Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 14.8.2007   #21
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Zkus jim lehce smirkem zbrousit hlavicky. Trosku to rozptyli. Diody pri nejhorsim vykrades z dalkoveho ovladace. Mam tu kamerku od Soleda. Vypnuta automaticka expozice a i pri rozsvicenem lustru to pekne reaguje na infra od dalky. Mozna bude za tech par kc OK. Pripadne se mi tu vali par diod takze kdyz budu muset pro IR do HK tak si muzu udelat barevnou nouzovku na zkousku.

BTW ten plast co se dava pred cidlo na tv by jako IR filtr postacil?
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 14.8.2007   #22
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

asi jo, ja jsem pouzil kus vyvolaneho kinofilmu a jde to vpohode
jet is offline   Reply With Quote
Old 14.8.2007   #23
Kada
LFS Guru

 
Kada's Avatar
 
Join Date: 20.4.2005
Location: Brno
Posts: 1 864
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
shanejte takove diody, ktere maji co nejvetsi vyzarovaci uhel. ja jsem pouzil tyhle a 50° je malo
Nevim, kde v te nabidce vzali 50deg, protoze podle datasheetu pri 50 stupnich je vyzarovano jen 20% maxima. 50% maxima je pri 25 stupnich.
Kada is offline   Reply With Quote
Old 23.8.2007   #24
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Nechtel bych to motat znova.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 5.9.2007   #25
Ondrejko
LFS Guru

 
Ondrejko's Avatar
 
Join Date: 13.5.2005
Location: Košice
Posts: 2 773
Default

http://www.zeroshop.sk/?ref=JGNtZD0n...Ws9OTkxNDY5Ow=

je to dobra kamera pre FreeTrack?
Ondrejko is offline   Reply With Quote
Old 5.9.2007   #26
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Na co tolik pixelu? Podle me staci kamera za 200Kc
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 5.9.2007   #27
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

pro vyssi citlivost a rozlisovaci schopnost? :-) U levnejch dost kecaj u parametru. U nte me slibovali prirozene rozliseni 640*480 s 30fps ale realita je takova ze 30fps je u skoro polovinu mensiho rozliseni. A auto expozice umi slusne zkazit barvy.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 5.9.2007   #28
Miondir
Regular Member

 
Miondir's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Ústí nad Labem/Brno
Posts: 661
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
pro vyssi citlivost a rozlisovaci schopnost? :-) U levnejch dost kecaj u parametru. U nte me slibovali prirozene rozliseni 640*480 s 30fps ale realita je takova ze 30fps je u skoro polovinu mensiho rozliseni. A auto expozice umi slusne zkazit barvy.
coz ti je u track ir nebo freetrackeru uplne jedno, protoze divat se na sebe asi nebudes kdyz pojedes.. takze staci ta za 200,
__________________
Miondir is offline   Reply With Quote
Old 5.9.2007   #29
Agarash
Moderator

 
Agarash's Avatar
 
Join Date: 25.7.2004
Location: Pelh?imov
Posts: 1 996
Default

Quote:
Originally Posted by Woyta View Post
pro vyssi citlivost a rozlisovaci schopnost? :-)
Na co vyssi rozliseni? Staci ti, aby to bralo jen tech par vsetlych bodu. Takze cim mensi rozliseni tim lepsi, nemuzu si pomoct. Kdyz jsem si s touhle srandou hral, tak jsem mel nejakych 150x neco a slapalo to jak vino
__________________
I used to live for speed. Now iRace. www.nfinityesports.eu
Agarash is offline   Reply With Quote
Old 5.9.2007   #30
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

nemuzu souhlasit, mensi rozliseni nez 352xneco nedoporucuju, protoze pak kamera jakoby skace po "velkejch pixelech"
jet is offline   Reply With Quote
Old 7.9.2007   #31
Tairo
Administrator

 
Join Date: 26.9.2004
Location: Plzen
Posts: 1 668
Default

Quote:
Originally Posted by karlik View Post
mam par dotazov, vo freetracku pre LFS sa nastavuje emulacia mysi, joisticku alebo priame ovladanie cez ovladac ktory simuluje TrackIR.
alebo mohol by niekto uploadnut aj nastavenie na LFS pre freetrack.

