Czech Live For Speed Zone  

Go Back   Czech Live For Speed Zone > Jiné > Hardware, software

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18.7.2007   #41
eraser007
Senior Member

 
eraser007's Avatar
 
Join Date: 12.11.2005
Location: Sahy
Posts: 1 257
Default

jj, tomu xtechu sa vyhni velkym oblukom... ono to uz len vyzera na smiech, radsej nechci vediet, ako sa na tom jazdi...

takze ako jet vravi, pouzity wingman bude dobry napad... aj ked by som radsej zobral saitek r440, co ma digitalne senzory , takze ma ovela dlhsiu zivotnost ako wingman
__________________
TEAM : Sunday Drivers inc.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
>> last.fm music profile

Last edited by eraser007; 18.7.2007 at 19:00. Reason: chybka
eraser007 is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #42
Banny
Newbie
 
Join Date: 18.7.2007
Posts: 5
Default

Quote:
Originally Posted by Spangler View Post
Nicmene PODLE VZHLEDU bych radsi 100 priplatil a volil neco takoveho, na packu se vykasli, neni podstatna... U DFP ji mam jen jako rucku jinak nic.

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=35064

ALe jak rikam, nemuzes se na to spolehnout, nicmene mi to prijde lepsi jak tamten prdik. Vubec bych se ridil pravidlem kupovat volanty jen od Logitechu, ale to sou ceny nekde jinde...
diky vsem za rady
kdyz teda sme u toho geniusu a priplaceni, tak co tohle?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40935
ja uz se uplne vidim jak si ve wheels of steel budu pripadat drsne s tou radici pakou u 18 kvaltu to bude sranda
"ojetej" volant kupovat nechcu, jedine novej.
Banny is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #43
Pablo
Administrator

 
Join Date: 28.11.2004
Location: Jablonec n. N.
Posts: 2 944
Default

Quote:
Originally Posted by Banny View Post
Chápu, že se ti nechce dávat moc, ale volant bez force feedbacku bych osobn? nebral. Pokud hraješ 2-3x týdn?, tak se ti rozhodn? trochu si p?iplatit vyplatí.
Pablo is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #44
Banny
Newbie
 
Join Date: 18.7.2007
Posts: 5
Default

a zkusenosti s timhle ma nekdo?
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...ut=ROC-GPMV013

pisou tam sice, ze je tam sekvencni radici paka, ale sekvencni je jen + a -, ne? tohle ma podle obrazku normalne volici... funguje to vubec v LFS, ze se da navolit na kazdej stupen zvlast? kdyz bych mel treba misto jednicky stupen nahoru a misto dvojky stupen dolu, tak by mi to nevadilo, ale byla by to skoda, ne?
Banny is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #45
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

kup si logitech a nevymejslej blbosti ver mi, ze kdyz si koupis nejaky ten shit, ktere tu ukazujes, tak budes tezce litovat... tady si tim proslo hodne lidi, vcetne me, takze vime o cem mluvime.
jet is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #46
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Quote:
Originally Posted by jet View Post
kup si logitech a nevymejslej blbosti ver mi, ze kdyz si koupis nejaky ten shit, ktere tu ukazujes, tak budes tezce litovat... tady si tim proslo hodne lidi, vcetne me, takze vime o cem mluvime.
nechte at si tim projde 2x do stejne louze nestoupne
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #47
Gabelhirsch
Regular Member

 
Gabelhirsch's Avatar
 
Join Date: 22.4.2005
Location: Hromnice
Posts: 673
Default

sice jen pokus... ale nemohla by to d?lat ta pitomost v nastavení za?ízení "vypínat za?ízení z d?vodu úspory enegie"? Osobn? DFP p?ipojuju jen p?ed jízdou. nemám rád ty jeho veselé samokalibra?ní rejdy p?i startu pc... spcieln? když ho op?u v?ncem o n?co na stole... jako t?eba pití
__________________
Team: ACTUAL LINUX e-Racing Team . . . . . . Sponzor: ACTUAL LINUX s.r.o.
Jabber: alert.gabel(zavinac)jabber.actual.cz . . MSN: gabelhirsch(zavinac)hotmail.com
S1 + S2 since 2005-08-04 . . . . . . . . . . . . . . . . láska na první svodidla
Gabelhirsch is offline   Reply With Quote
Old 20.7.2007   #48
Vitr
LFS Guru

