 20-25 min by mohlo na 1,5 hodinovy zavod stacit, z toho 5 min. qual. a po 20 min. na zavod. Ja by som to vsetko urobil, no potreboval by som odvazlivca na spolukomentovanie (halooo, je tu niekto?) . Tak co vy na to?
__________________
http://pbmining.com?ref=Pacho
P@cho is offline   Reply With Quote
Old 20.6.2008   #17
Branislav
Senior Member

 
Branislav's Avatar
 
Join Date: 27.8.2006
Posts: 1 316
Default

Quote:
Originally Posted by P@cho View Post
To streamovanie LFS je super napad, uz som nakukol aj do TV Directora (paradna vec). Ja som uz skor mal napad s komentovanym zaznamom ale furt to "padalo" pri replay, ktory nesiel pretacat a to by bola fuska. S TV Directorom by to mohlo ist este jednoduchsie a z Tymovej bitky by sa dal robit zaznam s komentarom. Takych 20-25 min by mohlo na 1,5 hodinovy zavod stacit, z toho 5 min. qual. a po 20 min. na zavod. Ja by som to vsetko urobil, no potreboval by som odvazlivca na spolukomentovanie (halooo, je tu niekto?) . Tak co vy na to?
ked hladas komentatorov tak poznam dvoch : sissa a mna ,uz mame nas debut zasebou a slubujem ,ze uz pojdem pred race na WC
__________________
SDI|| Team Leader
"Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out before everything else." Ayrton Senna
Kill Kocurik
Branislav is offline   Reply With Quote
Old 20.6.2008   #18
P@cho
Member

 
P@cho's Avatar
 
Join Date: 15.4.2005
Location: Kežmarok (SK)
Posts: 393
Default

Ten Tv Director je super ale ma pridane kamery len na Blackwood-e, Westhill-e a Aston-e. Ostatne trate su bez kamier, ma v readme toto "edit mode to create and modify camera files" a za ten svet som neprisiel na to ako ich tam dostat . Ak na to niekto kapne hlasit .
__________________
http://pbmining.com?ref=Pacho
P@cho is offline   Reply With Quote
Old 21.6.2008   #19
JENDAN
LFS Guru

 
JENDAN's Avatar
 
Join Date: 29.9.2007
Location: Praha
Posts: 1 749
Default

taky jsem si zkusil komenotavni nejakeho zavodu a je to docela fuska
__________________
N?kte?í lidé tvrdí, že milují Severní smy?ku, bu? lžou, nebo tam nejeli dostate?n? rychle.

16 Jan Širl
JENDAN is offline   Reply With Quote
Old 22.6.2008   #20
Miri
Regular Member

 
Miri's Avatar
 
Join Date: 9.2.2007
Location: Kladno, Czech Republic
Posts: 860
Default

Quote:
Originally Posted by P@cho View Post
Ten Tv Director je super ale ma pridane kamery len na Blackwood-e, Westhill-e a Aston-e. Ostatne trate su bez kamier, ma v readme toto "edit mode to create and modify camera files" a za ten svet som neprisiel na to ako ich tam dostat . Ak na to niekto kapne hlasit .
na ostatní trat? jsou kamery ke stažení zde
__________________
none
Miri is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:57.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.