dik
pouziva se to naprosto stejne jako trackir, coz je dalsi vyhoda, kterou jsem ocenil po prechodu z cam2pan - pohybem mysi si nerozkalibruju pohled.
__________________
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . .Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o. . . . . . .
Jabber:
tairo(zavinac)jabber.actual.cz
Tairo is offline   Reply With Quote
Old 12.9.2007   #32
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

tz. spustit freetrack uz nastaveny, potom lfs a malo by to byt nastavene. alebo je nutne v lfs nieco nastavovat? lebo na forach som nenasiel nic specialne popisane na nastavovanie trackIR apod.
karlik is offline   Reply With Quote
Old 12.9.2007   #33
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

v lfs se to zapne samo
jet is offline   Reply With Quote
Old 13.9.2007   #34
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

no, tazke ciastocne uz to je rozchodene, akurat potrebujem konecne poriadne diody zohnat.

Dik za rady...

no podarilo sa mi zohnat IR 80 stupnove diody SFH485P z anglicka takze to slape nadherne, chlapi dik za rady a nemate niekde profil do freetracku na LFS, aby som to nemusel ladit

Last edited by karlik; 27.9.2007 at 18:44.
karlik is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2007   #35
goerge
Newbie

 
Join Date: 21.9.2004
Location: Brno
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by karlik View Post
... no podarilo sa mi zohnat IR 80 stupnove diody SFH485P z anglicka ...
a náhodou ti 4 nep?ebývají, že?

Se 4 ?ervenýma vypadám jak solidní tydýt
goerge is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2007   #36
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Proc troskarit. Mozna by stalo za to domluvit se s nekym kdo to muze v GB nakoupit a odvezt k nam. Vic lidi by asi melo zajem.
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 30.9.2007   #37
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

jako oni neboli drahe, jeden zastupca ich v cechach a na slovensku predava za cca 22sk kus a minimalny odber je 5ks, www.farnell.com alebo .cz http://uk.farnell.com/jsp/Optoelectr...sp?sku=1212738
ja som si ich zobral 10 ale este jeden budem robit a 2ks diod mam na testy.

Testovane na: GTR2, Race 07, GT Legends, Armed Assault, Americas Army a hlavne Live For Speed

vid moje udelatko:

Last edited by karlik; 1.10.2007 at 07:20.
karlik is offline   Reply With Quote
Old 1.10.2007   #38
goerge
Newbie

 
Join Date: 21.9.2004
Location: Brno
Posts: 18
Default

Tady je mají taky http://www.rsczech.com/cgi-bin/bv/rs...eturningUser=N

za 18.90 K? bez DPH

práv? jsem objednal a už jenom ?ekám až p?ijdou
goerge is offline   Reply With Quote
Old 1.10.2007   #39
goerge
Newbie

 
Join Date: 21.9.2004
Location: Brno
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by karlik View Post

vid moje udelatko:
a hele taky jsem použil svá?ecí drát, p?eci jen vydrží o n?co více než ty m?d?né...
goerge is offline   Reply With Quote
Old 1.10.2007   #40
karlik
Member

 
Join Date: 30.4.2006
Location: Skalica na Slovensku
Posts: 170
Default

Quote:
Originally Posted by chenda View Post
a hele taky jsem použil svá?ecí drát, p?eci jen vydrží o n?co více než ty m?d?né...
zvaraci to neni, je to medeny ale rozmyslal som spravit to na obojstrane plosne spoje, kde presne naletujes diody, do cesty vlozis odpory a ako je to v strede tam sa ina priletuju plosaky k sebe a je to. ale to by som musel najprv nakreslit a pravdepodobne by sa tie plosaky prehybali ak by boli max 1cm siroke. takze uvidim z coho vyrobim dalsi.

EDIT: inak vysla nova verzia freetracku 2.1 a po nainstalovani mi nesiel spustit lfs, ak by mal niekto tento problem a vedel by radu ako na to nech sa mi ozve prosim..

Last edited by karlik; 5.10.2007 at 20:01.
karlik is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:45.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.