 
Vitr's Avatar
 
Join Date: 15.4.2006
Location: P?erov
Posts: 1 507
Default

Jo to by bylo vhodne ja zas nemam rad kdyz si odskocim od LFS napriklad po zavode na WC a ze zachoda jen slysim jak me volant mlati o dorazy z prava doleva a to clovek stoji v boxech ale nejaky dobrak nema co delat tak neustale do me narazi Ikdyz po koupi licenci se me to stava jen vyjmecne ale v demu to bylo otresne, proste mam sve momo rad . Osobne potkat takoveho v RL tak uz sem v zelezech
Vitr is offline   Reply With Quote
Old 22.7.2007   #49
zipper
LFS Guru

 
zipper's Avatar
 
Join Date: 10.9.2005
Location: Brno
Posts: 1 601
Default

Quote:
Originally Posted by Banny View Post
a zkusenosti s timhle ma nekdo?
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Typ...ut=ROC-GPMV013

pisou tam sice, ze je tam sekvencni radici paka, ale sekvencni je jen + a -, ne? tohle ma podle obrazku normalne volici... funguje to vubec v LFS, ze se da navolit na kazdej stupen zvlast? kdyz bych mel treba misto jednicky stupen nahoru a misto dvojky stupen dolu, tak by mi to nevadilo, ale byla by to skoda, ne?
Ano v LFS to jde, ale v?? mi, že tenhle volant opravdu nemá víc než sekven?ní páku
__________________
Powerful Motorsport Team
Opera for better browsing
metal4ever, BLDC, last.fm
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600


zipper is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2007   #50
Banny
Newbie
 
Join Date: 18.7.2007
Posts: 5
Default

diky vsem za pomoc pri vyberu . pochopil sem, ze logitech je tedy nejlepsi. jak uz sem rikal, nejsem zadnej zavodnik co potrebuje volant za cenu v radech tisicu. ma nekdo zkusenosti s timhle? konkretne by me zajimalo, jestli ma tlacitka pod volantem pro razeni.
http://www.bgslevi.cz/clanek.php?kod=DDB4157
z toho textu sem to nejak nepochopil. konretne "dva p?epína?e pedál? umož?ující za?azovat rychlostní stupn? nebo ovládat plyn" nechapu, jestli to sou nejaky prepinace (pod volantem?) nebo jestli mysli samotny pedaly.

Last edited by Banny; 24.7.2007 at 17:54.
Banny is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2007   #51
ToFire
Member

 
ToFire's Avatar
 
Join Date: 20.5.2007
Location: Blansko, Czech
Posts: 204
Default

Quote:
Originally Posted by Banny View Post
diky vsem za pomoc pri vyberu . pochopil sem, ze logitech je tedy nejlepsi. jak uz sem rikal, nejsem zadnej zavodnik co potrebuje volant za cenu v radech tisicu. ma nekdo zkusenosti s timhle? konkretne by me zajimalo, jestli ma tlacitka pod volantem pro razeni.
http://www.bgslevi.cz/clanek.php?kod=DDB4157
z toho textu sem to nejak nepochopil. konretne "dva p?epína?e pedál? umož?ující za?azovat rychlostní stupn? nebo ovládat plyn" nechapu, jestli to sou nejaky prepinace (pod volantem?) nebo jestli mysli samotny pedaly.
hlavn? nemá zp?tnou vazbu, ale jen vybrace! P?ipla? si - není to o moc a ta kvalita je velkej rozdíl - http://www.blansko.net/product.php?p...d=15860&cat=43& - dá se sehnat levn?ji, ale to už si najdi sám.
ToFire is offline   Reply With Quote
Old 24.7.2007   #52
zipper
LFS Guru

 
zipper's Avatar
 
Join Date: 10.9.2005
Location: Brno
Posts: 1 601
Default

Quote:
Originally Posted by ToFire View Post
...vIbrace...
omg...
__________________
Powerful Motorsport Team
Opera for better browsing
metal4ever, BLDC, last.fm
Core2Duo T7500 2,2GHz, 2GB RAM, ATI mobility radeon HD2600


zipper is offline   Reply With Quote
Old 10.8.2007   #53
Banny
Newbie
 
Join Date: 18.7.2007
Posts: 5
Default

tak mam nakonec starsi logitech wingman od jednoho kamarada je dobrej, akorat teda obcas povrzava...
Banny is offline   Reply With Quote
Old 10.8.2007   #54
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

hehe povrzava.. jestli ti vadi tohle, tak s geniusem by jsi si rval vlasy z hlavy
jet is offline   Reply With Quote
Old 15.9.2007   #55
Merfi5
Newbie

 
Merfi5's Avatar
 
Join Date: 13.5.2007
Location: u Kladna
Posts: 88
Default

Nevíte n?kdo kolik má rozsah Logitech Wingman Formula Force EX?Nikde jsem to nenašel.N?kdo mi ?íkal 180 n?kdo 270 tak jak to je?

__________________
Nejlepší brzda je soupe?ovo auto p?ed tebou.
Merfi5 is offline   Reply With Quote
Old 15.9.2007   #56
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

180°
jet is offline   Reply With Quote
Old 15.9.2007   #57
Woyta
LFS Guru

 
Woyta's Avatar
 
Join Date: 17.5.2005
Location: Ho?ice
Posts: 2 812
Default

Pak ze DFP konci.
Necele 2400kc.
Kladivo na Momo.
http://www.asus.cd/p18254-logitech-d...4-963293-1914/
__________________
Intel E7200 OC 3,8ghz a stoupá, DFI Blood Iron 2x 2GB OCZ Reaper 1066mhz, EVGA 8800GT 512mb, Hitachi T7K250 250gb, Seagate Barracuda 640gb, Creative Sound Blaster Audigy, Leadtek Winfast DTV2000H, Linksys WMP54G.EU, Logitech MX518, Logitech Driving Force PRO, Logitech VX Revolution, Ati Remote Wonder, Creative P5800, Creative Fatal1ty Gaming Headset
Vodni dilo: Laing DDC + XSPC Top, EK Supreme Acetal, EK 8800GZ FC, Alphacool Extreme II, Swiftech MCR320-QP, EK Multioption RES 250

Woyta is offline   Reply With Quote
Old 15.9.2007   #58
jet
LFS Guru

 
jet's Avatar
 
Join Date: 22.7.2004
Location: hk
Posts: 2 643
Default

huh to by me zajimalo, kde je hodlaji brat, kdyz uz je logitech nevyrabi...(?)
jet is offline   Reply With Quote
Old 15.9.2007   #59
eraser007
Senior Member

 
eraser007's Avatar
 
Join Date: 12.11.2005
Location: Sahy
Posts: 1 257
Default

len dopredaj.. berte kym su
__________________
TEAM : Sunday Drivers inc.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
>> last.fm music profile
eraser007 is offline   Reply With Quote
Old 15.9.2007   #60
ŠakaL
Member

 
ŠakaL's Avatar
 
Join Date: 5.2.2007
Location: Praha
Posts: 380
Default

Kdyz uz nakej komercni volant..tak Logitech! A kdyz Logitech tak G25 i kdyz se sere sekvence
ŠakaL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:01.


Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.